Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
beniaminowa
Postów 1327
Data rejestracji 21.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kali daj namiary na PW Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mój się kręci w pokoju Tyle się kręci że się wywraca - wstaje i dalej się kręci Poczekam aż mu samo przejdzie... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja czytałam jeszcze przed tym rozreklamowaniem... Też nie mogłam się przemóc Ale baardzo mi się podobał (najbardziej pierwsze części Świata Dysku)
Czytałam jeszcze Komudę i też polecam Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja polecam Sapkowskiego i Pratchett`a Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U młodego do kąpieli Emolium a do smarowania robiona euceryna a na stany zapalne maść cholesterolowa/Advantan...
Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hmmm... U nas jak Benio miał ostre stany zapalne (aż mu skóra pękała, zwłaszcza pod kolankami) to pediatra kazała smarować to parafiną ciekłą i super mu to schodziło... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agusia Tobie nie wolno myć okien Ani mi się waż A ja na swoje nie patrzę Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U nas w stanach zapalnych smarowanie 2 a nawet 3 razy dziennie Ale jeśli skóra jest ładnie zaleczona to nie smaruję codziennie (z lenistwa ) Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi lekarz tłumaczył że w zimie jest z tym właśnie najgorzej - suche powietrze i kaloryfery.
Żeby Ci jeszcze zamieszać nam lekarz zabronił używania jakichkolwiek innych niż Emolium. Do tego dieta i maść robiona w aptece. Dziś u Benia (odpukać) nie ma śladów po AZS. Gorzej z tym u młodego ale to moja wina bo na za dużo sobie pozwalałam zamiast trzymać dietę...
Zaskoczyłaś mnie z tym żółtkiem U nas całe jajko uczulało, ale nigdy żółtko - widać każde dziecko jest inne
Trzymamy kciuki żeby u Was też znikło Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Oddany Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To oddam Kinderka... Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No! Ja już mam co raz bliżej do 33 i nie czuję staro - wręcz przeciwnie jak nastolatka Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dziękujemy
Wylosowało? Tzn co dostało? Czy jest jakaś tradycja o której nie wiem? Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
monika Wyświetl w wątku >>
beniaminowa
Postów 1327
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Heh niedługo Wy tak będziecie pisać I nie piszę tu o Kamilku tylko o Waszych brzuszkach Wyświetl w wątku >>