Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Moja koleżanka też miała. Miała, bo w ciążę zaszła, mimo że mówili jej że nie zajdzie. Specjalnie jej co prawda na tym nie zależało. Ale do rzeczy. Urodziła mając 34 lata (wysoka, baaardzo szczupła) wchodząc do wanny. Maluch po prostu z niej wypadł na szczęście złapała. A zorientowała się, że to już siedząc na kiblu podstawiła sobie lusterko, patrzy a tam główka dziecka. W domu była tylko ona i jej kolega. No i w tej wannie się wszystko odbyło.
Maluch zdrowy, śliczny i oboje szczęśliwi. Także utropek nie załamuj się. Nic straconego!
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Agent się wkurzył i przerzucił na posłanki, a pracownica kancelarii, kiedy wyszła jej gra na dwa fronty, zatrudniła się jako babcia klozetowa.
Na razie nikt nie chce ujawnić jakie informacje zawierała żółta teczka. Jak tylko się dowiemy, niezwłocznie państwa poinformujemy! Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
musi, musi. Zauważcie, że jak we wkurza mnie zarzuciłam jej, że to ona wyrzuciła teczkę do kosza i że jest winna, to się zaperzyła. Z tym koszem to taka przenośnia, że przenieść się kazała tutaj, ale my już wiemy przecież po co to zrobiła... Zamknie nas tutaj, tych którzy węszą w sprawie teczki, i cichcem zlikwiduje...
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mistrzostwo! Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
taa jasne, a kciuków nie chciałaś za nią trzymać
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
No własnie żółta była! W dodatku na pół zgięta! Jak możesz być taka nieczuła? Jak żółta teczka na pół zgięta to już kciuków nie trzymasz, a jakby była, na ten przykład, czerwona i wyprostowana, to wtedy trzymałabyś? Ech...
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Świetnie to opisałaś Koper, ja bym dodała do tego uzasadnienia jeszcze kwestie przeznaczenia. Po prostu ta teczka MUSIAŁA się tam znaleźć gdyż właśnie wczoraj/dziś/jutro do tej toalety wejdzie jakaś zdesperowana osoba, szukająca na gwałt usług dobrej kancelarii i wrzucając zużyty ręcznik do kosza rzuci na nią okiem w roztargnieniu i uzna to za ZNAK! I tym sposobem wilk syty i owca cała-tajemnicza osoba znajdzie rozwiązanie dla swoich problemów, tata cudaczka nowego klienta, a teczka nowego właściciela....
I to byłoby prawdziwie szczęśliwe zakończenie losu biednej, porzuconej teczki... Nie wiem jak Wy, ale ja trzymam za to kciuki
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj dziewuszka, dziewuszka jakoś tak wyszło, że nick taki mylący mam
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ach, rozmarzyłam się czytając to. Czasami chciałabym być taką teczką leżącą na miękkim papierze. To nic, że lekko zmoczony. Ważne, że miękki, a i troszkę ochłody nie zaszkodzi. Tym bardziej kiedy leży się pod suszarką do rąk...
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trzeba było wyjąć Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
siemię lniane mielone jest idealne na tego typu dolegliwości. Zalewasz wrzątkiem i pijesz. Średnio dobre, ale skuteczne
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
może refluks żołądkowy masz? (to do zgagi było)
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
txn ale akurat najbliżej mnie jest dosyć tani dentysta i za tą kasę można sporo zrobić. Poszłabym ja, siostra i ktoś jeszcze na luzie, ale nie wiem czy ktoś tak próbował Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Coś mam do zrobienia w zębach, ale to drobnica, na tysiaka musiałabym sobie wybić zęby i wstawić od nowa Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
to daj komuś dowód może tym razem nie będą chcieli. Podkreślam, że nie odbierałam w teatrze, ale w kinie może tylko raz chcieli, ale nie jestem pewna. Podaję nazwisko i tyle
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak się nie odezwą to spróbuj komuś dać. Ja do teatru wejściówki nie miałam, ale do kina wiele i chyba nigdy albo raz poprosili o dowód, ale to bardziej o potwierdzenie nazwiska niż sprawdzanie po zdjęciu czy to Ty więc zaryzykowałabym i sprezentowała Wyświetl w wątku >>