Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę że to takie ich dziwactwa i wyrosną z tego Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Strój jak dla mnie zdecydowanie nr 1 (ale ja lubię takie ciemne kolory) a figury to tylko pozazdrościć
bubulina u mnie obydwaj zaczęli pić z niekapka od 6 miesiąca czyli zaraz przy rozszerzaniu diety. Także na pewno za mały nie jest Ja miałam kubeczek z Aventu i u nas się sprawdził. Teraz Aduś pije z bidonu http://www.nokaut...-skladana-rurka.html o takiego i jest bardzo wygodny Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj znam ten ból Możesz spróbować tych żeli dla dzieci (Dentinox) tylko nie wiem jak ze stosowaniem w ciąży lub płukanka z szałwii Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Pan który odbierał słoiczek był mega przystojny Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
"Eksperci potwierdzili obecność czarnej pleśni na wewnętrznej stronie szyjki słoika oraz na wieczku"
i wyjaśnienie dlaczego tak się stało:
"Prawdopodobnie słoiczek upadł podczas transportu lub w sklepie, co spowodowało utratę próżni a następnie rozwój pleśni"
Hmmm... Wszystko by było dobrze gdyby ten słoiczek był faktycznie rozszczelniony, ale ja jak go otwierałam wydał to charakterystyczne "klik".
Nie mniej jednak ładnie się zachowali i nie próbowali mi wcisnąć że sama tą pleśń tam włożyłam. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Już kiedyś miałam wątpliwą przyjemność konwersacji z ową osobą i teraz nie reaguję
monika też tak mam - dopóki dajemy radę - siedzę w domu (i czasem mam serdecznie dość) bo ja potrzebuję być moimi szkodnikami ale podziwiam np dianek, nie dość że praca to jeszcze maluszek Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas zabezpieczenia szuflad takie jak u moniki a szafki coś takiego http://allegro.pl...zja-i3005037906.html no i oczywiście kontakty http://allegro.pl...zt-i2957644552.html. Mieliśmy jeszcze bramkę w drzwiach do kuchni ale nie jest mi potrzebna i mamy jeszcze okna zamykane na klucz (mieszkam na 4 piętrze a Benio wszędzie się wspina więc wolę spać spokojnie)o takie: http://allegro.pl...cko-i3019017135.html Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ile już macie? Bo u nas 6 i nic nie chce wyjść Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Super te buciki Benio też ma Ecco (tylko że na rzepy ale też z Gore-Tex'em) i baaardzo je sobie chwalę I cena też dobra Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja pytałam mojego lekarza - zdecydowanie szczepić, tylko dziecko musi być zdrowe Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do jedzenia to ja też mam w domu taki mały odkurzacz Skubany wsio do buzi pakuje Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja podaję Vigantol (Devikapu już się nie kupi - przynajmniej u nas) tani ale na receptę. U nas nigdy nie było problemów z podawaniem, jak jadł tylko mleko to podawałam prosto do buzi a później do jedzenia np kaszki czy zupki.
Na ostatniej wizycie lekarz kazał podawać jeszcze Beniowi (ma grubo ponad 2 lata) podobno w okresie zimowym jest niedobór a w lecie już mu nie podaję. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jak chciałam już odstawić a Benio się budził na jedzenie to dawałam mu właśnie wodę - po dwóch dniach przestał się budzić Może u Ciebie też pomoże... Wyświetl w wątku >>