Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba naprawdę wyślę im zgłoszenia mailem z dopiskiem, że oni nie trzymają się terminów ogłoszenia wyników, to ja olewam ich terminy nadsyłania zgłoszeń Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
WINIARY Wielkanoc- wg regulaminu wyniki powinny być ogłoszone wczoraj ale na fb ogłosili, że z przyczyn technicznych będą dzisiaj Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W moim Rossmanie też jeszcze nie ma. Pani kierownik tłumaczyła mi, że jest jakieś opóźnienie i, że ciężko jej powiedzieć kiedy te zupki dotrą do drogerii. Ma do mnie zadzwonić jak już będą. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
RJE679
MMHW6L
R7XL Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mąż próbował coś w nim gmerać, ale generalnie stwierdził, że płyta główna jest uszkodzona
Laptop miał już parę lat, ale jestem do niego przywiązania, jest bardzo wygodny, dostosowany do mnie, taki mój, a teraz będziemy musieli wygospodarować trochę kasy i kupić mi nowy,a ja nie lubię się przyzwyczajać do nowych rzeczy, a zresztą tuż przed wakacjami i tak mamy dużo zaplanowanych wydatków
A przez to, że muszę korzystać z komputera stacjonarnego męża, nawet nie chce mi się brać za nowe konkursy... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Najlepsze wnioski z autopsji to wyciąga patolog Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja się cieszę, że maturę i studia mam już za sobą (chociaż z drugiej strony fajnie było być studentką )
A przy okazji trzymam za Ciebie kciuki i za wszytskich tegorocznych, konkursowych maturzystów Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie tak samo, kurier DPD właśnie dał mi zestaw produktów Knorr z konkursu tysiące inspiracji Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja proponuję gotować razem z nim. Jak pomoże robić kluseczki do zupy, mieszać mięso na kotleciki, czy kroić miękkie rzeczy do sałatki, a może sam będzie wymyślać co do sałatki dodać, to potem chętnie spróbuje tego co sam zrobił.
A druga sprawa, to wspólne posiłki. Dziecko generalnie chętniej je, gdy jedzą też inni. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja polecam pliki mp3 z dźwiękiem suszarki, u nas się sprawdziły jak Iga była mała, suszarka tak się nie zurzywa, a zresztą odtwarzacz pobiera mniej prądu.
Wpisz w google mp3 suszarka i jest tego naprawdę masa Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.rossnet.pl/adidas Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane