Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
A gdzie wyczytałaś, że nie wystarcza? Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To nie jest nic, macie rację, że to bardzo dużo. Pogratulować. No i luz macie, że bez opłat, czynszu i kredytu, bo to nieźle zżera kasę.
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I wszystko sami za te 3 tys. zł? Budowa domu, samochody itp, czy rodzice może pomogli, w sensie dali kasę na dom. Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Zgadza się, że da się wyżyć. Tylko jak to zrobić za 2600, kiedy masz kredytu na mieszkanie 1600, a gdzie reszta opłat, które wynoszą tyle samo co kredyt? Fajnie jest, gdy ktoś może mieszkanie kupić za gotówkę, ja nie mogłam, bo nie miałam z czego. Dlatego teraz mam tak duże opłaty, ale radze sobie i to jest najważniejsze. Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale czy zarobki są wyznacznikiem tego czy trzeba mieć dziecko czy nie? Nie sądzę. Ja nie jestem jeszcze na nie gotowa, czuję się jakbym miała 16 lat i nadal tak chcę. Knajpki, wyjazdy, koncerty itp. A na dziecko może kiedyś przyjdzie czas. Na pewno jeszcze nie teraz. Każdy żyje jak chce.
A napisałam, że ja bym się bała zdecydować na nie mając np. 2600 czy 1200, bo po prostu bym się bała. Skoro kredyt za mieszkanie wynosi gruuuubo ponad 1 tys. zł to ja przy takich dochodach musiałabym iść pod most. Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Dokładnie, uwielbiam ciuchlandy Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To dziwne otoczenie... Ja się cieszę i chwalę dookoła jak uda mi się coś fajnego w lumpeksie upolować. Nie widzę w tym nic złego ani upokarzającego. A jak się kupi firmowy ciuch za 5 zł, czasami jeszcze nowy, bo z metką, to dopiero jest frajda Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kochana, a co złego w lumpeksach? Połowa moich ciuchów stamtąd pochodzi.
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie chciałem nikogo urazić... kredyt mieszkaniowy sporo zżera, czynsz, opłaty, rata za samochód (używany) i wychodzi 3 tys. Niestety... a pieniędzmi dobrze chyba gospodarujemy, bo się udaje odkładać. I nie kupujemy nie wiadomo czego. spożywka to mnóstwo rzeczy dyskontowych, bo jakościowo są takie same jak te niby firmowe. Powtórzę, że podziwiam osoby, które potrafią za niewielkie pieniądze (np. 1200) utrzymać się i odłożyć. Szacun. U mnie kredyt mieszkaniowy więcej wynosi niż 1200, a mieszkanie nie nowe i raptem 40 m. Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kurde, jak za taką kasę dajecie radę wyżyć i jeszcze dziecko utrzymać??? My wspólnie mamy ok. 8 tys. i uważam, że to mało, by mieć dziecko. Same opłaty zjadają ponad 3 tys. a i odłożyć coś trzeba.
Podziwiam odwagę.
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane