Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja gorzej wspominam samo cięcie... Bolało jak nie wiem co. A później jak już wstałam to było całkiem znośnie. Tylko że do tej pory kręgosłup boli Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do ostatniego USG miałam duże szanse rodzić SN ale mały się przekręcił i jest ustawiony poprzecznie... Jak tak zostanie to wiadomo że CC. Nie chciałabym CC dla własnego widzi mi się. To poważna operacja i spore ryzyko. No i po SN szybciej się wychodzi do domu... Tylko co zrobić jak boję się jak ch***ra... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
serio?! Kurczę, człowiek to nawet swoich praw nie zna Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę że do całkowitego pozbycia się pampersów to jeszcze daleko, ale radocha niesamowita Szkoda tylko że jestem już na wylocie i nie będę mieć już tyle czasu dla synka...
A myślisz że każą mi rodzić SN jak nie minęło jeszcze 2 lata po CC? Cięcia też się boję ale już miałam i wiem jak to jest Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak tylko że Pro Familia jest prywatnym szpitalem i tam można kupić... Chciałabym tam rodzić ale mnie na to nie stać Mam nadzieje że będę rodzić w 2 bo wiem jak tam jest...
Kurczę dziewczyny muszę się pochwalić Mój 19 miesięczny synek zawołał i zrobił siku na nocnik Normalnie pękam z dumy Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tyle kosztowało parę lat temu u nas, ale później się wycofali i wogóle nie było dostępne. Jak rodziłam w 2010 nie było mowy o znieczuleniu i pewno dalej tak jest....
Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W 2... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba się skuszę i zapakuję nożyczki... Mój też miał długie pazurki i się drapał... A wcześniej o tym czuciu nie słyszałam Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam listę ze szkoły rodzenia ale tam np nie piszą nic o smoczku a przydałby się A co do nożyczek do paznokci to u nas jakby złapali na obcinaniu to by chyba wrzucili ze szpitala... Niedrapki się u nas sprawdziły Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się za bardzo bałam... A czytałaś o liściach malin? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chyba chyba jednak nie pęcherz
A co do wagi to u mnie tak jak i w pierwszej ciąży ponad 30 na plusie Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie... Ja jeszcze nie spakowana Macie jakąś gotową listę co zabrać? Przy pierwszym porodzie torba miała gigantyczne rozmiary teraz już niby wiem co zabrać ale boję się że czegoś zapomnę Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehehe... Też prałam i sprzątałam to chyba nie działa... Jak już leżałam w szpitalu to wchodziłam na 6 piętro i schodziłam Po wyjściu u zejściu tak 6 razy w nocy dostałam skurczy... Także to też może być przypadek ale końcówkę ciąży przesiedziałam na necie sprawdzając jak przyśpieszyć poród Teraz wiem że lepiej poczekać (choć to strasznie trudne)... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jeszcze masz czas Pierwsze też chciałam urodzić szybciej (a urodziłam 2 tyg po terminie ) a teraz już wiem że im dłużej w brzuszku tym lepiej dla maleństwa Teraz mi się nie spieszy Termin mam niby na 21 styczeń... Ale to nic pewnego... Od połowy ciąży skracała mi się szyjka i modliłam się żeby wytrzymać do 36 tygodnia Teraz 39 i nie czuję się jakbym miała rodzić Ale tak jak pisałam wcale mi się nie śpieszy Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane