Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zazdroszczę tym co urodziły SN (choć nie wyobrażam sobie jaki to ból). Nie planowałam ani pierwszego ani drugiego CC. Wręcz do końca się upierałam na SN a na stół szłam ze łzami (zwłaszcza druga cesarka). Na razie jeszcze nie planuję ale za kilka lat chciałabym, ale muszę to przedyskutować z lekarzem. Nie chcę narażać i siebie i maleństwa. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak pomoże to ja się piszę Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A nie wiesz dlaczego? Mi zaraz po cięciu też powiedzieli żebym więcej nie rodziła Ale mam nadzieję że za parę lat dam jeszcze radę Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na pewno
U mnie takie gorąco że też pozdejmowałam to i owo Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A w jakich masz odstępach? Bo ja mam 3 w planach
A co do kąpania to nasz młodszy też już w brodziku się kąpie. Chlapie jak szalony i szkoda mi było parkietu Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
benasia Jak Mikuś? Mam nadzieję że już ok
rachel Ma już 6 miesięcy Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benia lepiej niech nie goni Teraz już Benio jest normalnej budowy ale dalej ciężki - 15 kg jak byliśmy na bilansie 2 latka.
A Adi jest drobny i dość długi (miał wtedy 67cm), ale teraz przytył - takie pysie mu się zrobiły Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A Adi jak miał prawie 5 (bez tygodnia) ważył 7,150
Już nie długo jedziemy do lekarza to go zważy bo ciężki się ostatnio zrobił Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wcale nie grubasek Ile waży?
Śliczny i ma ogrooomne oczka i ciemne włoski - u mnie dwóch blondasków Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benasia trzymamy kciuki. Wiem że chcesz najlepiej (jak każda z nas) dla swojego dziecka i my też jesteśmy mamami. Założę się że też każda miała podobne dylematy. Od tego jest ten wątek. Mamy się wspierać i pomagać. Nie wydaje mi się żeby ktoś specjalnie Ci źle doradzał, raczej każda z nas napisała swoje zdanie. A Ty nie łykaj tylko przemyśl, zweryfikuj i rób to co uważasz za słuszne. Będzie dobrze! Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A za Mikusia trzymam kciuki. Będzie dobrze
Eh, te nasze dzieci - potrafią nas przestraszyć Wyświetl w wątku >>