Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
staszek
Postów 3670
Data rejestracji 07.02.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i jeszcze jednocześnie Wosebę ITM mają do kompletu, też z dziennymi Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzięki za odpowiedź Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
podpinam się Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
oczywiście nikomu źle nie życzę, ale gdyby tak (odpukać oczywiście) takiej osobie urodziłoby się chore dziecko lub w najbliższej rodzinie, to ciekawe czy nadal tak by jęzor strzępił? Brak słów na poziom komentarzy przytoczonych powyżej... Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
fa wygraj kolację w Paryżu,
SPH Timotei Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
szczotka to podstawa. Kolega sprzedał mi dobry patent, ona ma taką na długim kiju i dzięki niej nie musi biegać dookoła samochodu ani się brudzić o niego, tylko długą szczotką mach, mach i już
No też mnie wkurza stanie na hamulcu, ale tutaj święta nie jestem jak stoję na światłach albo w korku gdzie nie ma górki i samochód się nie stacza to w ogóle nie wciskam hamulca, bo samochód i tak stoi. Na górkach niestety hamulec... Bo z ręcznym mam schizę. kiedyś mi się zablokował i od tamtej pory nie używam mimo że jest już naprawiony.
ale wyćwiczyłam się tak w ruszaniu z górki, że nie stacza się nic a nic. A tych za mną w cichości ducha przepraszam za walenie po oczach stopem Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
prawda, podobno 500 zł. Ale pewnie jakiś ułamek takich kierowców dostaje mandat, jak akurat policja to zauważy. Ale mam dokładnie tak samo jak Ty, też najchętniej bym "doniosła" na takiego delikwenta. Przecież to jest bardzo realne zagrożenie dla czyjegoś zdrowia, a nawet życia. Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wrrrr, jak mnie to wkurza.
A wczoraj widziałam delikwenta, który nawet nie odśnieżył prawego lusterka i spokojnie sobie jechał, przy żadnej widoczności z prawej strony. Debilizm niektórych kierowców mnie przeraża. Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mi też się podoba. Krótkie i z pomysłem. Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
ja z Itaki jestem zadowolona Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
i u mnie przed chwileczkę też. Tekst pana, który przywiózł bezcenny: "O tej porze dzwonią tylko żule albo ja" Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
513***306 Wyświetl w wątku >>
Wypowiedź była edytowana 1 raz.
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
nie tylko Ciebie a może by tak dawać karniaki za źle użyte "bynajmniej"? Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
co Wy z tym "bynajmniej", w jaki wątek nie wejdę to wszędzie widzę bynajmniej, które wcale nie oznacza "przynajmniej"... Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Ale teraz widzę, że ledwo ktoś zacznie studia czy pracę i już mu się należy. No nie, do wszystkiego trzeba dojść.
No i błędy, które robi ta laska w aktach to rzecz niedopuszczalna. Jak pójdzie do normalnej roboty, to po czymś takim leci na zbity pysk. Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
mój co prawda nie jest drogowcem, ale niestety tak się utarło, że cała wina spada na bogu ducha winnych szeregowców. Przecież sam, "bez rozkazu"nie weźmie solarki i nie wyjedzie na miasto, bo robotę straci. W dużej mierze to wina włodarzy miast, bo zazwyczaj pod nich podlegają panowie drogowcy.
A już najlepsze jest jak poza miastem jedzie sobie pługosolarka powoli i soli i zmiata śnieg, a jadący za nią klną na czym świat stoi, bo przecież ruch tamuje a jak nie ma pługosolarki to pomstują, że drogowcy znowu zaspali. Ale to już się chyba nie zmieni, każdego roku to samo Wyświetl w wątku >>
staszek
Postów 3670
Punkty karne 0
Konkursy dodane
dzisiaj była, a obok stała inna i tamta była w promocji po 9,99 razem z info o konkursie, ale ani słowa o tym, że za min. 10 zł trzeba kupić... Wyświetl w wątku >>