Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do smoczka to w TV mówili że dopiero po 3 tyg , bo właśnie może nieprawidłowo chwytać brodawkę. A ja już w szpitalu dałam Ale też szybko oduczyłam, mały miał smoka tylko przez parę dni
Na spacer starszy idzie w długich spodenkach, body z krótkim rękawem i na to koszulka z długim i (niestety) czapeczka (boje się o uszy). A młodszy pajac i na to cienki sweterek, spodnie i skarpetki. No i czapeczka I kocyk też wezmę na wszelki wypadek Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie to samo Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia ja bym ubrała długie spodnie i tą góralską kamizelkę Ale widziałam dziś dzieciaczki w samych rajtuzkach
I zawsze ubieram czapki moim chłopakom... Starszy łapie zapalenia uszu także wolę chuchać na zimne... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak Tylko pisałam o Beniu a on sam biega (a jak jest chłodnawo to mu koszulkę z długim rękawem na body zakładam a pod spodnie rajtuzki) A Adusiowi dziś (bo jest cieplutko) ubrałam pajaca i na to pajac z polaru i cienki kocyk. I się zastanawiam czy nie za grubo Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do szczepień to u nas dziś było. Trzy wkłucia, ale mały nawet dzielny był
Grusia masz całkiem odstawić D3? Według mojego lekarza mam podawać do 2 roku chyba że jest na zewnątrz ponad 2 godz (w lecie) i świeci słońce... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Śliczności i jakie ma ogromne oczka I pysie też niczego sobie Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia faktycznie ciekawy sposób Jak do tego doszłaś że lubi spać przy wibratorze?
A mój ma pozytywkę nad łóżeczkiem i przy jej dźwiękach zasypia Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrin podeślij jeszcze link do tej szarlotki bez jajek Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u mnie strasznie głośno jest, ustawili piłę na klatce schodowej i tną płytki Echo niesie i budzi mi dzieci
Ale jutro jadę na szczepienie i przynajmniej się wkurzać na hałas nie będę Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podobno jak dziecko ma kota/psa od urodzenia to może nie mieć na nie uczulenia, ale nie wiem ile w tym prawdy A co do pylenia to najgorzej jest od marca do września. Mojego w tamtym roku właśnie we wrześniu dopadł katar Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wiem jak ciężko się samej zajmować dzieckiem. Ja mam dwóch szkodników a mąż wraca z pracy ok 19:30 na kąpiel małego... Cała reszta na mojej głowie Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A męża masz faktycznie fajnego Ja mojego muszę opieprzać bo ja na diecie a on zasiada przed TV i podjada... Obiady mu mogę wybaczyć bo sama muszę mu je ugotować - ale te przekąski przed TV i do tego kieliszek wina Mi aż język nie powiem gdzie ucieka... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane