Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja sama nie umie mierzyć A mam wpis jak był szczepiony i myślałam że sobie porównam Jaki rozmiar ubranek nosił to już nie pamiętam, ale w sumie to mało ważne Najważniejsze że rosną i zdrowe Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój we wtorek 2 miesiące... Ale ten czas leci
A co do wagi to mój miał 9 kg ale był klocek, taki napakowany że hej Twój pewno długi to nie widać Nie wiesz ile ma cm? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też pojechałam z takim rozwarciem... Doszło do dłoni i koniec. Z małym było kiepsko i mnie wzięli na CC. Ale to trwało ok 8 h. Także dopóki będzie wszystko ok to pewno będą czekać, ew. dadzą coś na przyśpieszenie... Nie ma się co martwić Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na razie jeszcze nie używam, jak się pogorszy to wtedy zapytam jeszcze w aptece. I mam jeszcze taki problem że do końca nie wiem czy to katar Gra mu w nosku (ale to ma od urodzenia) jak mu zakropiłam rano nosek to później wyciągnęłam kózki... Nie wiem jak wygląda katar u takiego maluszka Starszy miał pierwszy katar jak miał 11 miesięcy. I teraz też ma Tylko że jak dziecko jest w pionie to widać bo wycieka, a u takiego maluszka? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nasivin mam ale 0,025%. Od 1 roku. Jak będzie gorzej to kupię, tylko myślę żeby zobaczyć czy mu się poprawi (oby) czy pogorszy Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Maść mam, ale niestety witamina mi się skończyła, muszę poczekać aż mąż wróci z pracy.
Dzięki Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Takiemu 2 miesięcznemu można? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj jakby takie tanie były Ja niestety mam mu kupować buty z TOMBUT i to określony rodzaj, ostatnie jakie kupowaliśmy to 107 + koszty wysyłki... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ma 21 miesięcy. Już chwilę ma te buty. Ciekawa jestem jak długo je trzeba nosić I jeszcze teraz na wiosnę też mam mu jakieś dobre kupić (z tego co pamiętam to z Bartka a oni mają dosyć drogo). Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Fajnie Dlatego ja też chcę mieć dużą rodzinkę Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby tak było to strach pomyśleć jak ja byłam wychowywana (jestem siódmym dzieckiem) Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Myślę że to że nie się zwraca uwagi to tak żartobliwie ktoś napisał Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W planach mam co najmniej 3. Obawiam się tylko o swoje zdrowie (przy drugim porodzie pani doktor powiedziała żeby nie mieć więcej dzieci ale poczekam parę lat i mam nadzieję że się uda) i o to czy podołamy finansowo to niestety też problem który ma wiele par... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak to właśnie jest Na pierwsze się chucha i dmucha a drugie się już normalnie traktuje Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane