Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Adi chyba ma ospę Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A tak z innej beczki. Czy Wy też tak macie że jak położycie dziecko spać to się tak błogo czujecie? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryteczka pamiętasz ile mają forumowe dzieciaczki? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziś było słonecznie i ok 24 stopni W sam raz na spacer. A krostek na buzi już prawie nie ma - zostały te co rozdrapał Trochu na brzuszku, pleckach i niestety sporo na pupie Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja się pochwalę że mój mały dziś dziś sam usiadł co prawda musiałam go ratować bo się prawie od razu wywracał ale i tak cała dumna jestem
No i Benio woła siku Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jestem ZA! Wiem że admini nie mogą kontrolować tego co dostajemy na PW ale za reflinki powinien być karniak I jeszcze głowa mnie boli Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To najlepsze podsumowanie Wiadomo że każda z nas chce jak najlepiej a na forum się tylko wymieniamy poglądami i ja absolutnie nie chcę nikogo pouczać ani obrażać Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Silny skubaniec Młodszy od mojego a już raczkuje Gratulacje Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tutaj się w pewnym stopniu nie zgodzę Katrin też ma alergika i ja (z zalecenia lekarza) nie kupowałam innego mięsa niż królik i indyk. Oczywiście trwa to tylko przez jakiś czas. Teraz już Benio wtrynia wszystko. Stopniowo wprowadzałam mu warzywa i mięso ze sklepu Myślę że warto takiego maluszka chronić przed chemią (na ile to możliwe). Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tego drugiego chyba nie podawałam, ale dokładnie nie pamiętam Na pewno podawałam wit C w kropelkach
A co do szpinaku i brokułów to bardzo dobrze że podajesz Absolutnie nie chciałam tego negować. Tam też jest żelazo a poza tym to warzywa - więc zdrowe Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fryteczka Wy też takie macie?
O tych naturalnych zasobach żelaza nie wiedziałam dopóki mnie lekarz nie wysłał na badania. W szoku byłam że takie małe dziecko może mieć anemię
I co do szpinaku to się zgadzam w 100%. W ciąży miałam anemię i chciałam dostarczać żelaza w naturalnej postaci (nie cierpię tabletek ) I zaczęłam czytać w czym jest najwięcej. I tak jak grusia pisała nie dość że w szpinaku jest go mało (choć jak na roślinę to dużo) to jeszcze jest gorzej przyswajalne Najwięcej jest w mięsie czerwonym. I koniecznie trzeba też dostarczać witaminę C bo się lepiej przyswaja. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie bicie brawo troszeczkę pomaga Największą radością dla niego jest jak wylewamy siku do WC a może sobie spuścić wodę Ale niestety nie kontroluje się jeszcze i jak się bawi to zapomina o nocniku Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Miałam mdłości może ze 3 razy ale wtedy właśnie biszkopt pomógł Zjadłam go leżąc jeszcze w łóżku. A w ciągu dnia możesz podjadać migdały lub właśnie imbir (ja nie lubię i nie próbowałam, ale czytałam że pomaga) Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dobre
wsciekly Wyświetl w wątku >>