Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zagłosowane całkiem fajne zdjęcie
Też wzięłam udział w tym konkursie, właściwie to z powodu noworocznej posuchy konkursowej. Nawet na tę okoliczność specjalnie zaaranżowałam imprezę- kolockami Lego Duplo mojej córeczki (79 zdjęcie na 8 stronie)
Głosów nie zbierałam, bo i tak główna nagroda nie bardzo mnie interesuje, mam tylko nadzieję, że laureatów nagrody II stopnia na prawdę będą wybierać, a nie tylko zliczać głosy ale jak nie wygram to i tak rozpaczać nie będę tak jak i po Colgate nie rozpaczam 0 wygranych na jedno zgłoszenie Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Szukam i szukam i nigdzie nie mogę znaleźć dokładnych opisów tych płyt, a może ktoś ma akurat tę i mi podpowie... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
;)
Nie wiem co chcesz, bardzo fajny konkurs promocyjny trochę trzeba zainwestować, ale nagroda zacna Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurier Siódemka- zestaw kosmetyków Garnier z konkursu karnawałowego Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I czekaj cierpliwie na wiadomość od ich, że segregator jest już do odebrania Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O! akurat to i mnie wkurza
http://www.youtub...&v=WpfDnYI9Sew#! Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja Skarb dostałam w poniedziałek podczas Rossmannowych zakupów, a kilka stron wcześniej ktoś nawet podał odpowiedź do tego Czu Czu Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jejku, a po co od razu tak straszyć? Obrzęki to może być jeden z WIELU objawów zatrucia ciążowego. Byłaś dziś na KTG, widziała Cię położna jakby podejrzewała zatrucie ciążowe to by coś w tym kierunku zrobiła, nie ma się czym przejmować, bo obrzęki pod koniec ciąży ją jak najbardziej normalną sprawą! Żeby się uspokoić zapytaj lekarza na najbliższej wizycie. Ciśnienie masz pewnie w normie, białka w moczu też pewnie nie miałaś. Prawda? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wejdź na stronę oddziału nfz z Twojego województwa. Może będzie tam wyszuwikarka świadczeniodawców wyłonionych w konkursie na 2012 rok?
Ja mieszkam w woj podlaskim i u mnie w dziale dla pacjenta jest
http://83.12.126..../2012/index_2008.php Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miało być do dzisiaj, ja maila jeszcze (mam nadzieję ) nie dostałam. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A no fajna, fajna Pamietam jak jeszcze z wielkim brzuchem byłam i niedzielne poranki spędzaliśmy z mężem w łóżku z kalendarzem w ręku, wybierając imię dla dziecka
aż ciężko mi uwierzyć, że za 4 miesiące będę piekła tort na drugie urodziny naszej Iguni
A mam nadzieję, że na trzecie urodziny Iga będzie miała już młodsze rodzeńswto Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossnet.pl/kontakt
Jak klikniesz na wyślij e-mail przy nazwisku Monika Kolińska to powinno się udać Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane