Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmm... Masz rację U mnie pieką zawsze siostry a ja uważam je za mistrzynie w tym co robią i dlatego ja się boję wyskoczyć z tym co upichcę
Masz gdzieś przepis? Lubię mascarpone i nie jadłam go nigdzie indziej niż w tiramisu... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Trzymamy kciuki Ostatnio zauważyłam że jak mój zje czekoladę (ostatnio dostał wątpliwej jakości) to ma parę krostek Ograniczam mu i czytam skład.
P.s. Śliczny torcik Ślinka pociekła I zazdroszczę bo ja do pieczenia mam dwie lewe ręce Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A jak to będzie z alergią to niestety nie mam pojęcia, a boję się jej - bo to już na całe życie Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie dlatego to napisałam żebyś się nie denerwowała. Gra mu w nosku ale to samo przejdzie
A co do alergii to ja też mam na jakieś pyłki. Z tego co wiem jeśli jedno z rodziców ma alergię to raczej (ale nie na pewno - o ile dobrze pamiętam to na 40% ) dziecko też będzie miało. U mnie Benio ma AZS i teraz już nie ma fizycznych objawów ale według lekarza może mieć alergię (nawet jak będzie już dorosły) np na kurz lub pyłki... Nie pytałam czy można to teraz jakoś sprawdzić. Są testy ale z tego co wiem to robi się je po 3 roku życia i nie są miarodajne (kiedyś już pisałam że bratowa robiła swojej córeczce i mimo że mała ma alergię na białko na testach to nie wyszło ).
Chyba trzeba czekać na objawy i wtedy leczyć... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zagłosowane
I tak mi się przypomniało że lekarz wczoraj powiedział że mały ma wiotkość krtani i charczenie zaniknie dopiero jak będzie miał ok rok. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u mnie nie ma słoneczka Ale za to jest kumulacja w lotto i idę zagrać, trzymajcie kciuki a jak wygram to się podzielę Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój pierwszy urodził się w lecie i też spał pod chmurką, ale wtedy mieszkałam w domu... Teraz w bloku na 4 piętrze więc tylko spacery. A okno w sypialni mam otwarte prawie cały czas (zamykam jak mały tam śpi). Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Też to mam A na grzejnikach mam ceramiczne nawilżacze, jednak w zimie to nie wystarczało i dodatkowo włączałam nawilżacz taki na prąd Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Według niego rozwieszanie czegoś mokrego nie zda egzaminu... Powiedział żeby wietrzyć i tyle.
Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam 2 nawilżacze i włączam je przed spaniem dzieci. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mnie też tak straszyli że urodzę wcześniej. I to było najgorsze bo cały czas się bałam czy to już A urodziłam troszeczkę po terminie.
Wiem że mi łatwo mówić ale postaraj się zrelaksować i nie myśleć o porodzie A już niedługo Ty też będziesz pomykać z wózkiem Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Duży Wtedy nie widziałam że on taki grubasek jest, ale odkąd zaczął chodzić (a w sumie to nawet biegać) to już nie jest taki wielki. Na szczęście apetyt mu został i raczej nie ma problemów z jedzeniem.
A oczy ma ogromne i takie właśnie poważne spojrzenie i długaśne rzęsy których mu zazdroszczę
Niestety, jadę z Adim do lekarza A pech jeszcze że mój pediatra jest na urlopie Jadę więc do przychodni tam gdzie szczepimy. Zobaczymy co powie lekarz. Jak ma katar to jest jakiś dziwny. W ciągu dnia mu gra w nosku, ale raczej nic nie wyciągnę. Najgorzej jest rano. Dziś miał już kozice które mu utrudniały oddychanie, ale jak je wyciągnęłam to kataru było malutko No nic, może i panikuję ale wolę to niż ma złapać zapalenie uszu... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zazdroszczę... Ja mojego budzę żeby mi podał i odbija, ale karmić muszę ja (strasznie mi się już nie chce ). Ja też zmykam bo mały mnie wzywa. Jutro wrzucę jakieś foto Adusia Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.fotosi...eb3597919022704.html to Benio jak miał ok pół roku Klocuszek Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na dwa się jeszcze załapałam Tego z mamusią już nie ma Twój wygląda zgrabnie a mój był naprawdę strasznie napakowany... Jak znajdę jakąś fotkę z 5 miesiąca to wrzucę.
A i śliczne te Wasze chłopaki Katrin i Benasia u Was to już mężczyźni A u Agusi to taki szkrabik jak mój Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W książeczce mam wpisane 69 cm Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zagłosowane Faktycznie długi Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek ratuj tą nóżkę U nas później zaczęła uciekać i teraz musimy kupować specjalne buty... Akurat dziś byliśmy kupić na wiosnę i kosztowały 190 zł Może to nie bardzo dużo (i nie chcę w ten sposób oszczędzać na dziecku) ale auto nam padło i musieliśmy kupić inne... Eh, same wydatki Wyświetl w wątku >>