Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#5789368 Napisano: 10.12.2013 14:16:01 w Inne mniejsze markety
cc_investigator napisał(a):

masza napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

monikar napisał(a):

bethan napisał(a):

Po czym wnosisz Mia, że nie czytają?
Czytają, czytają emotka

czytają jak najbardziej emotka

Moje spostrzeżenia po konkursach: rex polo i tym z suszarkami, jest takie, że czytają, przynajmniej moje emotka

No ale rex im szedł szybko, Somersby wolniej.....

reza mieli chyba solo, a Somersby to chyba w duecie z Polo Henkel idzie dziennymi równocześnie, może stąd opoźnienia.

i jeszcze jednocześnie Wosebę ITM mają do kompletu, też z dziennymi Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5789335 Napisano: 10.12.2013 13:42:11 w Inne mniejsze markety
kristof23 napisał(a):

staszek napisał(a):

babariba napisał(a):

Kristof23
- z Woseby już informowali z wczoraj? emotka
a miałam nadzieję...

podpinam się

tak, o 12.54

dzięki za odpowiedź Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5789324 Napisano: 10.12.2013 13:34:22 w Inne mniejsze markety
babariba napisał(a):

Kristof23
- z Woseby już informowali z wczoraj? emotka
a miałam nadzieję...

podpinam się Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5788322 Napisano: 09.12.2013 09:42:58 w Paragony
Mam paragon Gillette/Venus DN Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5788056 Napisano: 08.12.2013 16:01:04 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

http://www.sfora....sie-a62437/#comments

to sobie przeczytajcie - wkurza nie tylko opisana sytuacja, ale również mega chamstwo dyskutantów pod reportażem

"Kopa w plecy i ze schodów. I tak są społecznymi pasożytami."
"Najlepiej zapakować ich do tego autobusu i zapomnieć."
"W starożytnej Sparcie nie było niepełnosprawnych. Zgadnij, dlaczego?"

Nie chcę czytać dalej, poddaję się...

oczywiście nikomu źle nie życzę, ale gdyby tak (odpukać oczywiście) takiej osobie urodziłoby się chore dziecko lub w najbliższej rodzinie, to ciekawe czy nadal tak by jęzor strzępił? Brak słów na poziom komentarzy przytoczonych powyżej... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5787996 Napisano: 08.12.2013 12:47:42 w NA CO CZEKAMY?
jeszcze chyba tesco jesienne porządki,
fa wygraj kolację w Paryżu,
SPH Timotei Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5787972 Napisano: 08.12.2013 11:30:46 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Ja mam w bagażniku miotełkę (piękną różową) i zawsze ściągam cały śnieg, z dachu też.

Wkurzają mnie kierowcy, którzy w korku stoją z wciśniętym hamulcem, zamiast zaciągnąć ręczny. Jak jadę za takim wieczorem, gdy jest już całkiem ciemno, jakieś 20 - 30 minut to mnie światło stopu razi w oczy na maxa. Nie chciałoby mi się trzymać nogi napiętej tyle czasu (nieraz ze 2 minuty się stoi zanim się podjedzie kawałek do przodu), a już w ogóle żarówki od świateł stopu biorą więcej energii. Nie mówiąc już o tym, że komuś z przodu potem auto cofa kawałek jak spuści nogę z hamulca..

też mam szczotkę i zawsze odśnieżam całe auto.
Kwestia spadania śniegu nie tylko na jadących z tyłu, ale przede wszystkim zsuwa się na przednią szybę, jak się hamuje

Rrrrrety, jak mnie irrrrrrrrrytuje takie trzymanie nogi na hamulcu emotka emotka
Walą te światła po oczach jak szalone.

No ale cóz... jak instruktor uczył, tak ludzie jeżdżą emotka emotka
Mnie też tak uczył na początku, dopiero później powiedział o ręcznym jak się stoi na światłach.
Mało kto zaciąga ręczny w korku

szczotka to podstawa. Kolega sprzedał mi dobry patent, ona ma taką na długim kiju i dzięki niej nie musi biegać dookoła samochodu ani się brudzić o niego, tylko długą szczotką mach, mach i już emotka
No też mnie wkurza stanie na hamulcu, ale tutaj święta nie jestem emotka jak stoję na światłach albo w korku gdzie nie ma górki i samochód się nie stacza to w ogóle nie wciskam hamulca, bo samochód i tak stoi. Na górkach niestety hamulec... Bo z ręcznym mam schizę. kiedyś mi się zablokował i od tamtej pory nie używam mimo że jest już naprawiony.
ale wyćwiczyłam się tak w ruszaniu z górki, że nie stacza się nic a nic. A tych za mną w cichości ducha przepraszam za walenie po oczach stopem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5787863 Napisano: 07.12.2013 22:22:57 w Wkurza mnie...
beniaminowa napisał(a):

staszek napisał(a):

mój zimowy wkurz to ludzie, odśnieżający swoje samochody w następujący sposób: odśnieżam tylko przednią szybę (najlepiej wycieraczkami), boczne i ewentualnie lusterka. Resztę mam gdzieś. A potem te hałdy śniegu z dachu podczas jazdy spadają komuś jadącemu z tyłu na szybę. Ale co mnie to obchodzi...
Wrrrr, jak mnie to wkurza.
A wczoraj widziałam delikwenta, który nawet nie odśnieżył prawego lusterka i spokojnie sobie jechał, przy żadnej widoczności z prawej strony. Debilizm niektórych kierowców mnie przeraża.

Nie wiem czy to prawda, ale za nieodśnieżenie auta można dostać mandat. Sama byłam świadkiem jak tafla zmożonego śniegu spadła z dachu auta dostawczego na osobówkę. Cud że tylko przednia szyba poszła... Jak widzę jadące nieodśnieżone auto, które mi sypie śniegiem "po oczach" mam ochotę zadzwonić na policję emotka

prawda, podobno 500 zł. Ale pewnie jakiś ułamek takich kierowców dostaje mandat, jak akurat policja to zauważy. Ale mam dokładnie tak samo jak Ty, też najchętniej bym "doniosła" na takiego delikwenta. Przecież to jest bardzo realne zagrożenie dla czyjegoś zdrowia, a nawet życia. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5787833 Napisano: 07.12.2013 21:31:31 w Wkurza mnie...
mój zimowy wkurz to ludzie, odśnieżający swoje samochody w następujący sposób: odśnieżam tylko przednią szybę (najlepiej wycieraczkami), boczne i ewentualnie lusterka. Resztę mam gdzieś. A potem te hałdy śniegu z dachu podczas jazdy spadają komuś jadącemu z tyłu na szybę. Ale co mnie to obchodzi...
Wrrrr, jak mnie to wkurza.
A wczoraj widziałam delikwenta, który nawet nie odśnieżył prawego lusterka i spokojnie sobie jechał, przy żadnej widoczności z prawej strony. Debilizm niektórych kierowców mnie przeraża. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5787669 Napisano: 07.12.2013 13:43:10 w Dyskusje o wynikach konkursu
zezowaty_kot napisał(a):

turli napisał(a):

Jestem rozczarowana jakie hasło zasłużyło na główną w Marwicie. Wdł mnie najgorsze z możliwych.

http://marwit.gto.com.pl/wybrane-opisy/7

Udziału nie brałam więc raczej obiektywnie stwierdzam, że nie jest to najgorsze hasło. W sumie to mi się całkiem podoba.

mi też się podoba. Krótkie i z pomysłem. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5787532 Napisano: 06.12.2013 23:01:42 w WC - rozmowy o wszystkim
cieja napisał(a):

Pytanie z innej beczki: poradziłby ktoś z jakim biurem podróży wybrać się na wakacje w lecie bądz udzielił rad gdzie jechać,na co zwrócić uwagę,czy może samemu wszystko zorganizować?

ja z Itaki jestem zadowolona Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5787506 Napisano: 06.12.2013 22:28:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
giulietta napisał(a):

kosmetyki Palmolive z DN emotka

i u mnie przed chwileczkę też. Tekst pana, który przywiózł bezcenny: "O tej porze dzwonią tylko żule albo ja" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5787211 Napisano: 06.12.2013 15:47:59 w Informują
Woseba z ITM dzwoni!!! emotka
513***306 Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5786949 Napisano: 06.12.2013 12:38:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melissa napisał(a):

bruce napisał(a):

staszek napisał(a):

co Wy z tym "bynajmniej", w jaki wątek nie wejdę to wszędzie widzę bynajmniej, które wcale nie oznacza "przynajmniej"...

emotka Gdyby rozpisano konkurs na ilość użytych "bynajmniej", nasz portal święciłby triumfy. Bynajmniej. emotka

emotka emotka A już myślałam, że tylko mnie to kłuje (nie kuje emotka ) w oczy emotka

nie tylko Ciebie emotka a może by tak dawać karniaki za źle użyte "bynajmniej"? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5786919 Napisano: 06.12.2013 12:13:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marlena083 napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

ashley878 napisał(a):

ashley878 napisał(a):

Dobrze rozumiem że Platinum nie trzeba kupować na Orlenie?

chyba trzeba

w regulaminie chyba nie ma takiego zapisu, ja bynajmniej nie kupowałam na Orlenie

co Wy z tym "bynajmniej", w jaki wątek nie wejdę to wszędzie widzę bynajmniej, które wcale nie oznacza "przynajmniej"... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5786626 Napisano: 05.12.2013 20:31:42 w Wkurza mnie...
ja się w całej dyskusji zgadzam z mia student się dopiero uczy, zdobywa doświadczenie, trudno, żeby od razu zarabiał tyle ile doświadczony pracownik. Sama jak studiowałam to każda fucha mnie cieszyła i każde parę groszy, które zarobiłam. Rodzice też nie mieli kasy, żeby dużo mi pomagać, więc miałam kredyt studencki. Też wynajmowałam mieszkanie itp.
Ale teraz widzę, że ledwo ktoś zacznie studia czy pracę i już mu się należy. No nie, do wszystkiego trzeba dojść.
No i błędy, które robi ta laska w aktach to rzecz niedopuszczalna. Jak pójdzie do normalnej roboty, to po czymś takim leci na zbity pysk. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5786593 Napisano: 05.12.2013 19:30:40 w Paragony
mam paragon Crunchips ITM Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5786091 Napisano: 04.12.2013 23:19:09 w Wkurza mnie...
barszcz taka pogoda ma jeszcze inne plusy, wtedy zazwyczaj na drogach nie ma poważnych zdarzeń, jakieś stłuki itp. Ale wszyscy jeżdżą wybitnie ostrożnie przy pierwszym ataku. Więc się nie martw, syn niedługo cały i zdrowy wróci do domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5786074 Napisano: 04.12.2013 22:51:42 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

bruce napisał(a):

barszcz napisał(a):

Centrum zasypane,a drogowcy chyba na imprezie emotka

Chociaż wiem, że zima = śnieg, to jednak boję się właśnie takiego wpisu z moich stron, bo u nas drogowcy zawsze się spóźniają (co oczywiście bardzo mnie wkurza). emotka emotka I wtedy - dojazd dokądkolwiek - nierealny.
Ja tam śniegu na razie nie chcę! emotka

a mnie czasami wkurzają takie wpisy... w tamtym roku też tego czytałam cała masę, a prawda była taka, że miasto nie rozpoczęło akcji zima i nikt wyjeżdżać nie mógł (albo nie musiał)... Potem miasto zakończyło akcję zima przed wielkimi mrozami i efekt był ten sam.
Zanim tak napiszecie, to sprawdźcie jak jest u Was emotka Może to nie wina drogowców? Przecież to tylko pracownicy w jakiejś firmie, a nad nimi jest 10 innych osób emotka

ps. tak, mój mąż jest drogowcem. Znam to wszystko z drugiej strony emotka

mój co prawda nie jest drogowcem, ale niestety tak się utarło, że cała wina spada na bogu ducha winnych szeregowców. Przecież sam, "bez rozkazu"nie weźmie solarki i nie wyjedzie na miasto, bo robotę straci. W dużej mierze to wina włodarzy miast, bo zazwyczaj pod nich podlegają panowie drogowcy.
A już najlepsze jest jak poza miastem jedzie sobie pługosolarka powoli i soli i zmiata śnieg, a jadący za nią klną na czym świat stoi, bo przecież ruch tamuje emotka a jak nie ma pługosolarki to pomstują, że drogowcy znowu zaspali. Ale to już się chyba nie zmieni, każdego roku to samo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5786028 Napisano: 04.12.2013 21:45:15 w Intermarche
izak1000 napisał(a):

staszek napisał(a):

w nowym sączu woseba arabica rozpuszczalna jest za 11,99 emotka

ale w promocji od jutra (taniej) tej kawy nie ma....

dzisiaj była, a obok stała inna i tamta była w promocji po 9,99 razem z info o konkursie, ale ani słowa o tym, że za min. 10 zł trzeba kupić... Wyświetl w wątku >>
0 0