Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jak hańba to niech kupują w almie albo piotrze i pawle. Na szczęście wybór jest Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jasne, że tak. Ale dajmy ludziom żyć tak, jak im się podoba. Skoro oni nie mają z tym problemu, jest im tak dobrze, to ok. Nie mam nic przeciwko. Nie krytykujmy tylko dlatego, że my zrobilibyśmy inaczej, że my żyjemy inaczej. Tylko o to mi chodzi. Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale co komu do czyichś przyjemności. Skoro lubią, niech wydają, od nas nie biorą przecież tych pieniędzy. A żyje się tylko raz, więc bez przesady... Chyba, że z zazdrości niektóre komentarze na Agę poleciały, że ona sobie pozwala, a my nie.
Kto jest bez winy niech pierwszy rzuci kamieniem... Napisał ktoś kiedyś w takiej baaaardzo starej książce.
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wzajemnie
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Baaaaaaaaaardzo Wam dziękuję za odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Czy na paragonie mogą być też inne zakupy plus ten promocyjny na dany konkurs czy musi być oddzielnie? Np. teraz w Nestle trzeba kupić 5 różnych produktów. No i mam je, tyle że rozstrzelone po całym paragonie, który jest dosyć długi
Czy jeśli wysyła się sms i jest napisane, że 160 znaków, stosujecie się do tego, czy można wysłać więcej znaków i czy to uznają?
No i losowania. Są zazwyczaj raz w tygodniu, czasami codziennie. Więc jedno zgłoszenie bierze udział w losowaniu, które będzie najbliżej po wysłaniu smsa, a później jeszcze w losowaniu nagrody głównej, tak?
I ostatnie pytanie, mam nadzieję, że wybaczycie czy jest szansa wygrać cosik wysyłając 1 esa czy trzeba nawalać ile wlezie
Z góry dziękuję za odpowiedzi Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Spróbuj, jest takie powiedzenie, że lepiej czegoś żałować, niż żałować, że się nie spróbowało. I jak słusznie agasiam zauważyła, jakby coś było nie tak, to najwyżej zrezygnujesz. Ale nie będziesz sobie pluła w brodę, że nie spróbowałaś Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja tam wygrałam raz, na samym początku, chyba pierwszy albo drugi konkurs u nich, w którym wzięłam udział. Później zrobiłam sobie profilaktycznie małą przerwę od nich, żeby nie było, że znowu coś wygrałam. Odczekałam trochę i... wielkie nic od tamtej pory. A minął ponad rok.
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak to syn Cię pobił? Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może Wam się przyda. Wyprzedaż do -70 proc. na dziecięce ubranka. Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Do wygrania był kosz piknikowy o wartości t tys. zł. Wyniki już powinny być, a nie mogę ich nigdzie znaleźć. Ktoś ma może wiedzę o tym konkursie?
Był pod tym linkiem, ale już go nie ma:
http://www.ffmoda.com/pl/ffhome-konkurs/ Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Jakaś przymulona jestem, więc proszę o pomoc, bo średnio idzie mi ogarnięcie konkursu Fitella http://answear.com/fitella/
1. Na paragonie mam tylko napisane musli i smaki wymienione, nie jest wyszczególnione, że to fitella. Nie wiecie czy wtedy też to uznają?
2. Z regulaminu wywnioskowałam, że w każdej edycji można wziąć udział tylko raz, więc wystarczy zakup jednego opakowania musli? Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To współczuję takich co poniektórych znajomych. Najgorsze jest to, że kłuje ich w oczy czyjeś szczęście, ale nie wiedzą, że często trzeba włożyć naprawdę w to dużo pracy.
Zastanawiam się nad konkursami promocyjnymi, bo prawie w nie nie gram. Czy dużo kasy trzeba wydawać na produkty i jaka jest skuteczność wygrywania? Wiem, że to zależy od konkursu, ale jestem zielona w promocyjnych jak na razie Wyświetl w wątku >>