Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
morela
Postów 543
Data rejestracji 12.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podsumowując cały konk. upragnione bilety + komplet szklanek, czyli plan minimum wykonany
acha, a dzisiejsza szklanka z kapsla wygrzebanego z piachu dzieki za podpowiedź osobom które o tym pisały, mój mąż ucieka ode mnie na spacerach jak coś zaczynam wygrzebywać z ziemi patykiem
Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
młoda wielbicielka Peppy właśnie rozpracowuje zestaw, warto było tyle czekać żeby widzieć tą radochę Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i chętnie dołączę na forumowe piwko pomeczowe, dach stadionu widzę z okna więc gdyby nie skończyło się na jednym to nie zabłądzę Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przedwczoraj nieodebrany o 9.30 bo spałam, wczoraj 9.28 bo zlazłam do teścia przed dom, a dzis od 8 warowałam z nadzieja że to warka i ze jeszcze raz zadzwonią i jest
cieszę się jak głupia Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
lacibios femina + prouro z żurawinowych przepisów
pojemnik lubella
Gillette Venus z urody
dezodorant + krem Nivea po upomnieniu (ponoć był zły adres mój i teściowej)
i fajniutka Nokia C3 ze strony SE (jeszcze raz dzięki za podanie w teraz) i co najważniejsze ma raporty sekundowe, wreszcie będę miała szansę w czasówkach Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie podobnie, z tym ze ja mam jeszcze bliżej bo spacerkiem do stadionu 25 minut a biletów 0, tylko szklanki wpadły
ale zanim zdecyduję się na odkupienie to jeszcze trochę powalczę sama
Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przed chwilką wstałam (pourlopowe odsypianie ) i mam z 9.30 nieodebrany zastrzeżony, trochę wcześnie ale mam malutką nadzieję ze to właśnie bilety z niedzieli lub wczoraj Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój dzwonek też jeszcze nie dotarł
dojechała pomadka Gosh z onetfilm Nikita Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawigacja z Ambi Pur x2 wielkie zaskoczenie bo mój mąż był na liście od początku, a mnie dorzucili po czasie, może po jakiejś weryfikacji, pojęcia nie mam Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie Wyświetl w wątku >>
morela