Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
koper
Postów 2236
Data rejestracji 20.03.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można też pomóc przez siepomaga
https://www.siepomaga.pl/biebrza
To jest takie straszne, jest taka susza, płoną tereny, które teraz powinny być rozlewiskami Biebrzy... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fundacja- Myślę, że schronisko dla zwierząt w Krakowie to jest bardzo dobry pomysł
http://www.schron...zyli_jak_pom%C3%B3c/
Osoba- Pani Jolanta
https://www.siepomaga.pl/jola-grobelna
Bardzo mnie wzruszył opis jej potrzeby. Samotna, 65- letnia (czyli jeszcze w sile wieku!), kochająca zwierzęta kobieta traci wzrok. Da się ten wzrok uratować, ale potrzebne są pieniądze, których ona nie jest w stanie uzbierać. A chodzi dosłownie o kilkanaście tysięcy złotych (zostało jeszcze niecałe 7 tysięcy do zebrania). Ludzie łatwiej angażują się się w zbiórki dla dzieci, takie odnoszę wrażenia, a ta biedna kobieta nie ma rodziny, która by ją mogła wspomóc. Do tego tu serio nie chodzi o jakąś wielką kwotę, więc ten nasz wkład, ta nasza cegiełka byłaby jak porządny fundament.
Obojętnie jaki cel wybierzecie, to będzie dobrze! Jeszcze raz Wam dziękuję, że ogarniacie to wszystko w naszym imieniu. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A potem, cała rzesza innych rodziców, która do trójki nigdy nawet się nie zgłaszała, teraz ma najwięcej do powiedzenia. Dlaczego tak to zostało zrobione, lepiej by było inaczej. Dlaczego to zostało kupione, trzeba było co innego. Dlaczego akurat tu zostało to kupione, przecież lepiej by było tam zrobić te zakupy. Dlaczego wtedy zostało to zorganizowane, inny termin byłby dużo lepszy itp.
Czyli tak w skrócie. Wy się tym zajmijcie, ale zróbcie to w dokładnie taki sposób, jaki jest według mnie najlepszy. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Proponuję, że jeżeli ktoś nie jest gotowy pogodzić się z tym, że wspólna składka zostanie wykorzystana nie do końca tak jak sam by chciał, to niech zamiast się dorzucać, samodzielnie wpłaci te symboliczne 5 zł na taki cel charytatywny na jaki tylko ma ochotę. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Można się złościć i walczyć o sprawiedliwość jak w regulaminie jest limint znaków, a wygrywa znacznie dłuższe hasło. Jak miał być tekst, a wygrywa film, itp.
Ja osobiście nie widzę tu kontrowersji, nie rozumiem dlaczego zimowe opony nie mogą być zajeździste. Letnie już mogą być? Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To jest świetny pomysł, żeby zrobić teraz porządny dym na fb! Piszmy też, dzwońmy, wysyłajmy gołębie pocztowe do organizatora, sponsora, wszystkich dystrybutorów opon! Niech nas usłyszą! Niech wiedzą, że kreatywne konkursy budzą tyle emocji w narodzie.
Niech przy kolejnej promocji postawią na loterię, najlepiej taką z dużą ilością chińskich gadżetów. Wygra więcej ludzi, będzie sprawiedliwie. Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A teraz sobie wyobrażam 100 000 zł z milki, albo belvity, wpływające na moje konto. Spłacam do końca resztkę kredytu hipotecznego i jeszcze zostaje na wypasione rodzinne wakacje, może nawet nie jedne...
Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-Dzień Dobry, mam paczkę do Pani (...)
-Super, jestem w domu
-Domofon nie działa, zostawiam paczkę pod drzwiami do klatki
I się rozłączył.
Było to przed 8 rano, ja jeszcze w piżamie. Szybko nałożyłam dresy, zbiegłam na dół, wzięłam paczkę. Sprawdziłam domofon, oczywiście działał... Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Koc Belriso, jest wielki (na zdjęciu zasłania całą kanapę), cieniutki, poliestrowy. A córka zachwycona. Twierdzi, że idealny, żeby zawinąć się nim i zostać "człowiekiem naleśnikiem"
Dziś robimy sobie wieczór filmowy pod tym kocem.
Plusem tego koca jest to, że po złożeniu zajmuje niewiele miejsca, więc łatwo go gdzieś schować Wyświetl w wątku >>
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236
Punkty karne 0
Konkursy dodane
koper
Postów 2236