Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#5554592 Napisano: 17.01.2013 03:17:38 w Konkursowiczki w ciąży
utropek napisał(a):

A mnie się dziś świat zawalił... i jakoś tak nie chce mi się żyć emotka Wróciłam od lekarza i mam PCOS ... lecą mi takie duże krople łez emotka ... dlaczego ?

Moja koleżanka też miała. Miała, bo w ciążę zaszła, mimo że mówili jej że nie zajdzie. Specjalnie jej co prawda na tym nie zależało. Ale do rzeczy. Urodziła mając 34 lata (wysoka, baaardzo szczupła) wchodząc do wanny. Maluch po prostu z niej wypadł emotka na szczęście złapała. A zorientowała się, że to już siedząc na kiblu emotka podstawiła sobie lusterko, patrzy a tam główka dziecka. W domu była tylko ona i jej kolega. No i w tej wannie się wszystko odbyło.
Maluch zdrowy, śliczny i oboje szczęśliwi. Także utropek nie załamuj się. Nic straconego!
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5554527 Napisano: 17.01.2013 02:21:37 w WC - rozmowy o wszystkim
Co chwilę zerkam na prawą stronę biurka, gdzie leży... pomarańczowa teczka. Ufff, pomarańczowa! Ale muszę się co chwila upewniać czy na pewno nie jest żółta. Chyba zaczynam się bać żółtego... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5554496 Napisano: 17.01.2013 02:02:58 w WC - rozmowy o wszystkim
Na razie... ale jak trafi w ręce śledczych nie wiadomo jakich użyją metod wydobywczych zeznania. Może i posłużą się gumką Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5554462 Napisano: 17.01.2013 01:38:48 w WC - rozmowy o wszystkim
Mam przecieki ze źródeł zbliżonych do prowadzących postępowanie, że w sprawę żółtej teczki zamieszany jest Agent Tomek. Informacje w teczce były na tyle ważne, że uwiódł on pracownicę kancelarii notarialnej, której wizytówka była przypięta do teczki. Ona spieszyła się na spotkanie z jakże przystojnym mężczyzną. Miała dla niego teczkę. Ale cóż, fizjologia jest tylko fizjologią i musiała skorzystać z toalety w centrum handlowym. W roztargnieniu żółtą teczkę wyrzuciła do kosza i na spotkanie poszła z pustymi rękami...
Agent się wkurzył i przerzucił na posłanki, a pracownica kancelarii, kiedy wyszła jej gra na dwa fronty, zatrudniła się jako babcia klozetowa.
Na razie nikt nie chce ujawnić jakie informacje zawierała żółta teczka. Jak tylko się dowiemy, niezwłocznie państwa poinformujemy! Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5554449 Napisano: 17.01.2013 01:24:48 w WC - rozmowy o wszystkim
pola731 napisał(a):

koper napisał(a):

(...)
Ilość wątków w tej całej historii mnie przeraża. A ktoś drążąc najmniej ważny temat- koloru teczki, prawdopodobnie chce odwrócić uwagę...
A w całej tej teczka gate chodzi o tzw. marketing toaletowy (Ziółko też jest zamieszana w sprawę- sama kazała przenieść dyskusję do WC- przypadek? Nie sądzę).
Po drugie dlaczego kosz w damskiej ubikacji był otwarty? W aferę musi być zamieszana obsługa centrum handlowego, bo niby kto ukrył przykrywkę?
Kosz był otwarty, żeby darmowa reklama kancelarii, umieszczona na wyrzuconej teczce, dotarła do szerszego grona odbiorców.
Kolejnym pomysłem było nagłośnienie sprawy w internecie (stąd nocny wpis na e-konkach).
Jakie będą kolejne kroki i czy marketing toaletowy wyjdzie z kosza?
Czy doczekamy się pieczątki kancelarii umieszczonej na klamce w drzwiach do toalety w taki sposób, żeby adres i numer telefonu odbijały się na dłoni?
A może kibelki będą myte w taki sposób, żeby niebieska woda, podczas spłukiwania, tworzyła slogan reklamowy we wnętrzu muszli?

niektórym się śnią białe myszki a jeszcze inni mają obsesję na punkcie żółtych teczek

ale w jednym sie z Tobą zgodzę - ziółko musi mieć jakiś interes by przenieść nas do wucetowego topu - wszak teczka też w wucecie widziana była po raz ostatni

musi, musi. Zauważcie, że jak we wkurza mnie zarzuciłam jej, że to ona wyrzuciła teczkę do kosza i że jest winna, to się zaperzyła. Z tym koszem to taka przenośnia, że przenieść się kazała tutaj, ale my już wiemy przecież po co to zrobiła... Zamknie nas tutaj, tych którzy węszą w sprawie teczki, i cichcem zlikwiduje...
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5554421 Napisano: 17.01.2013 01:09:20 w WC - rozmowy o wszystkim
koper napisał(a):

Po pierwsze żółta teczka mogła skrywać zupełnie białe papiery, a po drugie Wy tu nie rozumiecie istoty problemu.
Ilość wątków w tej całej historii mnie przeraża. A ktoś drążąc najmniej ważny temat- koloru teczki, prawdopodobnie chce odwrócić uwagę...
A w całej tej teczka gate chodzi o tzw. marketing toaletowy (Ziółko też jest zamieszana w sprawę- sama kazała przenieść dyskusję do WC- przypadek? Nie sądzę).
Po drugie dlaczego kosz w damskiej ubikacji był otwarty? W aferę musi być zamieszana obsługa centrum handlowego, bo niby kto ukrył przykrywkę?
Kosz był otwarty, żeby darmowa reklama kancelarii, umieszczona na wyrzuconej teczce, dotarła do szerszego grona odbiorców.
Kolejnym pomysłem było nagłośnienie sprawy w internecie (stąd nocny wpis na e-konkach).
Jakie będą kolejne kroki i czy marketing toaletowy wyjdzie z kosza?
Czy doczekamy się pieczątki kancelarii umieszczonej na klamce w drzwiach do toalety w taki sposób, żeby adres i numer telefonu odbijały się na dłoni?
A może kibelki będą myte w taki sposób, żeby niebieska woda, podczas spłukiwania, tworzyła slogan reklamowy we wnętrzu muszli?

mistrzostwo! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5554390 Napisano: 17.01.2013 12:38:06 w WC - rozmowy o wszystkim
pola731 napisał(a):

kawy sobie zrobiłam i przyszłam ekscytować się dalszymi losami żółtej teczki , a tu cisza ...
i tylko baran joan łypie na mnie tymi wielkimi oczami - aż ciarki człeka przechodzą

taa jasne, a kciuków nie chciałaś za nią trzymać emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5554304 Napisano: 17.01.2013 11:27:48 w Wkurza mnie...
no właśnie wkurza mnie, że teczka poszła w tym wątku do kosza, bo ją Ziółko wyrzuciła emotka Mamy winną! emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5554256 Napisano: 17.01.2013 11:09:26 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

staszek napisał(a):

I to byłoby prawdziwie szczęśliwe zakończenie losu biednej, porzuconej teczki... Nie wiem jak Wy, ale ja trzymam za to kciuki

a ja się muszę zastanowić czy trzymać kciuki , bo dla mnie nie została wyjaśniona najbardziej kluczowa
sprawa - jakiego koloru była teczka ???

bo jak żółta, to...

No własnie żółta była! W dodatku na pół zgięta! Jak możesz być taka nieczuła? Jak żółta teczka na pół zgięta to już kciuków nie trzymasz, a jakby była, na ten przykład, czerwona i wyprostowana, to wtedy trzymałabyś? Ech...
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5554196 Napisano: 17.01.2013 10:40:37 w Wkurza mnie...
asiasia napisał(a):

Tak więc głowa do góry. Teczka trafiła do najlepszego kosza w okolicy emotka

Świetnie to opisałaś Koper, ja bym dodała do tego uzasadnienia jeszcze kwestie przeznaczenia. Po prostu ta teczka MUSIAŁA się tam znaleźć gdyż właśnie wczoraj/dziś/jutro do tej toalety wejdzie jakaś zdesperowana osoba, szukająca na gwałt usług dobrej kancelarii i wrzucając zużyty ręcznik do kosza rzuci na nią okiem w roztargnieniu i uzna to za ZNAK! I tym sposobem wilk syty i owca cała-tajemnicza osoba znajdzie rozwiązanie dla swoich problemów, tata cudaczka nowego klienta, a teczka nowego właściciela....

I to byłoby prawdziwie szczęśliwe zakończenie losu biednej, porzuconej teczki... Nie wiem jak Wy, ale ja trzymam za to kciuki
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5554192 Napisano: 17.01.2013 10:38:58 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Monika11 napisał(a):

joan napisał(a):

staszek napisał(a):

Czasami chciałabym być taką teczką leżącą na miękkim papierze.

Rozerwie mi dziś brzuch ze śmiechu, dziewuszki, nie macie litości emotka

a staszek to dziewuszka emotka emotka

Owszem -> takie czasy emotka

oj dziewuszka, dziewuszka emotka jakoś tak wyszło, że nick taki mylący mam emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5554164 Napisano: 17.01.2013 10:25:40 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Byłyśmy dziś z mamą w we wrocławskiej galerii handlowej na zakupach,a że rodzicielce zachciało się iść do toalety,to weszłyśmy.Mama wyszła z kibelka,umyła ręce,podeszła do tego urządzenia, co się suszy ręce, aż tu nagle patrzy,a w koszu z brudnymi ręcznikami wypatrzyła zgiętą na pół żółtą teczkę z przypiętą wizytówką biura mojego ojca emotka No rozumiemy,że jakiejś klientce się nie zmieściła do torebki/nie spodobała ta teczka, w której dostała dokument, no,ale żeby wrzucać teczkę z kancelarii do kosza w publicznym wc,to już przesada emotka Nie wiedziałyśmy czy mamy się śmiać czy, płakać emotka emotka Jakby nie można było tej teczki wrzucić do normalnego kosza,których w centrum handlowym jest kilka emotka

Początkowo po przeczytaniu tego postu też bardzo się wkurzyłam, że ktoś tak potraktował teczkę z kancelarii. Ale przemyślałam wszystko i doszłam do wniosku, że wybór kosza nie był przypadkowy. W koszu przy umywalkach ludzie wrzucają zazwyczaj tylko ręczniki papierowe. Ręczniki w zasadzie czyste, bo tylko osuszyły wodę z umytych wcześniej rąk. Dzięki temu wyrzucona teczka będzie miała miękko, do tego w takim koszu chyba nie śmierdzi za bardzo, nawet nazwałabym ten kosz dość prestiżowym. A takie zwykłe kosze ustawione w całej galerii handlowej? Przecież tam można znaleźć wszystko! Jak niby czułaby się ta teczka w takim zwyczajnym koszu, zalana niedopitym napojem, pobrudzona niedojedzonym ciastkiem z kremem. Mogłaby się do niej przykleić guma balonowa bez smaku!

Tak więc głowa do góry. Teczka trafiła do najlepszego kosza w okolicy emotka

ach, rozmarzyłam się czytając to. Czasami chciałabym być taką teczką leżącą na miękkim papierze. To nic, że lekko zmoczony. Ważne, że miękki, a i troszkę ochłody nie zaszkodzi. Tym bardziej kiedy leży się pod suszarką do rąk...
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5554029 Napisano: 17.01.2013 06:03:15 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

Byłyśmy dziś z mamą w we wrocławskiej galerii handlowej na zakupach,a że rodzicielce zachciało się iść do toalety,to weszłyśmy.Mama wyszła z kibelka,umyła ręce,podeszła do tego urządzenia, co się suszy ręce, aż tu nagle patrzy,a w koszu z brudnymi ręcznikami wypatrzyła zgiętą na pół żółtą teczkę z przypiętą wizytówką biura mojego ojca emotka No rozumiemy,że jakiejś klientce się nie zmieściła do torebki/nie spodobała ta teczka, w której dostała dokument, no,ale żeby wrzucać teczkę z kancelarii do kosza w publicznym wc,to już przesada emotka Nie wiedziałyśmy czy mamy się śmiać czy, płakać emotka emotka Jakby nie można było tej teczki wrzucić do normalnego kosza,których w centrum handlowym jest kilka emotka

trzeba było wyjąć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5554028 Napisano: 17.01.2013 06:01:43 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

staszek napisał(a):

malutka456 napisał(a):

wkurza mnie moje roztargnienie emotka i ta wieczna zgaga emotka

może refluks żołądkowy masz? (to do zgagi było)

mialam zapalenie zoladka, a teraz jak mloda w brzuchu rosnie, to i zgaga coraz mocniej mnie meczy emotka emotka

siemię lniane mielone jest idealne na tego typu dolegliwości. Zalewasz wrzątkiem i pijesz. Średnio dobre, ale skuteczne
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5553807 Napisano: 16.01.2013 07:54:58 w Wkurza mnie...
malutka456 napisał(a):

wkurza mnie moje roztargnienie emotka i ta wieczna zgaga emotka

może refluks żołądkowy masz? (to do zgagi było)
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5546938 Napisano: 10.01.2013 06:27:51 w TESCO konkursy
Chyba dopiero je wrzucili, bo nawet nie ma regulaminów Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5546573 Napisano: 09.01.2013 07:55:45 w TESCO konkursy
petunija1 napisał(a):

staszek napisał(a):

czy jest ktoś kto wygrał BAM Tesco voucher na 1 tys. zł do kliniki stomatologicznej? Okazuje się, że jest do wykorzystania tylko dla jednej osoby. Czy ktoś z Was próbował to obejść?
Coś mam do zrobienia w zębach, ale to drobnica, na tysiaka musiałabym sobie wybić zęby i wstawić od nowa emotka

Oj zapewniam Cie ,że za tysiąc to byś sobie wstawiła może dwa ząbki. A implanta 1/3.
Ale tylko pozazdrościć zdrowych zębów. emotka

txn emotka ale akurat najbliżej mnie jest dosyć tani dentysta i za tą kasę można sporo zrobić. Poszłabym ja, siostra i ktoś jeszcze na luzie, ale nie wiem czy ktoś tak próbował Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5546523 Napisano: 09.01.2013 07:40:08 w TESCO konkursy
czy jest ktoś kto wygrał BAM Tesco voucher na 1 tys. zł do kliniki stomatologicznej? Okazuje się, że jest do wykorzystania tylko dla jednej osoby. Czy ktoś z Was próbował to obejść?
Coś mam do zrobienia w zębach, ale to drobnica, na tysiaka musiałabym sobie wybić zęby i wstawić od nowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5545592 Napisano: 09.01.2013 08:30:18 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

staszek napisał(a):

pola731 napisał(a):

wygrałam wejściówkę do teatru na niedzielę, z konkursu lokalnego - imienną ;
nie pasuje mi ten termin więc napisałam do organizatora, żeby przekazał tą wejściówkę komuś, kto będzie mógł skorzystać i głucha cisza - nie odpowiadają na maile, nie odpisują na fb , nie wpisali nic na portalu, że nagradzają kolejną osobę

wkurza mnie to bardzo , bo gdyby to nie było imienne miałabym komu sprezentować - a tak - wychodzi na to , że przepadnie (chyba ,że ktoś z portalu poda swoje dane zamiast moich , tylko publicznie o tym nie napisze )

jak się nie odezwą to spróbuj komuś dać. Ja do teatru wejściówki nie miałam, ale do kina wiele i chyba nigdy albo raz poprosili o dowód, ale to bardziej o potwierdzenie nazwiska niż sprawdzanie po zdjęciu czy to Ty emotka więc zaryzykowałabym i sprezentowała

problem polega na tym, ze wejściówkę mam odebrać przed spektaklem w teatrze - a skoro nie pasuje mi pójście w tym terminie to logiczne jest że nie mam jak jej odebrać - sama tu nic nie zdziałam , bo przy odbieraniu wejściówek zawsze w kasie wołali jakiegoś dokumentu

to daj komuś dowód emotka może tym razem nie będą chcieli. Podkreślam, że nie odbierałam w teatrze, ale w kinie może tylko raz chcieli, ale nie jestem pewna. Podaję nazwisko i tyle
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5545555 Napisano: 09.01.2013 06:46:19 w Wkurza mnie...
pola731 napisał(a):

wygrałam wejściówkę do teatru na niedzielę, z konkursu lokalnego - imienną ;
nie pasuje mi ten termin więc napisałam do organizatora, żeby przekazał tą wejściówkę komuś, kto będzie mógł skorzystać i głucha cisza - nie odpowiadają na maile, nie odpisują na fb , nie wpisali nic na portalu, że nagradzają kolejną osobę

wkurza mnie to bardzo , bo gdyby to nie było imienne miałabym komu sprezentować - a tak - wychodzi na to , że przepadnie (chyba ,że ktoś z portalu poda swoje dane zamiast moich , tylko publicznie o tym nie napisze )

jak się nie odezwą to spróbuj komuś dać. Ja do teatru wejściówki nie miałam, ale do kina wiele i chyba nigdy albo raz poprosili o dowód, ale to bardziej o potwierdzenie nazwiska niż sprawdzanie po zdjęciu czy to Ty emotka więc zaryzykowałabym i sprezentowała Wyświetl w wątku >>
0 0