Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bloomcia
Postów 468
Data rejestracji 17.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
\'Jeżeli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło, to znaczy że jest duże i idzie małymi krokami\'
Zrobię zakupy: Intermarche, Biedronka, Kaufland, Netto, Lidl, Polo Market, ABC, Żabka, Drogeria Natura, Rossmann.
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zresztą teraz można gdybać. Pytanie dotyczyło czego innego, czy mogli nie wydać mi oryginału. Już wiem że nie powinni tak zrobić, więc temat zamykam, żeby nie robić spamu. Dziękuję wszystkim którzy mi pomogli w poszukiwaniu odpowiedzi na pytanie Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
PS: Już wiem że nie mogę wziąć udziału, bo na paragonie zastępczym nie ma nr paragonu tylko nr systemowy. Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To już była z mojej strony taka ironia z bezradności nad tym co wcześniej pisałam. Aż tak wnikliwie nie analizuję, po prostu czasem rzuci mi się w oczy Warszawa, ale zdaję sobie sprawę, że trudno jest wygrać osobom z dużych miast. Na dobrą sprawę "mafii konkursowych" jest na pewno wiele w całej Polsce, czego przykładem są niektóre konkursy, jednak zainteresowała mnie "moja" miejscowość, w której nie raz wygrywałam. Hmmm a może wg tej osoby sama należę do mafii, bo czasem gdzieś się przewinę w wynikach razem z mężem Pozdrawiam! Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sokowirówka philips hr1855/30 - ja ją lubię dość sprawnie się myje, lekka i duży otwór na owoce. Jedynie pojemnik na miąższ mógłby być większy ale nie jest źle i tak polecam Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ooo nawet nie wiedziałam że chodzą takie ploty o również moim (co prawda rodzinnym, bo po ślubie się przeprowadziłam) mieście! Nasuwa się pytanie - nawet tutaj? No błagam... Dla mnie to dziecinada mówić, że na rejestracjach GWE jeżdżą same buraki i obrażać tylko dlatego że mieszka się przykładowo w Trójmieście i ma się jakieś chore uprzedzenie (nie obrażając normalnych mieszkańców Trójmiasta, którzy mają więcej oleju w głowie). To stereotypy akurat nie z forum, tylko powielające się wielokrotnie na różnych lokalnych stronach. I wchodzę tu przypadkiem widząc taki wpis i zastanawiam się czy ktoś jest już tak przeżarty tą nienawiścią wypisując takie brednie o Wejherowie... Chodzi o forumowiczkę która odpisała justekch. Mafia konkursowa? No chyba coś się komuś pomyliło... przykładowo w cyklicznym konku z Kauflandu biorąc udział można spokojnie ustrzelić bon. A jak widzę Wejherowo na listach nagrodzonych to cieszę się że to ktoś "nasz" (bo rzadko widuję takie osoby). Może w Warszawie też jest mafia, bo co chwilę widzę w różnych wynikach nazwę stolicy, lol ;D Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468