Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
morela
Postów 543
Data rejestracji 12.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
w sobotę około 2 w nocy miałam pomysła po lampce wina posłałam hasło o kawie gorącej jak kochanka, na męża - wygrało bonik
w sobotę przed 24-tą posłałam świeżo stworzone na pozostałe numery i 0 bonów
i teraz nie wiem czy zacząć wysyłać po północy czy po lampce wina, a może połączyć obie metody Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na mnie się obraził obesraniec jeden, chyba mu jutro te marakasy wyślę Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ConAmore i wino Quitana w dość odważnym tonie
nie przypadły do gustu cnotliwej Biedronie
przerzuciłam się na chemię,produkty dla dzieci
lecz ją wkrótce hasłem uwiodę,w euforii odleci
moje zbereźne jej nie ruszyły, ale może akurat trafisz w jej preferencje powodzenia Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
moje wygrane są sprzed 24-tej, raz tylko wysłałam o 12 w południe i klapa a pozostałe przed północą tworzę i z tych coś wpada Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie też ananasy są, ale nie zaryzykuję bo dziś mi się rymowanek zachciało, a jakoś tylko jedno z ananasy mi się rymuje Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie dziś cisza w wygranych, ale Luna i do mnie skrobnęła, dam jej szansę do jutra, jak nie wygram to skorzystam ze ściągawki w stopce ziolko Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak, po trzech dniach wpadł mi na ten sam Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
na to też liczę, oj przydałby się bonik Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to się będzie działo szturm na biedronkę w odwecie za te gryzące co atakują nasze mieszkania
u mnie zwrotki też brak Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a pomyśleć że kiedyś tak uwielbiałam weekendy teraz do poniedziałku trzeba czekać na Kraft no i Biedronkę tygodniową Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
próbuję zbajerować biedronkowe jury na różne sposoby ale na razie jakieś takie mało wyluzowane, może się z czasem rozkręcą Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szkoda że Biedrona nie docenia moich frywolnych haseł, takie fajne o winie quitana i prezerwatywach wysłałam ale ona woli o płynie do naczyń Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
gratki wygranych z Krafta Wyświetl w wątku >>