Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
morela
Postów 543
Data rejestracji 12.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
zajrzałam dziś do Biedronki czy w sprawie E coś słychać, bo od kilku dni w dwóch pobliskich żadnych produktów E łudziłam się oczywiście że ujrzę małe proszki lub płyny ale pojawiła się jeszcze gorsza opcja (jak dla mnie) bo proszki duże znowu są a zamiast trójpaka płynów jest żel do prania 3L za 19 z groszami, więc jeszcze droższa kombinacja do konkursu Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
kalosze granatowe, śliczniutkie jak dla mnie, tylko w grubszą skarpetkę muszę się odziać do nich bo 38 wzięłam i min. duże Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Alterra u mnie Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do tego mała pokasłuje, a jutro na targi przedszkolaka mamy iść, oby nic się nie rozwinęło
Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
czasówka więc nie dla mnie ale sporo bonów do rozdania dla najszybszych Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
paragonowe wyniki
u mnie i colgate i rimmel zerowy
może w nivea lub bourjois coś wpadnie Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to ja jeszcze z nadzieją na wygraną pożyję, bo tylko w tym paragonowym brałam udział
Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
hmm ... tylko że wcześniej dwa razy dostałam maila o wskazanie wybranej drogerii odnośnie tego konkursu, choć muszę przyznać że dostarczenie do domu lepsze niż śmiganie do Rossmanna po karton Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oby Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przed chwilką kurier przywiózł prostownicę i suszarkę z konku na rossnecie (Tena lady) Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fuks wielki że udało sie jedynym zgłoszeniem lapka wygrać, w dodatku przed chwilą zerknęłam na czas wysłania i poszło dokładnie o 23:59:21
a kto czeka na wyniki z wedlowskich gwiazd z Intermarche? dziś chyba mieli wybierać zwycięzców, ale tu było mało nagród niestety Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
niedawno synowi padł komp, części ponad 600 zł, więc może damy sobie spokój i przejmie mojego lapka a ja nowego ale najpierw niech dojedzie Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z 12.09 ale mi się łapsa trzęsą, pędzę na pocztę zaraz Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no to ja to 103 miejsce odpuszczam, za dużo chetnych ale dzisiejszego Rimmela z 15-tej muszę mieć choć wątpliwe czy dadzą dziś wyniki Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dokładnie, tego już nie zmienili
a jest ktoś w szczęśliwej trójce? Wyświetl w wątku >>