Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie zarzekam się Wiem że jak przyjdzie czas to urodzę Ale nie spieszy mi się
Hmm... Pierwszy się zaczął sam a później oxy i na końcu CC. Nie chciałabym powtórki
Więc życzcie mi szybkiego porodu i powrotu do domu A najlepiej tego wszystkiego bez bólu Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tylko pozazdrościć... Jak szukałam królika czy indyka czy nawet kurę taką swojską to nikt (z tych co wiem że mają dobre) to nie sprzedawał. Kobiecie chcę zapłacić 50 zł za kurę a jej szkoda Trzeba sobie jakoś radzić i zazdroszczę tym co mają skąd taką zdrową żywność brać. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Masz pewność że tak jest? Znam człowieka który hoduje zwierzęta. Na wsi- czyli EKO, mają tzw. wolny wybieg czyli powinno być wszystko ok. Tylko że te które są dla znajomych są inaczej karmione. Bez pasz i tych wszystkich gotowych mieszanek. Wydaje mi się że to raczej jest norma ale specjalistą nie jestem.
Też czasem lubię śmieciowe jedzenie (marzy mi się kebab ) ale dziecka długo nie wezmę do McDonalda jak dorośnie i tak się tam nachodzi
Mam działkę i uprawiam jakieś warzywa ale wszystkiego się nie da... A płacenie za kurczaka eco 40 zł to nie dla mnie... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja zjadłam śniadanie ale nie czuję się z tym dobrze... Też mnie tak jakoś muli Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:) I już mi lepiej Widocznie pod koniec to już normalne jest... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zrobiłabym tylko nie wiem czy zdążę odebrać wyniki
to już 40 tydzień... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak to cholerstwo rozpoznać? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No mistrzem to on nie był Tamto mam już za sobą tylko teraz stresik A co do chęci posiadania to się zgadzam w 100% Benia nie planowałam a teraz nie dałabym rady żyć bez niego i mam wrażenie że wcześniej to moje życie jakieś puste było Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To już CZAS Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chciałam straszyć i sama się boję Aga urodzisz naturalnie i później będziesz nam tu pisać że wcale tak źle nie było Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Naprawdę mnie bolało... Jak mi się wkłuwali w kręgosłup to nie mogli trafić (miałam co najmniej 3 ukłucia) i miałam wrażenie że znieczulenie nie do końca zadziałało Nawet jak mnie wiozły już po na salę to przy każdym przejeździe przez próg tak bolało że się modliłam żeby mi już dali spokój... Wydaje mi się że nie powinnam nic czuć a tu taki ból Wstawanie tak nie bolało... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
:) Dla mojego to już drugi poród ale po pierwszym się przyznał że chyba by jednak nie dał rady (jakbym rodziła SN)... Przy CC się darłam więc nie wiem co by było przy naturalnym Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mąż mówił że krzyczałam przez sen i on się bał że trzeba jechać na porodówkę Niech przynajmniej tyle ma stresu Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane