Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak odkręcałam było słychać to charakterystyczne kliknięcie, mam brzydki zwyczaj (choć tu akurat pomógł) oblizywania zakrętki I tym razem też chciałam to zrobić a na zakrętce od spodu takie ciemne coś było i dopiero wtedy się przyglądnęłam słoiczkowi i tam znalazłam pleśń - niewiele ale jak wiadomo pleśń atakuje wszystko (czyli w tym przypadku całą zawartość słoiczka)... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehhe musi trochę czasu upłynąć zanim podam mojemu dziecku słoiczek A jak je surowego banana to ma odruch wymiotny Na szczęście jabłko wchodzi bez problemów Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zadzwonili dziś z BV i chcą słoiczek do badań... Podejrzewam że wyjaśnienie będzie takie że to moja wina już teraz mówią że u nich to niemożliwe... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I figura...
Kurka, starzeję się Aż strach pomyśleć co będę wyprawiać jak będę mieć 40 na karku Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mam ten problem Ale kiedyś to się śmigało... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wzbudzałabym zainteresowanie jadąc z dziećmi po Wisłoku w lutym I tak się sąsiedzi dziwnie na mnie patrzą Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to w Polsce jest legalne? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie często na niej ogląda TV niemiłosiernie przy tym chrapiąc Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehehhe faktycznie milej - jak tak dalej pójdzie to mój będzie spał na kanapie Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajna rzecz taki fotelik Tylko ja bym musiała mieć 2 - jeden z przodu drugi z tyłu Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba jakaś niewyprzytulana jestem Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Od razu mi lepiej Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
FOCH Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A latek i miesięcy? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ile ma Twoje dzieciątko? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
GRATULACJE Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zazdroszczę bo ciążę miło wspominam i mam nadzieję że zdrowie i finanse pozwolą na jeszcze jedną - może córeczka dla odmiany
I ja też chuda nie jestem Byłam po ciąży z Beniem a teraz jakieś 10 kg na plusie Wyświetl w wątku >>