Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nigdy nie mroziłam mleka ani nie robiłam zapasów... nie było po co. Synek jadł co 3-4 godz i musiałam przy tym być. Karmiłam troszeczkę ponad rok a później synek jadł kaszki więc nie musiałam mu podawać mleka. Także to co bym zamroziła trzeba by było wyrzucić... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale trzeba pracować a ja jestem bezrobotna i prawdopodobnie czeka mnie CC... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mmmm... tez bym tam chciała tylko finansowo nie wyrobię Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
starszy też tak szybko rósł i jak się urodził ważył 4170 Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki a w którym szpitalu rodziłaś? Ja w 2 (na lwowskiej). Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
współczuję... mój ma 17 miesięcy i dopiero się wyleczyliśmy... babka mi jeszcze poleciła płukanie szałwią lub rumiankiem żeby odkazić... a dopóki nie ma gancjany (chyba tak się to pisze?!) to podobno nie jest tak źle (to tak na pociesznie ) Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niestety takie są nasze realia i trzeba mieć chody żeby załatwić szczepienie w odstępach choćby kilkudniowych... U mnie teraz najgorszy etap bo wszyscy chorują i trzeba szybko zaszczepić bo jak zachoruje to już nie ma szans, zwłaszcza że nie dawno chorował także niestety 3 naraz... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
popieram... Synek ma 17 miesięcy i w środę kolejna szczepionka. Tym razem 3 wkłucia. Nie polecam tych skojarzonych, już na szkole rodzenia babki nam sugerowały żeby ich nie kupować. Co z tego że zaoszczędzę dwa ukłucia jak mu mogę wyrządzić więcej krzywdy?! No i na szczęście synek jest tak dzielny że tylko raz zakwilił jak mu pani przebiła żyłkę. Teraz może być troszkę gorzej bo jest starszy i już kuma o co chodzi... Ale wszystko jest do przejścia... Są te plasterki co się przykleja na skórę i wtedy nic nie boli.... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też tak mam chyba każda mama przez to przechodzi... a co powiemy jak przyprowadzi narzeczoną?! ja chyba nie oddam Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oddane Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nikt nie chce?! Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie da się ale chętnie się wymienię szyjką bo u mnie już się skraca Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Sprzedajesz go w tej cenie? Czy masz taki sam i jakaś promocyjna cena jest? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też mi się podoba. Chciałam tak dać synkowi ale brat mnie wyprzedził Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po CC nie jest bardzo źle... No i u nas wypuszczają po 3 dobach tzn urodziłam we czwartek o 19 a w niedzielę o 12 do domu koleżanka po naturalnym wyszła w sobotę, także to tylko 1 dzień Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A słyszałyście o tym że w ciąży trzeba uważać na wit C? Moja siostra miała z tym problem i nie mogla łykać razem z żelazem (lepiej się wchłania z wit C)... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane