Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#5724344 Napisano: 23.08.2013 20:22:06 w Wkurza mnie...
czyli jakaś awaria, bo już myślałam, że tylko u mnie. A muszę akurat pilnie odpowiedzieć na wiadomość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5724331 Napisano: 23.08.2013 20:15:59 w Wkurza mnie...
czy Wam też wiadomości pw się nie otwierają? Przed chwilą działało, a teraz nie... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5724039 Napisano: 23.08.2013 11:03:36 w TESCO konkursy
antylopia napisał(a):

ilonaxx5 napisał(a):

kimolotek napisał(a):

a jak z wielkopolskim rozwiazali pierwszy etap?

1 etap był do wczoraj wiec do rozwiązania to jeszcze spro czasu

wg regulaminu dzisiaj jest rozwiązanie pierwszego etapu. Ale to mc więc regulamin można różnie interpretowac

sami też w smsach zwrotnych pisali, że w piątek będzie wyłonienie zwycięzców Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5723663 Napisano: 22.08.2013 14:58:18 w Rossmann
zubi napisał(a):

staszek napisał(a):

wczoraj miał być rozwiązany konkurs z Linea, do wygrania były dermokosmetyki. Ktoś widział wyniki? emotka

http://www.rossne....aspx?contestId=1386

wielkie dzięki! Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5723656 Napisano: 22.08.2013 14:49:05 w Rossmann
wczoraj miał być rozwiązany konkurs z Linea, do wygrania były dermokosmetyki. Ktoś widział wyniki? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5723643 Napisano: 22.08.2013 14:14:04 w Paragony
Mam 4 paragony kasztelana z kauflanda, pw Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5723572 Napisano: 22.08.2013 12:02:26 w Wkurza mnie...
agusia147 napisał(a):

staszek napisał(a):

wrrrryyy napisał(a):

Jak znam życie, większość wyżej wypowiadających się o dentystach urodziła się w latach 70 i 80. Niestety stomatologia naszej młodości to często wielka tragedia: ból, zero podejścia do pacjenta i trauma na długo.
Ja do dziś pamiętam jak pod koniec lat 80 (podstawówka) pijana Pani doktor wyrywała mi na żywca ząb – masakra.
Jej powalający oddech nie działał znieczulająco. Maseczki ochronne nie były wtedy w modzie i nikt nię pędził powiadomić TV, że dzieci przyjmuje pijany lekarz emotka
Dziś bardzo dużo się zmieniło i często wizyta u dentysty przypomina wizytę w SPA.
Ja ostatnio miałem dentystyczny maraton: 8 wizyt w 2 tygodnie i na początku myślałam, że ze strachu dostanę zawału – w pierwszej chwili chciałem brać nawet znieczulenie do wstępnej kontroli stanu uzębienia emotka Jednak po 2 wizycie się rozluźniłem i poczułem prawie jak w domu emotka
Teraz napiszę frazes: Nie ma czego się bać emotka

masz rację! Ja też pod koniec podstawówki nabawiłam się urazu do dentystów. Pani nie reagowała na nic, tylko wierciła i tym wiertłem podnosiła mnie całą na fotelu. Tak się wtedy zraziłam, że moja następna wizyta była kiedy miałam ok. 22-23 lat. Zęba prawie nie było, byłam pewna, że do wyrwania. Tak się bałam, że poszłam z siostrą. Ale miła dentystka mi go uratowała, zrobiła co było do zrobienia i od tamtej pory jak trzeba to idę do dentysty. Nie lubię tego, ale wiem że trzeba.
A jak mi się przypomni tamta z podstawówki, to aż nóż mi się w kieszeni otwiera...

Widzę, że te podstawówkowe gabinety rządzą... Też mam ten uraz i od czasów wczesnej podstawówki - kiedy to jeszcze mleczaki były - nie byłam u dentysty, a wyraźnie czuję iż mam dziurę w zębie bo boli na słodkie.

Mogę Ci polecić fajną, tanią dentystkę (jest trochę specyficzna, poczucie humoru, gadatliwość itp, ale to rozładowuje stres), tyle że na Marysinie ona przyjmuje. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5723472 Napisano: 22.08.2013 10:05:01 w Wkurza mnie...
wrrrryyy napisał(a):

Jak znam życie, większość wyżej wypowiadających się o dentystach urodziła się w latach 70 i 80. Niestety stomatologia naszej młodości to często wielka tragedia: ból, zero podejścia do pacjenta i trauma na długo.
Ja do dziś pamiętam jak pod koniec lat 80 (podstawówka) pijana Pani doktor wyrywała mi na żywca ząb – masakra.
Jej powalający oddech nie działał znieczulająco. Maseczki ochronne nie były wtedy w modzie i nikt nię pędził powiadomić TV, że dzieci przyjmuje pijany lekarz emotka
Dziś bardzo dużo się zmieniło i często wizyta u dentysty przypomina wizytę w SPA.
Ja ostatnio miałem dentystyczny maraton: 8 wizyt w 2 tygodnie i na początku myślałam, że ze strachu dostanę zawału – w pierwszej chwili chciałem brać nawet znieczulenie do wstępnej kontroli stanu uzębienia emotka Jednak po 2 wizycie się rozluźniłem i poczułem prawie jak w domu emotka
Teraz napiszę frazes: Nie ma czego się bać emotka

masz rację! Ja też pod koniec podstawówki nabawiłam się urazu do dentystów. Pani nie reagowała na nic, tylko wierciła i tym wiertłem podnosiła mnie całą na fotelu. Tak się wtedy zraziłam, że moja następna wizyta była kiedy miałam ok. 22-23 lat. Zęba prawie nie było, byłam pewna, że do wyrwania. Tak się bałam, że poszłam z siostrą. Ale miła dentystka mi go uratowała, zrobiła co było do zrobienia i od tamtej pory jak trzeba to idę do dentysty. Nie lubię tego, ale wiem że trzeba.
A jak mi się przypomni tamta z podstawówki, to aż nóż mi się w kieszeni otwiera... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5723114 Napisano: 21.08.2013 15:54:59 w Carrefour konkursy
ekuc2 napisał(a):

wiecie co kupiłam płyn Fairy na konkurs i do płynu dodane było po kostce do zmywarki
Dziś postanowiłam ją wypróbować:
1. jakoś dziwnie się to pieni nigdy po zmywaniu nie było piany w zmywarce emotka
2. kostka się nie rozpuściła i rozmazała się po drzwiczkach
3. foliowe opakowanie też się gdzieś przykleiło

na zakup kostek do zmywarki Fairy się nie skuszę emotka

a u mnie w porządku z tymi kostkami, ja nie widziałam, ale mąż mówi, że są ok emotka Więc może jakieś trefne były dodane. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5722972 Napisano: 21.08.2013 12:24:34 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

agusia147 napisał(a):

Nie rozumiem waszego halo! Przecież nikt nie napisał, że pije w ciąży tylko że ma ochotę emotka

Agusia147
, tu w ogóle nie chodzi o ochotę picia w ciąży, tylko o to, że aby się dobrze bawić, trzeba pić- inaczej jest nudno emotka

dodałabym jeszcze narkotyki i nieskrępowany seks emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5722834 Napisano: 21.08.2013 10:06:16 w Konkursowiczki w ciąży
cudaczek121 napisał(a):

staszek napisał(a):

katrin22 napisał(a):

staszek ja tam sobie nie współczuję, już taki typ imprezowicza jestem, w sumie moi znajomi też piją % na imprezie (ale nikt się nie upija).

wiem emotka ja sobie też nie, to był żart po tym, co dolly napisała cytując mój post, że mi współczuje emotka dobrze, że są takie litościwe dusze co się pochylą nad grzesznikiem emotka

żart czy nie żart, nie powinnaś takich rzeczy pisać na forum publicznym, bo na pewno nie spotka się to z aprobatą i może być źle zrozumiane.

ale czego dokładnie nie powinnam pisać? jeśli to do mnie cytat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5722826 Napisano: 21.08.2013 09:53:07 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

Pomóżcie przy ankiecie: http://www.ankiet.../121730/ankieta.html
Na koniec rozlosuję jakieś pierdółki. A, że mężowi potrzebne to do doktoratu to mówi, że dołoży od siebie coś ekstra.

nie mogę dopasować w dużej mierze odpowiedzi do siebie, bo brakuje w nich tych pośrednich. Jest albo duże albo małe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5722464 Napisano: 20.08.2013 15:45:46 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

a żyję, żyję i dobrze mi z tym, dziękuję za troskę emotka

w to nie wątpię, wszak sama się określiłaś emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5722459 Napisano: 20.08.2013 15:37:26 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

wiem emotka ja sobie też nie, to był żart po tym, co dolly napisała cytując mój post, że mi współczuje emotka dobrze, że są takie litościwe dusze co się pochylą nad grzesznikiem emotka

buahahah, szkoda, że nie zrozumiałaś co sama napisałaś i co CI odpisałam, ale trudno, nie mój problem, żyj w tej nieświadomości. emotka

a żyję, żyję i dobrze mi z tym, dziękuję za troskę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5722446 Napisano: 20.08.2013 15:25:14 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

staszek ja tam sobie nie współczuję, już taki typ imprezowicza jestem, w sumie moi znajomi też piją % na imprezie (ale nikt się nie upija).

wiem emotka ja sobie też nie, to był żart po tym, co dolly napisała cytując mój post, że mi współczuje emotka dobrze, że są takie litościwe dusze co się pochylą nad grzesznikiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5722434 Napisano: 20.08.2013 15:14:00 w Konkursowiczki w ciąży
katrin22 napisał(a):

Ja z tych "pijących" imprezowiczów, ale w ciąży dawałam rady i nawet coli nie piłam, co mi na dobre wyszło, bo do dziś nie piję żadnych napojów emotka chyba, że na święta.

ja też daję radę emotka na początku to odrzucało mnie na samą myśl o alko. Ale wiesz, teraz to mi głupio, że na imprezach piłam. Tobie też zatem należy współczuć, że z alko się bawiłaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5722363 Napisano: 20.08.2013 14:11:03 w Konkursowiczki w ciąży
dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

Ale na imprezę się nie pójdzie, a nawet jak już, to zaraz nudno się robi, nie zapalisz, nie napijesz się emotka tyje się, robią się rozstępy i inne fujstwa emotka
Ja w miarę dobrze znoszę ciążę i humor dobry mam przez cały czas niemal, ale nigdy nie ośmielę się powiedzieć, że to mój najpiękniejszy okres w życiu.
Ale ja mam jeszcze siano w głowie, mimo skończonego wieku chrystusowego, więc może dlatego tak mam emotka

noooo jeżeli potrafisz sie bawić tylko po wypiciu to współczuję

no wiem, straszne, ja sama sobie też czasami współczuję, ale cóż, takie życie... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5722354 Napisano: 20.08.2013 14:03:46 w Konkursowiczki w ciąży
Ale na imprezę się nie pójdzie, a nawet jak już, to zaraz nudno się robi, nie zapalisz, nie napijesz się emotka tyje się, robią się rozstępy i inne fujstwa emotka
Ja w miarę dobrze znoszę ciążę i humor dobry mam przez cały czas niemal, ale nigdy nie ośmielę się powiedzieć, że to mój najpiękniejszy okres w życiu.
Ale ja mam jeszcze siano w głowie, mimo skończonego wieku chrystusowego, więc może dlatego tak mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5721958 Napisano: 19.08.2013 20:57:59 w Wkurza mnie...
aka napisał(a):

a te nagrody z doz już się skończyły?

nawilżaczy już nie ma Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5721946 Napisano: 19.08.2013 20:49:44 w Konkursowiczki w ciąży
dokładnie, skąd się biorą te, które mówią, że ciąża to najpiękniejszy czas w życiu kobiety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0