Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sami też w smsach zwrotnych pisali, że w piątek będzie wyłonienie zwycięzców Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wielkie dzięki! Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Mogę Ci polecić fajną, tanią dentystkę (jest trochę specyficzna, poczucie humoru, gadatliwość itp, ale to rozładowuje stres), tyle że na Marysinie ona przyjmuje. Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
masz rację! Ja też pod koniec podstawówki nabawiłam się urazu do dentystów. Pani nie reagowała na nic, tylko wierciła i tym wiertłem podnosiła mnie całą na fotelu. Tak się wtedy zraziłam, że moja następna wizyta była kiedy miałam ok. 22-23 lat. Zęba prawie nie było, byłam pewna, że do wyrwania. Tak się bałam, że poszłam z siostrą. Ale miła dentystka mi go uratowała, zrobiła co było do zrobienia i od tamtej pory jak trzeba to idę do dentysty. Nie lubię tego, ale wiem że trzeba.
A jak mi się przypomni tamta z podstawówki, to aż nóż mi się w kieszeni otwiera... Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a u mnie w porządku z tymi kostkami, ja nie widziałam, ale mąż mówi, że są ok Więc może jakieś trefne były dodane. Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dodałabym jeszcze narkotyki i nieskrępowany seks Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ale czego dokładnie nie powinnam pisać? jeśli to do mnie cytat Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie mogę dopasować w dużej mierze odpowiedzi do siebie, bo brakuje w nich tych pośrednich. Jest albo duże albo małe Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
a żyję, żyję i dobrze mi z tym, dziękuję za troskę Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
wiem ja sobie też nie, to był żart po tym, co dolly napisała cytując mój post, że mi współczuje dobrze, że są takie litościwe dusze co się pochylą nad grzesznikiem Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja też daję radę na początku to odrzucało mnie na samą myśl o alko. Ale wiesz, teraz to mi głupio, że na imprezach piłam. Tobie też zatem należy współczuć, że z alko się bawiłaś Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
no wiem, straszne, ja sama sobie też czasami współczuję, ale cóż, takie życie... Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ja w miarę dobrze znoszę ciążę i humor dobry mam przez cały czas niemal, ale nigdy nie ośmielę się powiedzieć, że to mój najpiękniejszy okres w życiu.
Ale ja mam jeszcze siano w głowie, mimo skończonego wieku chrystusowego, więc może dlatego tak mam Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nawilżaczy już nie ma Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane