Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
morela
Postów 543
Data rejestracji 12.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja od czasu smsa o dostawie po 15-tym cisza Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i odebrałam Pedilady z superpharm Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a co do serduszka, to wolałabym maskarę może jak już dojdzie to ktoś byłby chętny na zamianę?
Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
widziałam wpisy że parę sympatycznych osób dziś grało więc rzeczywiście, już się tak nie wściekam i mam nadzieję że wygrają
tylko że tesco mam tak daleko a jutro ostatni dzień więc pewnie więcej osób zagra i chyba sobie zupełnie odpuszczę Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a przeszło mi jak mnie wk.rw wziął nie wiem czy na siebie bardziej czy na telefon, zrobiłam dziś wielką wyprawę do tesco po jacobs, tekst skończyłam pisać oczywiście o 23.58, tylko coś mnie podkusiło z karty w starym telefonie puścić, a temu zachciało się dziś zdechnąć i wszystko odbiera ale nie wysyła
i d..a z paragonem,wściekła jestem, jutro mój syn będzie wściekły jak go wyślę do tesco
o, brakuje mi wściekłych emotek
zabieram się za Warkę którą przytachałam z tesco
ps. Mariolka, piękne poletko z koniczyną, będziesz mogła zające wielkanocne podkarmiać
Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam nadzieję że jak najszybciej znajdzie się pomoc dla chłopca, trzymam kciuki
też mam córcię z 2008 (październik) i chcę mieć wybór, zobaczymy co dalej
dziś dostałam zaproszenie na spotkanie dla rodziców 5 i 6 latków do szkoły podstawowej którą ukończyli mój syn i mąż nawet ta sama pani uczy choć mija 13 lat od zerówki mojego syna Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dwa dni temu dostałam smsa że doztawa (dosłownie ) pralki nastąpi po 15.02 co wynika z faktu oczekiwania na dostawę od producenta
ale ja jestem z rezerwy to być może na końcu otrzymam praleczkę a Wasze wcześniej dojadą Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
do dziś mają powiadomić trzy kolejne, podjęte w dniach 25.01.2013 r. do 30.01.2013 r. próby skontaktowania się Organizatora z osobą wskazaną w dziale IV punkt 2 ... a do 31.01 ma pojawić się lista w wynikach
mój mąż z dodatkowym (moim konkursowym telefonem przy tyłku biega po pracy i nasłuchuje ciesząc się że to już ostatni dzień czekania (oby) bo w pracy głośno ma czasami Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
onlyrybka gratuluję
fajne urządzonko, chciałabym wygrać i wypróbować Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wczoraj i kilka dni temu ktoś pisał że otrzymał maila o wygranej, ale był jeszcze jeden konkurs z pedilady więc nie wiem czy chodziło o klub
ja też czekam i mam nadzieję a chyba do 31.01 mają powiadomić Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
u mnie również, już myślałam ze trzeba będzie się upominać
+ bazgroszyt z poradnikmamy.pl Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dziękuję sama jeszcze nie dowierzam, spytałam, choć byłam pewna, czy to rezerwa ale pani nie odpowiedziała tylko zaczęła gratulować
może jeszcze do kogoś od nas zadzwonią, po rozmowie zerknęłam na listę i było jedno miejsce trwa weryfikacja a na drugi dzień po wysyłce skanu mnie dopisali Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
przekonałam się po raz pierwszy na własnej skórze że warto trzymać paragony, chociaż mąż się dziwi po co tyle papierzyska przechowuję w teczce
i mam nadzieję że nie wskoczyłam na miejsce kogoś z e-konków? tylko że np. jakiś zupełnie obcy mugol nie doczytał ostatniej strony regulaminu albo coś w ten deseń Wyświetl w wątku >>
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543
Punkty karne 0
Konkursy dodane
morela
Postów 543