Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katoda szybka i miła wymiana - zdecydowanie polecam Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benio też miał pół roku. Nie są fajne takie sytuacje, ale postaraj się nie denerwować - młody to czuje. Może mu ząbki idą i dlatego nie chce piersi... Ja smarowałam dziąsła maścią Dentinox i dopiero później podawałam pierś. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Cytat z maila " W ciągu ostatnich dni wysylalismy ankietę: drinki i napoje
Ze względu na trudnosci techniczne wyjątkowo w tym badaniu punkty będą dopisywane z kilkudniowym opóznieniem.
W dodatku mail z zaproszeniem do ankiety jest mylący. W rzeczywistości niektórzy z Panstwa będą mieli ankietę dlugą, 20-minutową, za którą zapiszemy 136 punktów a niektórzy dostaną ankietę krótką, do 4 minut, za która dopiszemy 35 punktów.
**** Przepraszamy za niedogodność **** "
Mam nadzieję, że punkty będą doliczone
Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jest duży i dużo rozumie ale i tak traktuje go jak maluszka Zawsze będzie mniejszy niż Benio
Moje od urodzenia śpią w swoich łóżeczkach. Benio wywędrował do swojego pokoju jak miał 1,5 roku a Aduś nie dawno do niego dołączył Faaaajjjjjniieeee jest mieć sypialnię dla siebie ale jak czasem któryś przychodzi to tak miło się przytulić do malutkiego i cieplutkiego ciałka Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mam młodszego szkodnika ale mieliśmy podobny problem. Dostał syrop Duphalac i pomogło Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
głupotę? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.faceb...m/3czekolady?fref=ts Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kasiu, mój Benio też się tak mocno pocił. Miało to związek z dawkowaniem vit.D. Może zapytaj swojego lekarza Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem czy to prawda, ale za nieodśnieżenie auta można dostać mandat. Sama byłam świadkiem jak tafla zmożonego śniegu spadła z dachu auta dostawczego na osobówkę. Cud że tylko przednia szyba poszła... Jak widzę jadące nieodśnieżone auto, które mi sypie śniegiem "po oczach" mam ochotę zadzwonić na policję Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A poza tym jest mi strasznie przykro bo zbierałam głosy (a to mój drugi konkurs klikany - bardzo mi zależało na wygranej - żeby nie było że to jakaś hiper wypaśna nagroda tylko buty profilaktyczne dla dziecka) i przegrałam Miałam, głupia nadzieję Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie jest 1,5 roczku i etap ten sam - ZDARZA się im nie kłócić o zabawkę Ale poza tym to sama radość No i młody już odpieluchowany Jestem z niego dumna Wyświetl w wątku >>