Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Rachel dziękuje A ja do obiadu jadłam jeszcze buraczka czerwonego, jak możesz to dodaj do ugotowanego i startego troszeczkę masła i soli (ew. jakieś zioła). A brokuły niestety powodują wzdęcia nie polecam też ogórka... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za miesiąc a dokładnie 10 czerwca będzie miał 2 Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.fotosi...59fbe0318dceefd.html
Jako mama uważam że jest mega przystojny Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Katrin córeczkę mam w planach Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja przy pierwszym też sobie założyłam że będę karmić pół roku ale karmiłam trochu dłużej a teraz marzę żeby wytrzymać do 6 miesiąca bo wiem że warto.
A co do alergii no to wiadomo że karmienie pomaga - także nie wiadomo jakby było z Martynką gdyby nie ssała piersi... Ale z drugiej strony są takie dzieci jak Twoja które praktycznie w ogóle nie chorują. W mleku modyfikowanym są wszystkie witaminy więc może dlatego Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mały płacze i boli go brzuszek a ja nie mam pojęcia po czym Wydaje mi się że, może też odczuwa moje złe samopoczucie... W takich chwilach dopada mnie chęć przerzucenia małego na butlę Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to do dzieła Hihihi gdyby to było takie proste
A ten top powinien mieć już mieć nazwę Mamuśki albo coś w tym stylu Bo ciężarówek jak na lekarstwo Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U drugiego też jest, ale mamy maść Euceryna (robioną w aptece) i coś tam pomaga (ew. mam smarować Cortineffem, ta maść jest też na te zmiany na skórze - takie suche i szorstkie placki). Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u mnie u starszego wysypka Kompletnie nie wiem po czym Ma na karku i na dekolcie... Po jedzeniu raczej go sypało na rączkach i na brzuchu. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>