Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
bloomcia
Postów 468
Data rejestracji 17.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki, czyli robię tak jak planowałam - bez polskich znaków Wyświetl w wątku >>
\'Jeżeli szczęście jeszcze do Ciebie nie przyszło, to znaczy że jest duże i idzie małymi krokami\'
Zrobię zakupy: Intermarche, Biedronka, Kaufland, Netto, Lidl, Polo Market, ABC, Żabka, Drogeria Natura, Rossmann.
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A wygrywasz? ;>
Tylko w tych, które są wymienione na stronie Magnesii Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A powiedzcie mi - piszecie polskie znaki? W regulaminie nic nie ma, ale kto tam ich wie... Wiecie jak to jest w przypadku MC?
Nie miałam z nimi za dużego doświadczenia. Oprócz tego, że nie trzymają się terminów nic o nich nie wiem. Ktoś życzliwy? Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A może jak się weźmie fakturę to jest lepiej opisany? Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Tymczasem w tym roku sama wygrałam nagrody za ok. 25 -30 tys.!
Najcenniejsze to: voucher na wycieczkę do Grecji za 10 tys., rower za 2 tys., 2 tys. do zrealizowania na prezenty, 3 x tablet, obrączki ślubne, wybielanie zębów, wycieczka promem Stena Line, golarka, bony, karty przedpłacone i bilety na koncerty oraz dużo "drobnicy".
Patrząc na ograniczone pokłady czasowe, to naprawdę wielki sukces w moim przypadku! No i spełniło się postanowienie zeszłoroczne, by wygrać wycieczkę!
W tym roku ciężko będzie o czas, bo moje całe życie się zmieni (ślub), także pewnie będzie jeszcze mniej czasu, ale za cel stawiam sobie jeszcze raz wycieczkę (może być romantyczny weekend), choć tak naprawdę marzy mi się samochód, ale to by było coś nierealnego raczej Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Gdyby ktoś z Was chciał posłuchać w radiu moich zwycięskich życzeń z konkursu Nivea to włączcie RMF FM teraz albo Program 3 polskiego radia - emitują między 10-10.30 i 13-14 Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Hahaha padłam ze śmiechu
Gratuluję wszystkim Kauflandowym nagrodzonym Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nigdy nie dostałam tylu komplementów odnośnie mojego głosu, a śpiewanie to moja pasja, chociaż daleko mi do doskonałości. Ta nagroda cieszy potrójnie bo po 1. dostałam ją za utwór śpiewamy, po 2. będzie to moja podróż poślubna (ślub w sierpniu, a voucher jest do końca września) a po 3. zupełnie się nie spodziewałam, liczyłam co najwyżej na sam zestaw kosmetyków!
Dzięki dzięki dzięęęęęęęęęęki jeszcze raz i zapraszam w Wigilię do słuchania stacji RMF FM i Programu 3 Polskiego Radia oraz w grup stacji Agora Sieć i Zet Barometr + - będę śpiewać też dla Was
Wesołych Świąt!!!
Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja po kaszubsku umiem tylko "jo" Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dzięki! Nawet nie wiecie jak ja się teraz trzęsę, normalnie laptop mi skacze na kolanach... Pierwsza TAKA wygrana w życiu. I akurat w momencie, kiedy taka nagroda przyda się jak nigdy - to będzie moja podróż poślubna!!! Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Znalazłam taki wątek, w którym są ciekawe zniżki dla solenizantów
PS: To nie jest reklama Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też jedno. Chciałam więcej, ale nie miałam do tesco po drodze w listopadzie. Wyświetl w wątku >>
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
bloomcia
Postów 468
Punkty karne 0
Konkursy dodane
U mnie również Wyświetl w wątku >>
bloomcia