Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Benio w jego wieku ważył 10 750 Jeden za gruby, drugi za chudy Lekarka powiedziała że niby po jednych rodzicach a całkowicie się różnią Najważniejsze że Adek ma apetyt i jest zdrowy Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Bo mój przytył tylko 590g w 3 miesiące Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też nie Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, tak to na pewno te moje dwa głosiki
kurka tyle konkursów i NIC chyba zacznę żałować że nie wzięłam udziału w rowerowym Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to musimy opić te moje dwa głosiki a u mnie cisza Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Łezka się w oku kręci Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurczę coś jest w tych drugich dzieciach Mój młody (ma 8 miesięcy) sam staje przy wszystkim i zaczyna się wspinać Też jest mega ruchliwy i wstaje ok 7 rano Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje! Super aż mi się humor porawił Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja gotuję jajko osobno i do zupki daję połowę żółtka. Nigdy nie było z tym problemu... Gorzej było ze zjedzeniem zupy
U nas też kiepsko Małemu wczoraj się z noska lało, a dziś Beniowi... Eh, ta pogoda Byliśmy u lekarza, na szczęście osłuchowo czysty. Kupiłam mu tran i będziemy się wzmacniać
No i mamy 3 ząbka. Górna jedynka się przebiła Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Biedna Ja próbowałam Bepanthenu i Pureline ale nie bardzo pomogły Za to rewelacyjnie (przy obydwu karmieniach) sprawdziła się maść z Aventu. Rzadsza niż czysta lanolina i od razu łagodzi... Też miałam strupki i krew się lała, a na samą myśl o karmieniu miałam łzy w oczach
Taką mam: http://allegro.pl...ips-i2614766101.html myślę że w aptece też można kupić. Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gratulacje Dużo zdrowia życzymy
A u mnie było podobnie - pełne rozwarcie ale CC Trzymaj się cieplutko i wracaj do formy Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zrobisz oczywiście jak uważasz, może są tu mamy które potrafią nauczyć sikania na nocnik wcześniej ale podobno najlepszy czas to po 18 miesiącu... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja miałam opryszczkę i też stosowałam wszystko co było dostępne Jak Ci już wyskoczyła to polecam (u mnie najlepiej działał) TRIBIOTIC. Ale ja przeszłam kurację Heviranem i jak na razie cisza - i oby jak najdłużej. Dlatego polecam wizytę u lekarza bo może Ci się uda i się pozbędziesz na zawsze albo na długi czas Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękuję
Wyświetl w wątku >>