Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A z dobrych wiadomości to wyniki z krwi ok (nawet mi hemoglobina podskoczyła ) cukier po obciążeniu glukozą też dobrze i w moczu nic nie ma Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Samemu się kupuje w aptece 75g, kosztuje ok 5zł. A wygląda to tak, że się przychodzi i pobierają krew na czczo (mi pozwolili zjeść śniadanie tylko bez użycia cukru). Później wypija się tą glukozę (rozpuszczoną w szklance wody - co nie należy do przyjemności) i czeka 2 godziny. No i znowu się pobiera krew... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to super u mnie było tak że robiło się wpłatę na konto szpitala... 200 zł ale nikt tego nie sprawdzał ja dla spokojnego sumienia zapłaciłam bo jestem naprawdę zadowolona ze SR. No i do dziś maleństwo kąpie mąż Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dianek ale szkoła rodzenia to nie tylko sam poród... U nas było karmienie, kąpanie, przewijanie i cała masa innych czynności które się wykonuje przy noworodku... No i jeszcze było o BB... Mi się przydało A poza tym u nas SR była w szpitalu w którym rodziłam więc czułam się lepiej bo zwiedzaliśmy porodówkę i wiedziałam co gdzie jest... I Pani która prowadziła z nami zajęcia miała też poradnię laktacyjną (bezpłatną) więc też skorzystałam... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
możesz podrzucić linka do tej o korzystaniu z nocnika? właśnie dziś przyniosłam takowy sprzęt ze sklepu a straszy leniwiec jestem i nie za bardzo wiem jak toto szukać Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z FB Drodzy Wojacy! Do końca dnia dzisiaj potwierdzamy adresy, a potem w ciągu tygodnia dotrą do Was paczki. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie to sprawa indywidualna... U mnie po 10 godz leżenia pod oxytocyną zdecydowano się na CC Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podobno jutro o 12 mają być.... też czekam Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też chciałam iść na warsztaty noszenia dziecka w chuście... Super sprawa. Niestety u mnie akurat się takowe nie odbywały Musiałam się sama nauczyć wiązać chustę i wkładać do niej maleństwo... Gorąco polecam i jak dla mnie noszenie synka w chuście to była sama przyjemność i wygoda a i synek był zadowolony bo praktycznie cały czas spał jak go nosiłam (naturalne kołysanie - jak u mamy w brzuszku ) i z tego co czytałam chusty są bezpieczne i zdrowe w przeciwieństwie do niektórych nosidełek. Także dianek jak masz możliwość to śmigaj Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
aha gratki Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
są już wyniki z konkursu 7 róż?
Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm... Tak mi się wydaje i w moim przypadku tak było... Jak wychodziłam ze szpitala (po 3 dobach) same wkładki mi wystarczyły. Przy CC dużo łatwiej jest urodzić łożysko i (tak nam na szkole rodzenia mówili) dlatego mniej się krwawi. Ale to też pewno zależy od wielu czynników... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.facebook.com/GoracyKubek i po lewej O kurka! Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane