Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrin zerknęłam na Twój blog i za przeproszeniem język mi do d**y uciekł... Ale bym wsunęła torcik albo udko... Eh... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie Do wstawania się można szybko przyzwyczaić a jak już będzie tylko szybkie karmienie i z powrotem do spania to już będzie luzik
Agusia ja strasznie chciałam właśnie dziś urodzić... Fajna data 12.02.12... Pierwszego urodziłam 10.06.10 Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja SUPER... No może troszeczkę nie wyspana jestem, bo już zapomniałam jak to jest wstawać do karmienia w nocy (ale przyzwyczaję się), a ok 7 drugi synek już przychodzi po mnie i mimo że mały śpi to i tak ja muszę już wstawać. Z pierwszym dzieckiem było dużo gorzej. A teraz wszystko jakoś łatwiej mi przychodzi no i nie miałam BB A co do AZS to moja babka powiedziała że wszystko się okaże po ok 3 miesiącach, ale mam być dobrej myśli... Tylko że jak już teraz ma problemy z trawieniem mleka to wydaje mi się że nas alergia nie ominie. Ale teraz już wiem jak to wygląda i jak sobie z nią radzić (oby tylko nie była gorsza niż u pierwszego synka). Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I pleśniawki smaruję Aphtinem. Ładnie schodzi ten kożuch z języka. Eh... Ile tego jeszcze przede mną... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A czytałyście o tym że przy kolce dobrze jest nie jeść mleka i jego przetworów? Nie wiem czy warto. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurka o 5 nad ranem nie bardzo mi się odkurzanie widzi a co to takiego ten Plantex? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja żeby zobaczyć swoją bliznę muszę podnieść zwoje brzucha oj ta skóra szybko mi nie zniknie... ja też karmię i chodzę głodna... marzy mi się kebab i cola Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może to te bóle krzyżowe? moja siostra jak rodziła nie miała typowych skurczy tylko ją właśnie kręgosłup bolał... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To się jeszcze może zmienić Spakowana? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój przypadek potwierdza że wszystko jest możliwe Drugi synek prawie cały czas był główką w dół. Ale i tak CC... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój pierwszy się obrócił bardzo późno ok 40 tygodnia i powiem że to czuć było Tak mocno się wtedy wiercił i wydawało mi się że mi żebra wypchnie Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na temat depresji to nic nie wiem, ale wydaje mi się że raczej trzeba się specjalisty poradzić... Ja miałam dość ciężkiego BB ale szybko przeszło Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja muszę sobie najpierw urodzić córeczkę... No bo jak to tak?! Syn w ciąży chodził nie będzie a synowa to nie to samo a zwłaszcza jak będzie mnie darzyć taką sympatią jak ja swoją Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj tam Mi się podobało Mam nadzieję że ta minimalna trójka mi się uda Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje Fajnie było być w ciąży Ale jeszcze lepiej jak takiego małego szkraba można już poprzytulać Wyświetl w wątku >>