Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może jest taki jak mój? Skubany zje ile wlezie (a nawet część uleje) a i tak mu się jeszcze cycuś marzy Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Dobrze wiedzieć. Nie będę kupować droższego Jelpa skoro i tak nie dopierze...
Może spróbuję Vizira? Kiedy przestałyście prać dzieciom ubranka w proszkach dla dzieci? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benio był baaaardzo grzeczny... Do pół roku tylko jadł i spał. Dosłownie. Nakarmiłam go, przewinęłam i do łóżeczka (lub na spacer). Chwilkę ze mną pogadał a później pozytywka i sam zasypiał. Ale mi teraz tego brakuje Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój jak miał 5 miesięcy ważył 9 kg
Był straszny klocek z niego i żaden lekarz mi nic o otyłości nie mówił Teraz ma 21 miesięcy i jest normalnej wagi i budowy. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To pewno jeszcze wiotkość... Jak będzie siedział i raczkował to już tego tak nie słychać. Najgorzej u mojego było jak był zły i musiał leżeć Wtedy to aż charczał Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mojemu też się ulewa Jak byliśmy na USG wyszło że ma refluks. Na szczęście wyrośnie z tego i z każdym tygodniem coraz mniej i rzadziej mu się ulewa... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Są różne szkoły Ale ja trzymałam sama obydwóch. Gdyby mnie ręce bolały to przekazałabym mężowi.
Jak pójdziesz do kancelarii to (przynajmniej u nas tak jest) będziesz mieć pogadankę na ten temat i tam Ci powinni powiedzieć. A jak nie to zrób jak Ci będzie wygodnie Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wyczuwasz zgrubienie to spróbuj to wymasować... Ale Ci ładnie śpi Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia ale teścia masz spoko, czy mi się coś pomyliło?
Ja liczę że 3 będzie córka, ale to dopiero za parę lat Teraz to by mi teściowa żyć nie dała, bo nie ma jeszcze wnuczki i pewno by mi sie zwalała na głowę Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nawet dwóch lekarzy kazało brać. Biorę. Chciałabym to wyleczyć ale można tylko uśpić A próbowałaś TRIBIOTIC? U mnie się świetnie sprawdzał, strupki nie pękały i wszystko się ładnie i szybko goiło. Teraz nie smaruję bo to nie dla ciężarnych i karmiących. A kosztuje ok 1,5-2 zł. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie... Tez zazdroszczę Ale jedziemy tam na wakacje to powdychamy A na razie muszę wdychać to koło bloku Ale pogoda jest SUPER Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno trzeba poczekać parę dni. Pierwszemu obcięłam zaraz po powrocie ze szpitala, a drugiemu po 5 dniach. Strasznie się chłopaki drapali po buźce, a poza tym zahaczali o pieluchę, kocyk i bałam się że sobie coś zrobią... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ma 7 tygodni... Mąż już przyniósł wieści. Mogę stosować ale 2x800mg. Czyli o połowę mniej. A pani doktor powiedziała że najwyżej będzie go bolał brzuszek, i tak go boli więc myślę że nie będzie tak źle.
Też bym to cholerstwo wolała wyleczyć niż co chwila się z tym męczyć
Do smarowania mam Vratizolin a jak będą bardzo pękać to wazeliną posmaruję. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na ustach i w środku. Te na ustach już trochę przyschły ale za to nie mogę się ani uśmiechać ani szeroko otwierać, te w środku pieką i nie mogę nic zjeść Wyświetl w wątku >>