Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do tlenu to miałam takie samo wrażenie i poza tym mi śmierdział... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to nie jest tak że jak pierwszy poród jest wywoływany oksytocyną to przy drugim już nie dają? Moja siostra miała 2 CC i przy drugim dali jej jakiś zastrzyk w rękę bo powiedzieli że tylko raz można wywoływać oksytocyną... Także mam nadzieję że w razie czego teraz mi nie dadzą końskiej dawki oksytocyny a i tak się skończy CC Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja jadłam szarlotkę lub ciasto kruche + budyń (robiony na zalewie z brzoskwiń) i brzoskwinie z puszki... A tak na szybko to są biszkopty które nie mają nic z mlekiem i jajkiem...
A do twarzy miałam maść cholesterolową (niektórzy mówią witaminową) która była robiona w aptece i za pudełko (całkiem spore) płaciłam ok 5zł. Maść była rewelacyjna i mogłam nią smarować nawet jak szliśmy na spacer jak był mróz. I po niej synek miał gładziutką skórkę Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie mi wszystko jedno Pierwsze się odwróciło bardzo późno 39 albo 40 tydzień. A i tak mi CC zrobili Teraz najważniejsze to żebym nie leżała tyle w szpitalu bo w domu będzie czekał na mnie synek... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
37 Już nie długo Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z pierwszym spakowałam się ok 37 tygodnia a urodziłam w 42 Leżała ponad miesiąc Teraz jestem spokojniejsza Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A będziesz dawać dziecko do żłobka? z tego co wiem to chyba trzeba szybko zaszczepić... Chyba do pół roku ale na 100% nie jestem pewna...
A pytałam o żłobek bo u nas nawet kobitki które szczepią mówią że jak dziecko ma być w domu z mamą to nie warto szczepić... U mnie w rodzinie nikt nie szczepił, skusiła się tylko jedna koleżanka która oddała synka do żłobka (synek ma 7 miesięcy i już był szczepiony). Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mogłam jeść tylko żółtko a jak rozszerzałam dietę maleństwa to dostał makaron z przepiórczych jajek więc coś w tym musi być A teraz ma 1,5 roku i wcina jajka jak szalony Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mojemu synkowi też to mleko przepisała... Na szczęście nie musiał go pić... Zapach okropny i smak też Ze względu na to że mi nie wolno było pić zwykłego mleka piłam ten Bebilon Pepti , nie wiem jak teraz ale wtedy kosztował prawie 12 zł Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co to za konkurs HIPP? ja jak zwykle do tyłu Wesołych Świąt ciężaróweczki i mamuśki Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oddane Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa