Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bloomcia
Postów 468
Data rejestracji 17.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Powinni tak zrobić, że każdy kto w regulaminowym czasie nie może wziąć udziału z nie swojej winy może wziąć udział po zakończeniu konkursu. Skoro już te kody wprowadzili i tyle z nimi zabawy, to może w ten sposób by zrozumieli, że to jest bardzo niedopracowane i zmienili ten system. Wyświetl w wątku >>
\'Jeżeli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło, to znaczy że jest duże i idzie małymi krokami\'
Zrobię zakupy: Intermarche, Biedronka, Kaufland, Netto, Lidl, Polo Market, ABC, Żabka, Drogeria Natura, Rossmann.
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niech mnie nawet nie wkur.... że nie może być ten żel. Regulamin mówił co innego - dowolny produkt to dowolny, bez wyjątków. Czekam na ich odpowiedź. Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Chodzi o coś innego - po zakupach zostałam z fiskalnym i niefiskalnym, tak jak jest napisane w FAQ. Nie mają po prostu sprecyzowane o jaki niefiskalny chodzi.
Nieważne, możecie się nie zgadzać, ale ja uważam że to błąd rossmanna i będę coś z tym działać
AMEN
Ja im wysłałam już wszystkie skany w pierwszym meilu, ale wątpię że o tej godzinie mi odpiszą jeszcze Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To ewidentnie żel Adidas UEFA 400 ml, taki: http://images.oka...a-i-wlosow-400ml.jpg
Na paragonie wbiło mi "Adidas żel", może mają źle to w kasie ustawione i potem system tego nie może jako konkurs rozpoznać... Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak się gra pierwszy raz na nowych zasadach, to takie są efekty... Jednym wydają, innym nie, chyba coś tu nie gra... Piszą w pomocy technicznej że potrzebny jest paragon fiskalny i niefiskalny - oba mam więc ich informacja jest myląca, bo na niefiskalnym nie ma tego kodu (to zwykłe potwierdzenie płatności kartą). Skąd mam akurat wiedzieć że jest jakiś drugi niefiskalny.... Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A ja nie mam, po prostu do zabicia są z tymi kodami......... Jestem taka zła, po co to wprowadzali... Jakby nie mógł być numer paragonu. I co, teraz jeszcze konkurs trwa, a ja muszę czekać na uwzględnienie reklamacji. Oni mi odpiszą jak będzie po konkursie i gdzie tu sprawiedliwość? Babka mi nie dała żadnego kodu, bo stałam przy kasie do końca, zawsze biorę wszystko co mi dają. Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
W ogóle co jeśli mam na paragonie Adidas men żel, a to jest ten Adidas UEFA? Bez sensu robią konkurs, jak nie potrafią przygotować systemu do wbijania dobrych nazw Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No to superancko dzięki! Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Upomnij się, koleżanka się upomniała i jej wysłali skan nadania, wiadomo wtedy czy od nich wyszło i czy poczta zamuliła, czy jeszcze nie nadali. Już powinnaś dostać, bo mieli termin do 11.11 na dostarczenie kart. Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia