Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pewno tak. Mój też tak robi, jest pediatrą ale mnóstwo dorosłych chodzi do niego i kolejki są masakryczne Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem też że często jest problem ze znalezieniem dobrego lekarza rodzinnego - dlatego mimo iż ten mój jest podobno najlepszy, chodzę prywatnie.
A dziś byliśmy pobrać małemu krew na badanie. Starszy w jego wieku miał fizjologiczną anemię i mały tez może mieć a poza tym poczuję się pewniej bo ja też z tych przewrażliwionych Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia na moich czopkach jest napisane że max 4 czopki na dobę w odstępach min 4 h a najlepiej 6 h.
grusia dzięki 18 oczywiście a tak serio to 28 Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A co do ząbków to u nas też pierwsze wyszły bez rewolucji. Zobaczyłam je jak zazgrzytały o łyżeczkę Niestety im synek straszy tym jest gorzej Gorączkuje, miewa katar, łapie zapalenie jamy ustnej i ma straszne odparzenie Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje Wiem jak to cieszy Mój starszy też zaczął chodzić jak miał 11 miesięcy, a na młodszego muszę jeszcze poczekać - ma 5,5 miesiąca. I nie długo zaczniemy rozszerzać dietę Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ode mnie też 5 klików Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
5 klików ode mnie Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Z tego co ja wiem to może A ja miałam pensję na papierze. Można jeszcze iść na chorobowe to wtedy pieniążki są z ZUSu - tylko to musi być ponad miesiąc chorobowego, najlepiej jakby poszła na chorobowe np od 6 miesiąca do końca ciąży.
Jest jeszcze samozatrudnienie i opłacanie wysokich składek a później się dostaje wysokie macierzyńskie. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A małemu podaję 2 kropelki chyba że jest na słoneczku (w krótkim rękawku i spodenkach) min 2 h to wtedy ma wolne od kropelek Ale przedawkowanie jest groźne i uważam żeby mu nie podać za dużo... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może się dogadać z kimś kto ma firmę żeby ją zatrudnił. Ona sobie będzie opłacać składki a później dostanie macierzyński i jak nie przekroczy dochodów to wychowawczy.
Ja się zatrudniłam na 1/4 etatu i płaciłam składek ok 120 zł, macierzyńskiego miałam ok 280 zł. Niewiele na tym skorzystałam bo nie dostałam wychowawczego Musi sobie wyliczyć czy się jej to opłaci... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
214 Udało się Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
quaqua gratulacje Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam Avent z miękkim ustnikiem i młody dawał radę
Dianek ja podawałam na leżąco, na pewno sobie poradzicie Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
GRATULACJE
Mi pierwsze USG robiła przy pierwszej wizycie - jak się wybrałam żeby się upewnić czy jestem w ciąży. Niestety mało widać A objawy były takie jakbym miała okres dostać Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane