Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak, że na prawdę jestem pod ogromnym wrażeniem wyczynu Agusi! Przez 1,5 doby rodzić SN tak duże dziecko. Jeszcze raz wielkie gratulacje, zasłużyłaś na jakiś medal
Chociaż największą nagrodą, jest przytulenie zdrowego, ślicznego dziecka
Pozostałym świeżym mamusiom też oczywiście gratuluję Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czemu nie? Przecież alkohol cały wyparuje podczas smażenia w wysokiej temperaturze.
Ja do pączków dodaję łyżkę spirytusu i łyżkę ekstraktu waniliowego, który jest również jest na alkoholu. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A, że dziewczyny piszą tu czasem głupoty piszą, i mają do tego prawo, od tego jest ten wątek, od wymieniania doświadczeń.
Ale akurat jeżeli chodzi o Dianek, to moim zdaniem super, że jest tak świadoma tego co ją czeka, tak dobrze poinformowana, dziewczyna wie czego chce, wie jakie są realia i mam ogromną nadzieję, że wszystko pójdzie po jej myśli i z porodem i z wielorazówkami i z kolejnymi porodami w domu
A co do bólu porodowego, to przecież sprawa bardzo indywidualna. Ja osobiście na ból jestem dość wrażliwa, przeżyłam złamanie, ból pooperacyjny i leczenie kanałowe zęba
Ale bólu porodowego nie umiem porównać do żadnego z nich! To zupełnie inny rodzaj bólu. To ból, który ma jakiś sens, miałam bóle z krzyża, podobno najgorsze, dostałam oksytocynę, która podobno sprawia, że skórcze są bardziej bolesne, a samego porodu wcale nie wspominam źle! Bolało, ale był to ból do wytrzymania, świadomie zrezygnowałam ze znieczulenia, nie potrzebowałam go! Dużo bardziej niż sam poród, bolało mnie szycie po porodzie, a znieczulenie zewnątrzoponowe chętnie bym wzięła na cały okres połogu
I trzymam mocno kciki za Agusię, moje dwie drobne koleżanki urodziły SN duże dzieci (ok 4kg) właśnie na Żelaznej- myślę, że Agusia bardzo dobrze wybrała sobie szpital do rodzenia w Warszawie Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na policję zgłoście jak najszybciej, a dobrze by było gdzieś po okolicy porozwieszać ogłoszenia, może ktoś coś widział, raczej rzucają się w oczy osoby na rowerach w środku lutego, może na jakimś lokalnym formum zadaj takie pytanie. Może akurat ktoś w okolicy zwrócił uwagę na zimowych rowerzystów.
Mi dzień przed planowanym terminem porodu jakiś burak ukradł aparat fotograficzny i telefon komórkowy, oczywiście nie odzyskałam tego
Myślałam, że chociaż stres z tym związany spowoduje, że szybko urodzę, a urodziłam dopiero 10 dni po terminie
Trzymaj się, staraj się nie martwić i bądź dobrej myśli, może akurat tym razem policja się postara... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wszystkie są damskie
Jedne są takie, to właśnie w nich brakuje jednego misia, kotka, czy co to tam ma być:
http://soxo.pl/pr...amp;products_id=5227
Drugie są takie:
http://soxo.pl/pr...php?products_id=5225
Trzecich i czwartych nie znalazłam na tej stronie, ale trzecie są trochę w tym stylu:
http://soxo.pl/pr...amp;products_id=5334
tzn z takiej jakby dzianiny, tylko, że sa całe w biało- zielone paski i misia na górze mają innego i wyhaftowanego.
a czwarte są bez żadnych ozdób, dużo cieńsze, tak jakby gumowane żółte w cienkie czarne paski.
Wszystko zapakowane w stylową reklamówkę soxo Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehhehe, to chyba nie konkurs a żart
:D
Ale dzięki za to pytanie, weszłam w ten wątek, żeby napisać co mnie wkurza, a teraz się śmieję Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mały Ignaś Gratulacje, a poród w domu- strasznie zazdroszczę, tak niecierpię tej całej szpitalnej oprawy... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No niby to dużo, tylko nie wiadomo na jak długo musi im starczyć, kiedy będzie kolejna wygrana i w jakiej wysokości, czy za pół roku, czy za rok, czy za dwa. A do utrzymania 5 osobowa rodzina, a z tego co zrozumiałam, to żona też nie miała pracy
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tego jakoś nie doczytałam Ale konkurs i tak mnie nie interesuje
A swoją drogą jakieś mocno niedopracowane te najnowsze konkursy, Ariel ma okładkę z konkursu który będzie w marcu dopiero, a w regulaminie soxo jest taki kwiatek:
18. Lista laureatów Konkursu zostanie zamieszczona na portalu rossnet.pl w dniu 30 listopada 2011r. o godz. 12.00.
Łódź, 02.11.2011.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ten czekoladywy plebiscyt mnie zaciekawił
też liczę na jakieś fajne konkursy w końcu... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W Biedronce są duże paczki kaszek.
Moja córcia zacznie jeść te kaszki od jutra, chyba też od morelowej zaczniemy, a już 2 próbki rozdane jeszcze 10 zostało Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236