Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zgadzam się!
Wyniki konkursu które są na stronie może wpisać każdy, nie tylko laureat, a w mdw wypowiadają się tylko Ci którzy wygrali.
Z tego tematu "odpadły" już osoby, które nie lubią mieć pw zasypanych wiadomościami w stylu "a co wygrało?" i Ci, którzy mają dość słuchania/czytania o sobie tekstów w stylu "a ten to ponawygrywał już dość!". Jak jeszcze odpadną Ci, którym się nie będzie chciało szukać na szybko linków w bazie, do konkursu który na pewno w niej jest, to zrobi tam się strasznie pusto.
A tak, jak wyniki, które są na stronie, każdy może sobie sam znaleźć, to wpisy w mdw dają nam informacje, których sami nie znajdziemy. Czy już informują z jakiegoś konkursu, na jakim są etapie w informowaniu, itp.
To, że jakiś Łoś od czasu do czasu wpisze sobie "książka z fb", żeby podbudować własne ego, mi osobiście jakoś tak super szczególnie nie przeszkadza... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak to chodzi o siostrzenicę, to albo sama oszacuj ile ona ma wzrostu w porównaniu do Ciebie Albo zadzwoń do siostry i zapytaj Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Teraz organizator żąda, żeby żona przekazała swoją nagrodę mężowi, a jak to zrobi, to mąż i tak straci do niej prawo, bo:
Każdy Uczestnik (jedna osoba biorąca udział w Loterii) ma prawo tylko do jednej Nagrody II stopnia uzyskanej, jako wygrana w Loterii. w przypadku stwierdzenia przypisania więcej niż jednej Nagrody II stopnia do tego samego Uczestnika, Uczestnikowi przysługuje prawo tylko do pierwszej przypisanej Nagrody II stopnia.
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Drogi preparat wklepywany od czasu do czasu "jak się przypomni", da dużo mniej niż codziennie wmasowywana zwykła oliwka dla dzieci, czy nawet olej kokosowy.
Kiedyś wygrałam zestaw kosmetyków Palmer's. Odpowiadał mi ich zapach, konsystencja, miło się je wsmarowywało
Ale czy efekt był lepszy niż przy oliwce? Trudno mi to ocenić Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja "pomoc" ograniczyła się wypowiedzenia zdania: "Pamiętaj kochanie, żeby pokolorować również tło" i do sugestii, żeby pracę zrobić na na kartce z bloku technicznego, a nie na kartce do drukarki, na których zazwyczaj sobie rysuje...
TESCO BIC Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba nie chodziło o samą sterylizację, tylko co dzieje się ze świeżo urodzonymi kotkami... że jak ktoś kto chodzi do kościoła może się ich "pozbywać"... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie ta agencja ląduje w specjalnej zakładce, tuż pod MC Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy serio akurat w tę jedną jedyną noc w roku trzeba się dobrze bawić? Trzeba mieć świetny humor i imprezowe samopoczucie? Akurat kiedy trzeba 3x dłużej czekać na taksówkę?
Teraz na pytanie o sylwestrowe plany odpowiadam, że na razie mam zaklepany tylko termin.
Nie chodzę na duże imprezy z masą nieznanych mi osób- bo nie lubię!
Sylwestra spędzam albo w kameralnym gronie najbliższych znajomych, tak bez spiny, albo nawet sami w domu. I nie mam z tym najmniejszego problemu. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.faceb.../?type=3&theater Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój brat tak szukał psa jak przeprowadzili się do nowego domu. Chodzili z rodziną do okolicznego schroniska i zaprzyjaźniali się z różnymi psami. Po kilku spotkaniach wrócili do domu z mniej więcej roczną suczką. Wiedzą, że większa nie urośnie, jest już nauczona podstawowych zachowań (np. nie załatwia się w domu). Jest już z nimi ładnych kilka miesięcy i jest to najbardziej radosny pies jakiego znam Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane