Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#5565977 Napisano: 28.01.2013 12:47:58 w Kaufland konkursy
Może to i głupie pytanie, ale mnie nurtuje emotka
z 1 nr tel wysyłałam smsy na 2 sklepy czyli 2 kody pocztowe. Skąd mam wiedzieć, które zgłoszenie wygrało. I czy im robi to jakąś różnicę, ale chyba tak skoro na 1 sklep są 4 bony. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5565665 Napisano: 28.01.2013 10:24:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Brał ktoś udział w tym konkursie?
https://www.e-kon...ticles-5-107789.html
Dobrze rozumiem zapis, że na 1 paragonie może być np. 10 produktów i na każdy można wysłać oddzielne zgłoszenie? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5562086 Napisano: 24.01.2013 01:59:45 w Wkurza mnie...
kaki76 napisał(a):

asante napisał(a):

http://biznes.one...181,212,1,news-detal
Jednak do sanepidu nie dotarła...

jak sciemniala to ladna kare zaplaci za znieslawienie

no i po szczurze emotka
http://www.dzienn...2FLUBLIN%2F130129699 Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5561955 Napisano: 24.01.2013 12:30:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malenka89 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

joan napisał(a):

staszek napisał(a):

Coś krótka na razie ta lista zwycięzców z Łukowianek...
http://lukowianki.zmlukow.pl/lista.html

ciekawe czy wszystkich już poinformowali czy wrzucają na bieżąco?

W regulaminie można znaleźć zapis, że jeśli im się nie spodobają zgłoszenia, bo będą takie-srakie-owakie i w ogóle poniżej poziomu, nie wszystkie nagrody zostaną przyznane. Zatem: finito.

Nie wydaje mi się, że finito emotka

dawno te wyniki się pojawiły? może dopiero wrzucają po kolei?

mam taką nadzieję, ale kto wie. Lista na razie bez zmian
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5561913 Napisano: 24.01.2013 12:02:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

staszek napisał(a):

ciekawe czy wszystkich już poinformowali czy wrzucają na bieżąco?

W regulaminie można znaleźć zapis, że jeśli im się nie spodobają zgłoszenia, bo będą takie-srakie-owakie i w ogóle poniżej poziomu, nie wszystkie nagrody zostaną przyznane. Zatem: finito.

chyba se jaja robią... Przecież moje parówki warte były co najmniej wycieczki dookoła świata emotka Żeby chociaż koszyk dali
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5561889 Napisano: 24.01.2013 11:46:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)

ciekawe czy wszystkich już poinformowali czy wrzucają na bieżąco? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5559332 Napisano: 22.01.2013 12:26:50 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

lukasz04 napisał(a):

A mnie wkurza że nagle wszyscy stali się j... stylistami i mistrzami ortografii. Formą przekazu jest słowo, a nie ortografia. Każdy język miał ułatwiać komunikację językową, nie ją utrudniać. Zauważyłem, że na różnych forach, mimo że ktoś napisze coś z sensem, a zrobi głupi błąd często wynikający z pośpiechu (niech będzie i z niewiedzy) jest z góry traktowany jak idiota. Trzeba mu ten błąd oczywiście wytknąć i ośmieszyć go, a że napisał coś godnego uwagi i z sensem? No cóż, to już mniej ważne...

Otóż to - czyli jeśli każdy będzie mówił jak mu się podoba, to w którymś momencie się nie zrozumiemy. Ja już mam kłopot ze zrozumieniem mojej 14-letniej siostrzenicy, która mówi młodzieżowym językiem. Rodzimy język jest po to, żeby go szanować i za niego zginęło wielu ludzi. My tu sobie żartujemy, niektórzy się uczą czegoś nowego, nikogo nie wyzywamy od idiotów i proszę, pozwól nam się dobrze bawić emotka

o to to emotka
na lubelszczyźnie też firanki i sukienki są do samej ziemi, chociaż nie wychodzi się tam pole emotka
Nie chodzi o to, by kogoś piętnować. Nie wymienialiśmy kto popełnia takie błędy, tylko że nas takowe wkurzają. A i sama dzięki tej dyskusji się czegoś nauczyłam. I o to chodzi w tym chyba emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5559126 Napisano: 22.01.2013 10:37:53 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

Ziołko, wnoszę postulat zrobienia jednego wątku z Wkurza mnie i Rozmów o wszystkim, bo jakoś nie możemy się tam przenieść, a większość Rozmów o wszystkim wynika z czyjegoś Wkurza mnie. emotka

trafna uwaga, podpisuję się emotka czytasz w moich myślach, bo właśnie mi się przypomniała dyskusja o żółtej teczce, też tutaj prowadzona emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5559123 Napisano: 22.01.2013 10:35:37 w Wkurza mnie...
i w każdym bądź razie jak i fakt autentyczny - też lubię
Ale chyba faworyci to: w dniu dzisiejszym, w dniu wczorajszym, w dniu jutrzejszym, na chwilę obecną, w miesiącu marcu... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5559114 Napisano: 22.01.2013 10:32:36 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

staszek napisał(a):

o tak! i perfum to też mój faworyt, podobnie jak torta emotka jadłam torta, kupiłam torta, upiekłam torta itp. emotka

A to jest ciekawy temat, bo ja np. nie mogę wyplenić u siebie wysłałam smsa. Zawsze łapię się na błędzie jak już słowo wyleci mi z ust.

o, i nawet nauczyć się czegoś można przy okazji. Czyli ja ten błąd popełniam notorycznie, nawet nie wiedząc, że to błąd. Od dzisiaj będę już wiedziała, a może nawet zacznę z tym walczyć emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5559033 Napisano: 22.01.2013 10:04:51 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

joan napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Można to wziąść? Tak, można braść emotka

Uwielbiam to emotka I jeszcze teksty w stylu:

Ja dużo wygrywam nie nawidzę zazdrośników i nie rozumię o co wam chodzi
To mnie zabija, a nie wiem, ile mam żyć emotka

Ale ideałów nie ma emotka

Gratuluję laureatką, ja sama wygrałam dziś tylko perfum!

o tak! i perfum to też mój faworyt, podobnie jak torta emotka jadłam torta, kupiłam torta, upiekłam torta itp. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5558909 Napisano: 22.01.2013 08:46:12 w Wkurza mnie...
a mnie wkurzają błędy następujące (jak już mowa o pisaniu i poprawianiu oraz o subiektywnych odczuciach): emotka
pisze zamiast jest napisane,
notoryczne używanie słowa bynajmniej myśląc, że znaczy to, to samo co przynajmniej,
na dworzu zamiast na dworze,
kupywałam zamiast kupowałam
i małż zamiast mąż wrrrr emotka błędem nie jest, ale jakoś mnie drażni
i jeszcze trochę by się znalazło emotka
uff, już mi lepiej
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5557458 Napisano: 20.01.2013 08:54:44 w Kaufland konkursy
gocha542 napisał(a):

kaki76 napisał(a):

matko jak mozna pisac 3 godz? Ja siadam pare minut i po krzyku,tylko musi mi sie chciec

Są hasła,które same się w głowie układają i tylko trzeba je spisać na kartkę,ale przeważnie to trzeba się trochę napracować...i zależy,jak temat podpasuje emotka akurat ten jest nie jest zły emotka

a ja ani na kartkę nie spisuję, ani nie myślę 3 godzin, nawet 5 min nie myślę. Biorę tel i od razu wpisuję w wiadomość co mi do głowy przyjdzie. Zeszłym razem się udało, więc chyba taktyka nie jest taka zła. Zobaczymy jak teraz Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5555373 Napisano: 18.01.2013 12:15:34 w Kaufland konkursy

staszek

#5554893 Napisano: 17.01.2013 08:27:32 w WC - rozmowy o wszystkim
dolly napisał(a):

oj brakować Wam konkursów kreatywnych, brakować emotka emotka emotka

no właśnie mam kilka zaległych, ale jakoś lepiej mi idzie historia żółtej teczki niż pisanie na konkursy emotka brak mobilizacji
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5554767 Napisano: 17.01.2013 06:13:04 w WC - rozmowy o wszystkim
pola731 napisał(a):

ziolko napisał(a):

staszek, dopóki mi nie udowodnicie, że to ja lub nie ja, to jestem niewinna emotka

domniemanie niewinności to w Jueseju a w naszej Polandii to już właściwie jesteś skazana

o to to emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5554629 Napisano: 17.01.2013 03:47:58 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

staszek napisał(a):

ziolko napisał(a):

wariatki emotka emotka emotka emotka

tak to właśnie działa. Najpierw się zrobi z nas wariatki, a później już wmówi nie wiadomo co, dostarczy dowodów... a jeśli jednym z nich będzie żółta teczka, to żółte papiery murowane emotka

mam problem, bo lubię... żółty kolor emotka
pomarańczowy też emotka

To kolejny dowód na to, że masz coś wspólnego ze wspominaną już żółtą teczką.
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5554619 Napisano: 17.01.2013 03:40:20 w WC - rozmowy o wszystkim
pola731 napisał(a):

staszek napisał(a):

Co chwilę zerkam na prawą stronę biurka, gdzie leży... pomarańczowa teczka. Ufff, pomarańczowa! Ale muszę się co chwila upewniać czy na pewno nie jest żółta. Chyba zaczynam się bać żółtego...

a widzisz ? dziwiłaś się ,że ja się obawiałam żółtej teczki - jak się dobrze zastanowić to ta afera ma nie tylko drugie dno ale i trzecie i czwarte

jak tak dalej będzie na mnie patrzyła ta pomarańczowa teczka wyrzucę ją do śmietnika. Ale nie w kiblu. Może do osiedlowego?
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5554618 Napisano: 17.01.2013 03:39:08 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

wariatki emotka emotka emotka emotka

tak to właśnie działa. Najpierw się zrobi z nas wariatki, a później już wmówi nie wiadomo co, dostarczy dowodów... a jeśli jednym z nich będzie żółta teczka, to żółte papiery murowane emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5554608 Napisano: 17.01.2013 03:32:24 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

staszek napisał(a):

utropek napisał(a):

A mnie się dziś świat zawalił... i jakoś tak nie chce mi się żyć emotka Wróciłam od lekarza i mam PCOS ... lecą mi takie duże krople łez emotka ... dlaczego ?

Moja koleżanka też miała. Miała, bo w ciążę zaszła, mimo że mówili jej że nie zajdzie. Specjalnie jej co prawda na tym nie zależało. Ale do rzeczy. Urodziła mając 34 lata (wysoka, baaardzo szczupła) wchodząc do wanny. Maluch po prostu z niej wypadł emotka na szczęście złapała. A zorientowała się, że to już siedząc na kiblu emotka podstawiła sobie lusterko, patrzy a tam główka dziecka. W domu była tylko ona i jej kolega. No i w tej wannie się wszystko odbyło.
Maluch zdrowy, śliczny i oboje szczęśliwi. Także utropek nie załamuj się. Nic straconego!

emotka
ale wiedziała, że jest w ciąży, tak?? bo podchodzi mi to pod mój ulubiony program ciąża z zaskoczenia emotka emotka

Wiedziała emotka miała już nawet lekkie skurcze, ale zachciało jej się na kibelek pójść i zobaczyła główkę. Śmiałyśmy się z niej, że musi mieć bolesne sr....nie skoro nie odróżniła tego od bólu porodowego zaawansowanego już przecież emotka
Dodam, że to jej pierwsze dziecko i chudzina straszna. A porodu prawie nie poczuła, to się nazywa fart emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0