Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
z 1 nr tel wysyłałam smsy na 2 sklepy czyli 2 kody pocztowe. Skąd mam wiedzieć, które zgłoszenie wygrało. I czy im robi to jakąś różnicę, ale chyba tak skoro na 1 sklep są 4 bony. Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
https://www.e-kon...ticles-5-107789.html
Dobrze rozumiem zapis, że na 1 paragonie może być np. 10 produktów i na każdy można wysłać oddzielne zgłoszenie? Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no i po szczurze
http://www.dzienn...2FLUBLIN%2F130129699 Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mam taką nadzieję, ale kto wie. Lista na razie bez zmian
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
chyba se jaja robią... Przecież moje parówki warte były co najmniej wycieczki dookoła świata Żeby chociaż koszyk dali
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://lukowianki.zmlukow.pl/lista.html
ciekawe czy wszystkich już poinformowali czy wrzucają na bieżąco? Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o to to
na lubelszczyźnie też firanki i sukienki są do samej ziemi, chociaż nie wychodzi się tam pole
Nie chodzi o to, by kogoś piętnować. Nie wymienialiśmy kto popełnia takie błędy, tylko że nas takowe wkurzają. A i sama dzięki tej dyskusji się czegoś nauczyłam. I o to chodzi w tym chyba
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
trafna uwaga, podpisuję się czytasz w moich myślach, bo właśnie mi się przypomniała dyskusja o żółtej teczce, też tutaj prowadzona
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale chyba faworyci to: w dniu dzisiejszym, w dniu wczorajszym, w dniu jutrzejszym, na chwilę obecną, w miesiącu marcu... Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o, i nawet nauczyć się czegoś można przy okazji. Czyli ja ten błąd popełniam notorycznie, nawet nie wiedząc, że to błąd. Od dzisiaj będę już wiedziała, a może nawet zacznę z tym walczyć
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o tak! i perfum to też mój faworyt, podobnie jak torta jadłam torta, kupiłam torta, upiekłam torta itp. Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pisze zamiast jest napisane,
notoryczne używanie słowa bynajmniej myśląc, że znaczy to, to samo co przynajmniej,
na dworzu zamiast na dworze,
kupywałam zamiast kupowałam
i małż zamiast mąż wrrrr błędem nie jest, ale jakoś mnie drażni
i jeszcze trochę by się znalazło
uff, już mi lepiej
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ja ani na kartkę nie spisuję, ani nie myślę 3 godzin, nawet 5 min nie myślę. Biorę tel i od razu wpisuję w wiadomość co mi do głowy przyjdzie. Zeszłym razem się udało, więc chyba taktyka nie jest taka zła. Zobaczymy jak teraz Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie mam kilka zaległych, ale jakoś lepiej mi idzie historia żółtej teczki niż pisanie na konkursy brak mobilizacji
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
o to to
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
To kolejny dowód na to, że masz coś wspólnego ze wspominaną już żółtą teczką.
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
jak tak dalej będzie na mnie patrzyła ta pomarańczowa teczka wyrzucę ją do śmietnika. Ale nie w kiblu. Może do osiedlowego?
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
tak to właśnie działa. Najpierw się zrobi z nas wariatki, a później już wmówi nie wiadomo co, dostarczy dowodów... a jeśli jednym z nich będzie żółta teczka, to żółte papiery murowane
Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiedziała miała już nawet lekkie skurcze, ale zachciało jej się na kibelek pójść i zobaczyła główkę. Śmiałyśmy się z niej, że musi mieć bolesne sr....nie skoro nie odróżniła tego od bólu porodowego zaawansowanego już przecież
Dodam, że to jej pierwsze dziecko i chudzina straszna. A porodu prawie nie poczuła, to się nazywa fart
Wyświetl w wątku >>