Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin ja jestem zarejestrowana jako bezrobotna, ale dzieci ubezpiecza mąż. Nie wiem czy Ci to pomoże... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja stosowałam u synka jak skończył roczek... Jednak wiele lekarzy go nie poleca i jakbym wiedziała to co teraz wiem to w życiu bym go nie dała maleństwu... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u mnie 4 marca... Chciałabym je mieć już za sobą Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kiedy moje dziecko będzie tak spać?! W sumie to narzekać nie mogę bo jak na 4 tygodniowe dziecko pobudka 3 razy w nocy jest do zniesienia Ale marzy mi się przespać noc bez budzenia (tylko wtedy by mi chyba cyce pękły ). Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie martw się Katrin... Lepiej zrobić i będziesz wiedzieć czy ma anemię czy nie. Ja u mojego robiłam jak miał ok pół roku i miał anemię. Wiem że kłucie takiego maluszka to nic przyjemnego, ale lepiej chwilkę pocierpieć i mieć anemię z głowy niż miał by później mieć za duży niedobór żelaza... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
8 godzin ? Ty to dopiero musisz być wyspana U mnie może na razie tak zostać... Nie będę narzekać Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A to i ja się dołączę po prasowaniu okropnie mnie boli kręgosłup a poza tym szrama z jednej strony strasznie ciągnie eh... co za dzień Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to jak już to zrobisz to może urodzisz
A u mnie dziś wyjątkowo spokojna noc Mały zasnął o 20, pierwsza pobudka o 1, druga o 5 i wstaliśmy dopiero o 8:20 szok jaka jestem wyspana Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój też kiedyś odbijał... A teraz się odwraca tylną częścią ciała i udaje że nie słyszy
A ja się za bardzo przyzwyczaiłam do tego że starszego kładę i on idzie spać a z małym nie jest już tak prosto... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Skąd ja to znam ja mam dziś dość... a tu jeszcze cała noc przede mną... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Muszą się nasze chłopaki się za kimś uganiać Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia Twój Kamilek waży tyle co mój trzytygodniowy synek Teraz przed Wami już sama radość z bycia MAMUSI¡ Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kąpiemy ok 19:30 i mały zasypia ok 20-20:30. Wstaję 3-4 razy. Nie jest źle I właśnie najwygodniejsze jest karmienie w nocy... Nie wyobrażam musieć przygotowywać butle. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dlatego przy drugim nawet się nie waham. Jak ma mu to pomóc to jestem w stanie znowu tą dietę trzymać!
A ile dokładnie ma Twoje maleństwo? I jak często Ci w nocy wstaje? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dieta taka jak przy AZS Zero nabiału, mięso tylko indyk i królik, z warzyw buraczki czerwone, ziemniaki i nie przesadzać z marchewką, z owoców to banan, borówki i pieczone jabłko. A poza tym to żadnej herbaty ani kawy. Generalnie chleb i woda Ale wolę to niż tą kolkę co miał... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W sumie nic nie mówił jak mu pędzlowałam ale za to teraz komicznie wygląda Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A my byliśmy dziś u naszej babki. mały przytył troszeczkę ponad 1 kg przez 3 tygodnie A tak poza tym to mamy dietę bo synek ma problemu z brzuszkiem i trawieniem. Ale za to na razie brak problemów ze skórą A afty mam gancjaną pędzlować... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Faktycznie WARIATKA ale podziwiam za odwagę
Ja miałam raz podaną OXY i 2 razy przebijany pęcherz. Patrząc na to z perspektywy czasu... Na podanie OXY w życiu bym się nie zgodziła, także popieram Cię w 100%. A co do przebicia pęcherza to nie wiedziałam że niesie aż takie ryzyko... Przy pierwszym porodzie było mi wszystko jedno co mi robią byle tylko JUŻ urodzić. Przebicie miało przyśpieszyć poród, ale wcale tak nie było... Przy drugim porodzie lekarz powiedział że mi przebije pęcherz, ale gdy powiedziałam nie to schował igłę ( ) i spokojnie ze mną porozmawiał. A przebił dopiero jak wyraziłam na to zgodę. Także trzymam za Was kciuki i jak czegoś nie będziesz chciała to mów. Raczej by było nie zgodne z prawem zrobić coś wbrew Tobie... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Grusia ja Ci chętnie moją oddam... Mam jedną ale za to solidną Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To czemu ściemniają w szpitalu? nawet w Książeczce Zdrowia Dziecka mam napisane że kontrola bioderek w 3 tż... Wyświetl w wątku >>