Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Poczekaj aż będzie miał 2 latka... Zobaczysz co to bunt U nas już widzę malutką poprawę. Ale dalej krzyki i wszystko na nie. I zęby mu idą Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nniewidzialnaa - ale ma bujne włoski Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prezentuje ząbki Słodziak Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podrzuci ktoś link do tego konkursu? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj, mnie też wkurzyła Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mojemu - mimo że ma AZS - dawałam bardzo szybko. Gotowałam i dodawałam do zupek ze słoiczka Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oby mu tak zostało Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój Benio ma ostre zapalenie jamy ustnej Miał już wcześniej 2 razy i całkiem inaczej to wyglądało... Ale najważniejsze że możemy jechać nad morze Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wczoraj był bardzo osłabiony ale gorączka była już mniejsza. Jak jadł zauważyłam biały nalot na języku (podobny do pleśniawek) ale myślałam że to po kaszce... A dziś gorączki już nie ma za to język ma taki właśnie mocno czerwony z krostami...
A i raz troszeczkę zwymiotował...
Jak młodszy zaśnie to chyba pojadę na pogotowie. Musi go lekarz zobaczyć bo ja za bardzo panikuję Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem że panikuję ale u mojego język się zrobił krwisto czerwony i ma takie krosty... Co to może być? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hehehe... Dokładnie To tak jak przed egzaminem na prawko gość mi powiedział że jak coś zaznaczę to żeby nie wracać bo spartolę Posłuchałam i zdałam Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do chorób to wiem że ospę, świnkę itp to lepiej żeby wychorował ale wszystkie inne katary wolałabym mieć ja... Jak mi synek choruje to ja razem z nim i chodzę jak zła Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Będę obserwować i zobaczymy co to za cholerstwo Wyświetl w wątku >>
beniaminowa