Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oj, mnie też to wkurza Kocham koty, ale mam dwóch alergików i jedno drugie wyklucza. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Karmiłaś piersią więc dawałaś przeciwciała Także istnieje szansa że u mnie młodszy się nie zarazi.
Ufff... Kolejny dzień za nami - szkodniki śpią Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas gorączka I wiedzieliśmy że będzie ospa bo mały miał kontakt z bratanicą która chorowała. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam nadzieję że teraz już z górki (o powikłaniach nawet nie myślę). Jeszcze parę dni i strupki zaczną odpadać
A Adi? Według lekarza przez to że ja chorowałam to on otrzymuje przeciwciała z moim mlekiem. Jakby miał mieć parę krostek to wolałabym żeby się zaraził - miałabym już ospę z głowy a nie za dwa lata powtórkę Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Co do blizn to właśnie będzie miał przy brwi, przy ustach i na czole. Babka mi mówiła że z tym już nic nie zrobię Pilnuję go jak mogę ale bidulek się drapie nawet jak śpi... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurczę wcale nie jest lepiej Cały w krostkach i pojawiają się nowe... Jedyny plus to Benio jest wesoły i nie ma gorączki.
Co do drapania - obcięłam i spiłowałam paznokcie na zero ale to mało pomaga. Puder chyba też mało (ale ma się szybciej goić). Generalnie to chodzę za nim i mu mówię żeby się nie drapał...
Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na razie (odpukać) śpi, ale niespokojnie Bidulek Wieczorem znowu gorączka... Mam nadzieję że od jutra będzie już tylko lepiej Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tak Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ma. Bo się zastanawiam czy wiesz o czym piszesz I ile to jest dla Ciebie zaraz?
A wkurza mnie ospa Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ile masz dzieci? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
LKR4HX3LWP4NMHEF Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
katrin 54 głos i dziękujemy za wsparcie Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
-absolutny zakaz wychodzenia na zewnątrz a wręcz mam pilnować żeby w domu nie było przeciągu
- jak będzie miał więcej krostek to konieczna jest wizyta bo prawdopodobnie trzeba będzie podać leki przeciwwirusowe
-nie przegrzewać, często zmieniać koszulkę (jeśli się spoci)
-zamiast kąpieli szybki prysznic
I jeśli będzie miał tylko te parę krostek co ma to tylko 10 dni siedzenia w domu.
A co do małego to wiem że nie ma reguły, nawet mi to lekarz mówił ale będzie ciężko Benio co chwilę całuje małego po rączkach, przytula się etc... No i jak zachoruje konieczna i natychmiastowa wizyta.
Powiedziała że mam małe te dzieci i trzeba uważać.
Co do odwiedzin to wiem że nie wolno i mam zamiar się tego trzymać (a mam urodziny siostrzenicy ) ale jakby mi wolno było pospacerować (chodzimy a nie siedzimy na placu zabaw) to wydaje mi się że nikogo by nie zaraził. No ale mogę sobie tylko gdybać bo i tak siedzimy w domu i kropka.
Chorować na szczęście obydwoje z mężem chorowaliśmy. Ja jako niemowlak a mąż jak chodził do szkoły i ciężko to przeszedł. Podobno lepiej przejść za młodu bo później się ciężej przechodzi i częściej występują powikłania. A my możemy się teraz zarazić i mieć połpaśiec Generalnie mam uważać
No i z jednej strony się cieszę że będę mieć to już za sobą, ale z drugiej strony jestem przerażona i włączyło mi się panikowanie
A epidemia to faktycznie chyba jest bo u mojej bratowej też całe przedszkole chorowało a ja mam od jej córki Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Faktycznie. Już doczytałam Chyba mnie chłopaki wykończą przez te 2 tygodnie. A jak jeszcze mały złapie Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A u nas ospa I mam pytanko. Wychodzić czy sztywno się trzymać zakazu? Zadzwonię jeszcze jutro do mojego pediatry ale chciałam jeszcze zapytać Was o zdanie.
Aha i gratuluję pierwszych kroczków Wyświetl w wątku >>