Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Na usg dopochwowym jeszcze nic nie widać, a jest 5 tydzień od pierwszego dnia ostatniej miesiączki. Mimo tego lekarz dał mi jakieś tabletki duphaston chroniące przez poronieniem i prenatal. więc się zastanawiam po co te tabletki skoro to chyba jeszcze nic pewnego. kazał przyjść za 2 tyg, żadnych badań nie zlecił. Jak u Was było?
Dzięki z góry za odp i sorki za marudzenie, które pewnie będzie Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam ogromną prośbę. Moja koleżanka szuka pary/małżeństwa, do reportażu w kobiecym piśmie, którzy długo starali się o dziecko albo na wstępie lekarz im powiedział, że dzieci mieć nie będą mogli, a mimo to zostali rodzicami.
To ma być reportaż na Dzień Dziecka. Taki pozytywny, radosny, z dobrym przesłaniem dla innych par w podobnej sytuacji.
Może któraś z Was była w podobnej sytuacji albo ktoś ze znajomych? Będę Wam niezmiernie wdzięczna za odzew Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mam ogromną prośbę. Moja koleżanka szuka pary/małżeństwa, do reportażu w kobiecym piśmie, którzy długo starali się o dziecko albo na wstępie lekarz im powiedział, że dzieci mieć nie będą mogli, a mimo to zostali rodzicami.
To ma być reportaż na Dzień Dziecka. Taki pozytywny, radosny, z dobrym przesłaniem dla innych par w podobnej sytuacji.
Może któraś z Was była w podobnej sytuacji albo ktoś ze znajomych? Będę Wam niezmiernie wdzięczna za odzew Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no właśnie ja w ogóle nie widzę, a nie brałam udziału. Wrrrr Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://ladyspace.pl/konkurs/
Ni cholery nie mogę się zalogować i nigdzie nie ma miejsca na wpisanie odp. U Was działa? Może na mojej przeglądarce to nie idzie, już sama nie wiem, bo męczę się z tym już dwa dni Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://ladyspace.pl/konkurs/
Ni cholery nie mogę się zalogować i nigdzie nie ma miejsca na wpisanie odp. U Was działa? Może na mojej przeglądarce to nie idzie, już sama nie wiem, bo męczę się z tym już dwa dni Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
pewnie tak, bo ja wysłałam jak był ten przestój i nic. Teraz poszła ta sama i jest piłka. Więc może trzeba im walić te same do skutku Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oj tak, oj tak jak sobie przypominam żółtą teczkę w koszu to banan (żółty) pojawia mi się sam na twarzy Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a ta normalna kartka z pieczątką nie była przypadkiem żółta, jak kiedyś sławetna teczka )
w temacie piekące oczy... Wyświetl w wątku >>