Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znasz z autopsji? Bo jak widać jesteś od bardzo nie dawna na forum. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
TAK! Jestem za Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Racja... U nas też Pamiętam że gotowałam. A później była ta mleczna kaszka manna. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mleczna kaszka manna Tylko u nas było to później ze względu na alergię Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Eh, zazdroszczę U nas nie dość że ospa to jeszcze pogoda paskudna Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety często się to zdarza U mnie susza już od dłuuuugiego czasu Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I przydaje się Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://allegro.pl...ory-i2556538065.html
Ale nie pamiętam firmy Używam go sporadycznie - na wyjazdach. W domu Benio spał w takim zwykłym łóżeczku z drewnianymi szczebelkami Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W piątek byłam z Adim na kontroli Waży 7860 i ma 71 cm. Rozwija się prawidłowo, tylko ma lekką anemię i w związku z tym dostał Ferrum
A w sobotę zaczęło go sypać Ochrzaniłam go bo jakby go wysypało w piątek to po pierwsze nie musiałabym jechać drugi raz do lekarza a po drugie zaoszczędziłabym 80 zł na wizycie - także Adi jest pod kreską
Bidulek ma już sporo krostek, ale na szczęście nie tyle co Benio. I postępowanie takie samo - bez kąpieli, smarowanie tym pudrokremem robionym w aptece, Heviran i maść na buzię i oczy no i gencjana za śluzówki. Sporo tego smarowania i to 3 razy dziennie Nie jest zadowolony... Ja zresztą też nie. Kolejne 2 tygodnie w domu Zwariować można
grusia Trzymajcie się Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I właśnie tego się boję. Będę zbierać i odkładać a po X latach się okaże że na koncie jest mniej niż tam wpłaciłam Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
AG to duża i głośna afera, ale mąż mi pokazywał malutki artykuł. Chodziło w nim o to że jakiś tam człowiek wsadził na lokatę 30 tyś. Po jakimś czasie (zgodnym z umową) chciał wypłacić te pieniążki. Okazało się że ma tylko 20 tyś. Reszta poszła na opłaty (których nie było w samej umowie którą podpisywał, tylko w aneksie który był tylko do wglądu ). 10 kawałków poszło Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Przy dzisiejszych aferach ciężko mi się przekonać żeby lokować pieniążki Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety przy zapaleniu ucha musi być antybiotyk Benio też już niestety miał - dostał Augumentin (chyba tak się to pisze) Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam znajomą która jest (choć to za dużo powiedziane) doradcą finansowym (w firmie w której byłam na rozmowie o pracę - przeszłam przez szkolenie i stwierdziłam że to ściema jakich mało). Z racji że jest sąsiadką z klatki widujemy się dość często. Mniej więcej w czerwcu się mnie pyta czy nie chcę porozmawiać o wcześniejszej spłacie kredytu (hipoteka na mieszkanie). Wtedy jeszcze nie wiedziałam że pracuje w owej firmie. Myślałam że ma jakiś fajny pomysł bo też ma kredyt. Na spotkanie umówiłyśmy się jak wrócę z wakacji.
Była u mnie ok 2 tyg temu. Przedstawiła swoją ofertę - ja jak zobaczyłam logo firmy to mi się słabo zrobiło - i umówiła się (tym razem z moim mężem) na dalszy ciąg (miała robić jakąś tam analizę). Ja w między czasie ją podpytałam jak się jej pracuje i ile już tam jest. I tu, uwaga, 3 MIESI¡CE (ale że się czuje jakby tam pracowała rok ). Przyszła na drugą wizytę z wynikami owej analizy. Ja nawet nie nadstawiałam ucha - bo od razu była nam nie. Pogadała z mężem i ustalili jakiś czas na namyślenie się.
Zadzwoniła bodajże we wtorek zapytać o decyzję, to odesłałam ją do mojego chłopa (też był na nie - ale nie się on tłumaczy nie musiał chcieć tej analizy). Mąż jej powiedział że na razie nie jest zainteresowany (w skrócie chodziło o wpłaty na jakieś tam konto na przyszłość dla dzieci - jedyne 360 zł miesięcznie ).
Spotkałam ją dziś w sklepie i się zaczęło Wrrrrrrr.... Najbardziej mnie wkurzyło: Zobaczysz jak się spotkamy za 20 lat Ty dalej nie będziesz mieć NIC a ja będę mieć dwa razy więcej Ale jestem wściekła Teraz nawet jak kiedyś będę chciała coś odkładać to na pewno nie u niej
No i trochu mi ulżyło... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak ma mieć tylko te parę krostek to jak najbardziej, miałabym już ospę z głowy. Tylko się boję że będzie miał tak dużo jak Benio Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U Adusia na razie (odpukać) tylko parę krostek. Zobaczymy co będzie jutro Eh, czeka mnie kolejne 2 tygodnie w domu I trzecia wizyta u lekarza Wyświetl w wątku >>