Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#5973191 Napisano: 29.01.2015 15:04:09 w SZUKAM....
kalisto1986 napisał(a):

staszek napisał(a):

kalisto1986 napisał(a):Szukam informacji czy akon informował już z zegarkami z konkursu "czas na palette" i jeśli tak to meile czy dzwonili ?

wrzuciałam link do wyników w wyniki emotka

wiem, widziałam ... dlatego pytam się, czy poza wynikami na stronie informowali emotka

tego niestety nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5973151 Napisano: 29.01.2015 14:17:54 w SZUKAM....
kalisto1986 napisał(a):

Szukam informacji czy akon informował już z zegarkami z konkursu "czas na palette" i jeśli tak to meile czy dzwonili ?

wrzuciałam link do wyników w wyniki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5973135 Napisano: 29.01.2015 13:56:26 w TESCO konkursy
marzanna napisał(a):

staszek napisał(a):

marzanna napisał(a):Dostajecie zwrotkę z kończącego się konkursu Colgate w Tesco? Ja nie dostałam....

ja wczoraj na 1 tel nie dostałam, na inny przyszła

Telefony w różnych sieciach? Czy w tej samej?

w różnych, nie dostałam na playa Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5972861 Napisano: 28.01.2015 23:11:44 w TESCO konkursy
marzanna napisał(a):

Dostajecie zwrotkę z kończącego się konkursu Colgate w Tesco? Ja nie dostałam....

ja wczoraj na 1 tel nie dostałam, na inny przyszła Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5972669 Napisano: 28.01.2015 15:33:17 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

Kończy mi się umowa, chętnie zmieniłabym operatora-może ktoś wie o jakimś ciekawym abonamencie lub mixie na telefon-myślałam,ze na walentynki coś się pojawi ale nie widzę żadnych ofert  emotka

popatrz sobie na nju mobile Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5972611 Napisano: 28.01.2015 13:15:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
januleczkak napisał(a):

Robimy mały ranking na nasze typy z PP? Porównamy czy nasze gusta będą zgodne z jury... wiadomo, że będzie się zmieniać w miarę dodawania zdjęć emotka
1. dziewczyna z waflem xxl
2. dziewczyna słoneczko
3. oczekuje ...

Dla mnie liderem jest nieustająco pan w łosiowej bluzie z samego początku galerii, z blikiem od lampy w oknie i z fajną miną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5972447 Napisano: 27.01.2015 22:22:35 w Wkurza mnie...
turli napisał(a):

Dzisiejsi studenci to nie tacy studenci jak kiedyś. Dziś  gro takich, ,studentów" kiedyś ledwo ukończyłoby szkołę zawodową.

mam takie samo zdanie, nie wspominając o dzisiejszej maturze... Narobiło się wyższych szkół mydła i powidła, to i studentów za pieniądze jest dużo. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5972286 Napisano: 27.01.2015 17:13:25 w Informują
sylwik napisał(a):

cin&cin

dzwonią czy smsy? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5971942 Napisano: 26.01.2015 18:49:45 w SZUKAM....
saint81 napisał(a):

Pomóżcie emotka Wygrałem w tym konkursie Carrefour:
http://www.carref...ULAMIN%20ACTIMEL.pdf
W regulaminie jest napisane, że mam wysłać jakiś formularz, który jest gdzieś na stronie ale za cholerę nie mogę go znaleźć emotka  Ktoś wie gdzie on jest?

http://www.carref...terie/waskie/actimel
pod tym linkiem jest formularz dla zwycięzcy do pobrania Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5971786 Napisano: 26.01.2015 13:53:28 w Rossmann
dolly napisał(a):

nivea to ten zwykły granatowy krem, czy ten biały w tubce?

zwykły granatowy Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5971780 Napisano: 26.01.2015 13:47:46 w SZUKAM....
beciala napisał(a):

magnus napisał(a):

Ile razy dzwoni PALMA ?

co najmniej 3  emotka  

i zawsze o takich nieludzkich porach zaczynają? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5971638 Napisano: 26.01.2015 00:13:56 w SZUKAM....
benasia napisał(a):

dolly napisał(a):

staszek napisał(a):Czy ja dobrze widzę, że w Prince Polo w galerii zwycięzców jest pan w łosiowej bluzie z dziwną miną? Czy takie fotki tam wygrywają? emotka

prawie się popłakałam ze smiechu, wyobrażając sobie, jak się wpatrujesz w to zdjęcie- tak, dobrze widzisz emotka

ale dlaczego w galerii są widoczne tylko 4 zdjęcia - czyżby tak mało było zgłoszeń czy te są "wyróżnione" tym przywilejem?    ;)

tego pana trudno bedzie przebic, wiec skoro lepszych fotek nie bylo, zostaje jego facjata emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5971592 Napisano: 25.01.2015 20:17:07 w SZUKAM....
emmiii napisał(a):

szukam konkursów kulinarnych emotka  albo portali lub stron gdzie opłacalne jest umieszczanie przepisów

w lewiatanie jest, z tuńczykiem Princes też jest Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5971572 Napisano: 25.01.2015 19:41:36 w SZUKAM....
Czy ja dobrze widzę, że w Prince Polo w galerii zwycięzców jest pan w łosiowej bluzie z dziwną miną? Czy takie fotki tam wygrywają? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5971504 Napisano: 25.01.2015 13:28:06 w Wkurza mnie...
trebor1 napisał(a):

defed napisał(a):

defed napisał(a):Brak interpunkcji w zdaniach, w których taka kropka czy przecinek całkowicie zmienia sens wypowiedzi i czasami ciężko się domyślić, co dokładnie autor miał na myśli...

... przecinek może uratować życie!
Rozstrzelać, nie ułaskawić.
Rozstrzelać nie, ułaskawić.

a na forum dowolność interpretacji, bo zazwyczaj byłoby napisane: rozstrzelać nie ułaskawić. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5970930 Napisano: 23.01.2015 15:24:19 w Konkursowiczki w ciąży
rachel napisał(a):

hej emotka ja na razie jeszcze w domu choc wahania natrojów czy dobrze robie duze. Tylko u na to jeszcze jest sprawa z opieką nad Miśką. Mąż pracuje na zmiany. Teraz akurat tak się złożyło że chodzi na popołudnie. To w sumie na troche ratowało bo od rana on sie zajmował małą i domem a potem wiózł ją do moich lub jego rodziców. mamy ten dykomfort że nasi rodzice jezcze pracują. Mąż w przyszłym tygodniu ma na rano i wtedy wezmie urlop. Jak się pewnie domyślacie nie wiemy ile to potrwa (oby jak najdłużej ) toteż nie możemy sobie pozwolić na urlop dłużzy niż tydzień - taka praca. Na razie jednak na 3 tygodnie wzystko zaplanowane. Ja leże i szlag mnie trafia. Bo samemu ze sobą łatwo nie jest, bo leżeć cały czas dla kogoś kto do tej pory zapierdzielał tez nie łatwo ....a juz najgorzej leżeć patrząc na stertę do prasowania, bałagan , itd. Dlatego leze w sypialni gdzie nie ma tv, i jest tylko łóżko...nie czuje wtedy ze coś musze. Co do leków to nie dał mi nic poza magnezem i nic o żadnych rozwiązaniach nie wspominał. Ja byłam w szoku wiec w sumie nawet za duzo nie pytałam. A to błąd... W kazdym razie kiedy powiedział o szpitalu i zastrzykach przyspieszających rozwój płodu to się nie zgodziłam. Nie wiem może jestem głupia i bede sobie w brodę pluc, ale jak rodziłam z miśką była ze mną dziewczyna. Leżała na patologii 3 miesiace przed terminem. Dostawała właśnie takie leki, ją też nieźle nafaszerowali różnymi lekami. Niby urodziła w terminie, dziecko było bardzo duże bo prawie 4500 pamietam jak ona zmasakrowana porodem (bardzo duzo popękała i do tego pobierali jej krew pepowinową i była bardzo bardzo słaba), co chwile przychodził lekarz że dziecko ma podejrzenie tego tamtego owego ....a jeszcze potem położne że nie bierze dziecka na rece , ze nie mozna jej lezec ze ma ryuszyc cenzura bo matką jest. Ja to tylko widziałam z perspektywy kilku metrów ale bardzo przezyłam . Spotkałam ją miesiac później...ona lepiej ale najeździli się po całej polsce zeby udowodnić że dziecku nic nie jest.....jakoś się tego też boję....chociaz ja generalnie to w takiej rozsypce że teraz to już boje się wszystkiego:P No nic trza myśleć że dobrze będzie , co nie?

Pewnie, że będzie dobrze emotka z tego co wiem oni dają tylko zastrzyki na szybszy rozwój pęcherzyków płucnych, żeby maluch mógł w miarę samodzielnie oddychać jeśli za wcześnie się urodzi. O innym faszerowaniu nie słyszałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5970925 Napisano: 23.01.2015 15:19:24 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

dolly napisał(a):

agusia147 napisał(a):

napisał(a):dolly napisał(a):Tak, ja to rozumiem, no ale to sie z mezem rozmawia- albo idzie do szpitala, albo jest w domu, ale tylko w łóżku. Dla komfortu psychicznego WSZYSTKICH maz wybierze opcje drugą.

Niektórzy mężowie pracują. Mój np. jeśli musiałby zostać w domu na kilka tygodni prawdopodobnie straciłby pracę. Nikt by się z nim nie rozczulał. Ja bym poprosiła mamusię żeby przyjechała. (...)

Odniosłam się do Twojego postu, w którym piszesz, że "trzeba męża nakarmić" To CI napiszę, że większość potrafi sama się nakarmić, nie potrzebuje do tego kobiety z łóżka ściągać emotka
I tak jak Kalisto napisała, mąż też może w domu zrobić co trzeba i Go za to z pracy nie wyrzucą.

Hehe to mój ma dwie lewe ręce, jest z tych co potrafią wodę w czajniku elektrycznym przypalić, a co dopiero ugotować coś. Jak gotował kiedyś pomidorową to sprzątania na pół dnia było. 

To lepiej go nauczyć, nigdy nie wiadomo kiedy takie umiejętności się przydadzą. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5970901 Napisano: 23.01.2015 14:58:40 w Informują
ondine napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Palma-kolejne foremki tym razem z 9.01. Ale mają tempoemotka . W 1 dzień miesiąc przeskoczyli.

Palma dzwoni z zastrzeżonego?

do mnie tak Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5970802 Napisano: 23.01.2015 13:02:47 w Informują
niedawno z 31.12 dzwonili z foremką, więc chyba nie idą po kolei Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5970632 Napisano: 22.01.2015 22:46:56 w RMF
i nie można było o bombonierkach tutaj rozmawiać? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0