Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój straszy poszedł wczoraj o wpół do pierwszej (w nocy) Obawiam się co to będzie dzisiaj Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas tak właśnie szły po 3-4 na raz i przerwa... Współczuję, wiem jak się dziecko męczy a Ty razem z nim. U nas troszeczkę pomagał Dentinox.
A Benio ma już prawie 22 miesiące i niedawno mu wyszły dwójki i kły na dole Tak nie książkowo ząbkuje Teraz jeszcze tylko piątki i koniec Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No tak Jeszcze by Ci się nudziło albo co
Berni jest malutki to robi tak dużo, mój jak dostał Dicoflor to miał ok 3 miesięcy. Wcześniej robił jedną kupę na dzień (a czasem raz na 2 dni) a po Dicoflorze zaczął robić jak noworodek nie wyrabiałam z przebieraniem Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Macie Dicoflor? My to dostaliśmy i sprawił się rewelacyjnie (tylko mały na początku robił po 12 kup dziennie ).
A po wizycie przynajmniej wiesz że to nietolerancja. Wyrośnie z tego Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
3 na raz? Gratulacje Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może się nie zarazi A jeśli się zarazi to będziesz mieć z głowy (niektórzy organizują ospaparty ) A tak serio, to chyba jak go nie wysypie przez 2 tygodnie to się nie zaraził. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mojej siostry dzieci miały i przez 2 tygodnie nie wychodzili (zalecenie lekarza) z domu Ale ile trwa to nie wiem.
A smoczek-gryzaczek mój jak był mały to dostał. Nie chciał go gryźć. Dopiero teraz go masakruje i ma z tego niezłą zabawę Ale myślę że wszystko zależy od dziecka... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do łóżeczka to u mnie też mąż rozkładał jak urodziłam. Wróciłam do domu na gotowe A było używane także nie musiałam wietrzyć, jedynie umyłam a pościel wyprałam, wyprasowałam i schowałam do szafki Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dianek mi lekarz powiedział że zanim się organizm oczyści to parę dni musi minąć... Mojemu, jak przestałam jeść nabiał, to prawie od razu mu przeszła kolka ale kupki długo jeszcze takie dziwne robił Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Raczej tak, ale to też jakaś blokada psychiczna...
Co do opłat to raczej powinno się płacić - bo za jakieś pieniądze trzeba to mleko przechowywać i badać. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Śliczny i jaki duży Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja też się bałam i nie podawałam.
Dianek u mnie był ten sam problem najpierw pieniste a później też śluz Po wizycie u lekarza musiałam odstawić nabiał itp Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to ząbki idą, ale to może potrwać zanim wyjdą Skórka od chleba jest super (ja się bałam i nie dawałam to teraz mam za swoje...) mojemu pomaga nawet teraz - ostatnio wyszły dwójki i kły na dole. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hehe... faktycznie to wpis grusi coś mi się poprzestawiało Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak jak fryteczka napisała często się zwala marudzenie dziecka na ząbkowanie (sama tak robiłam). Może być marudny bo pogoda fatalna Jeśli nie ma gorączki to dobrze A dziąsełka możesz sprawdzić w ten sposób że wkładasz małemu palec do buzi i tak jakby mu masujesz. Czasem można wyczuć zęba, a mój to uwielbiał (bo ja mam zimne dłonie co mu pomagało) i jak szły ząbki to tak jakby szedł za moim palcem i chciał go gryźć Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja wcinałam biszkopty... Unikałam ciemnej czekolady (na kostkę białej sobie pozwalałam od czasu do czasu), orzechów, cytrusów (np w musli). A słodkiego się strasznie chce jak się karmi Wyświetl w wątku >>