Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bloomcia
Postów 468
Data rejestracji 17.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja mogę wylicytować żelazko dziś, ale co mi po żelazku za 1500zł jak ani nikt tego nie kupi (widząc po tym jak "chodzą" na różnych portalach) ani mi się za bardzo nie przyda, bo nie potrzebuję mercedesa - żelazka mieć w domu, wystarczy mi takie za 150zł. Bez sensu, że nie dali urozmaiconych nagród... No i nie ma Saeco, a ceny coraz wyższe... Lipa.
A do końca roku wg mnie dwie aukcje (bo aukcja jest co 2 miesiące + kilka dni -> kilka dni po aukcji wrzucają pierwsze wyzwania, od których liczą się 2 miesiące). Czyli wypada w połowie września gdzieś i między połową a końcem listopada. Wyświetl w wątku >>
\'Jeżeli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło, to znaczy że jest duże i idzie małymi krokami\'
Zrobię zakupy: Intermarche, Biedronka, Kaufland, Netto, Lidl, Polo Market, ABC, Żabka, Drogeria Natura, Rossmann.
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
O jak fajnie byleby było coś ciekawego Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja bym nie mogła być prawnikiem, bo bym dostała szału Masakra, tych przepisów tyle że szok...
DZIĘKUJĘ ZA WYPEŁNIENIA! JUŻ JEST WYSTARCZAJĄCA LICZBA OSÓB, NIE TRZEBA WYPEŁNIAĆ DALEJ Jesteście super! Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek, w Konwencji Praw Osób Niepełnosprawnych jest taki zapis:
czyli wynika z tego że tak:)
Świetnie, że macie różne doświadczenia, to nie ankieta do pracy dyplomowej tylko na zaliczenie przedmiotu, bo gdyby była do pracy to by na pewno były pytania otwarte, a w ogóle w takich tematach lepszy jest wywiad. Ale widzę że wyniki są dość zróznicowane w niektórych sprawach, a w niektórych jednostronne. Ciekawie to na razie wygląda Jeszcze 20 osób wypełni i będzie super.
słonko365 - to prawda, to bardzo trudny temat i dość kontrowersyjny w naszym społeczeństwie. Ja trochę inaczej na to patrzę, studiując pedagogikę specjalną, ale wiadomo, że jak ktoś kogoś zna albo ma inne doświadczenia, to będzie miał inne poglądy. Swoją drogą jak chcecie to sobie zerknijcie na ten film, jest taki pozytywny - o amerykańskiej parce niepełnosprawnej:
https://www.youtu.../watch?v=Su78LXwMJtY Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://www.ankiet...-intelektualnie.html Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dalej nic nie macie? Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
(PS: jak ktoś go ma u siebie w domu, to proszę o wiadomość na priv ) Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy zaakceptowali odpowiedź "Inteligentny Procesor Kontroli który reguluje temperaturę"? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Prawdopodobnie 5 maja Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Pamiętaj że są dwie ale racja, aż tak nie spadnie cena niestety
Dorzucili jakiś nowy przedmiot bo wzrosło o 1 przedmiotów aukcji, chyba golarki. Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja się czaję na Lumeę, jak nie ona, to nic nie licytuję i czekam na kolejną aukcję Na ostatniej mi się nie udało wylicytować tej 2008, bo miałam ciut za mało punktów, teraz też muszę poczekać na spadek ceny i liczę że nikt się na nią przede mną nie połasi lub że nie mają wszystkich odznak Szkoda tylko że model 2004. Czas wreszcie pozbyć się punktów, bo coraz droższe się te aukcje robią Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No właśnie, to nie było coś z sokiem owocowym? Kurczę, nie pamiętam dokładnie.. I czy to na pewno było w tworzę? Może ktoś jeszcze pamięta albo zapisuje takie rzeczy lub swoje odpowiedzi i może pomóc? Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane