Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bloomcia
Postów 468
Data rejestracji 17.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\'Jeżeli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło, to znaczy że jest duże i idzie małymi krokami\'
Zrobię zakupy: Intermarche, Biedronka, Kaufland, Netto, Lidl, Polo Market, ABC, Żabka, Drogeria Natura, Rossmann.
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Lub jak ktoś ma link do wyników konkursu organizowanego przez nich wcześniej gdzie są opublikowane odpowiedzi to będę również mega wdzięczna! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki za pomoc everybody Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
XTK3C43R
Tymbark Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W "dzisiaj dotarła nagroda z..." ktoś napisał że z 3 tygodnia dziś dostał Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no co Ty zazdraszczam!
najcenniejsza - wycieczka do Grecji - Kreta, Zakynthos (podróż poślubna) - jeszcze 1,5 miesiąca! <3 Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiśni? A nie czereśni? U nas nad morzem jest od 8.50zł/kg za te jasne czereśnie, do 12zł/kg za ciemne Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki. Miałam przez pół godziny mi nie działał ale już ok, widocznie coś z moim kompem Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z wizażu chyba, po raz pierwszy! Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Za 450 chyba była i to było na aukcji w lutym albo marcu. 1 filips to była 1zł wartości
Dobrze się sprawuje i piję dużo świeżych soków teraz Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki
Ja dziś przekroczyłam tysiaka jeśli chodzi o pkt i mam już sokowirówkę z aukcji, ale coś czuję że dobre czasy się skończyły i teraz będzie trzeba tak ciułać te punkty na coś fajnego, a nagrody będą droższe Ale nie ma co się dziwić, jak tyle ludzi przybyło żądnych sprzętów Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mi też odrzucili, nie szkodzi Głupie pytanie dali, bo ciężko było znaleźć odp. Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W quizie będzie tak:
1c
2a (chyba)
3b
4b
5a
MAm jeszcze problem z tym zadaniem, będę wdzięczna za pomoc dobrej osóbce. Naszukałam się i nic...
"Wymień trzy profile kawowe, które można ustawić w ekspresach Saeco Moltio, dzięki czemu mechanizm mielenia i parzenia kawy jest dostosowany tak, aby wydobyć smak i aromat charakterystyczny dla danego gatunku kawy." Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 2 razy.
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
też się chętnie dowiem Mogli jeszcze mniejsze zdjęcie dać Wyświetl w wątku >>