Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#5896518 Napisano: 30.07.2014 19:13:18 w Wkurza mnie...
malenka napisał(a):

Wkurzają mnie bezczelne baby, które nie widzą poza czubek własnego nosa!!!

Byłam dziś na ryneczku i taki zasuszony dziadziuś sprzedawał chrzan. Umyty, obrany, gotowy żeby go pokroić i do słoika włożyć za 50 groszy do sztuki. Przyszła kobieta wypacykowana, dosłownie poruszająca się z prywatną chmurę perfum i mówi temu dziadkowi, że za drogo, że jej potrzeba tylko jeden korzonek i kupi go za 10 groszy. Dziadek miał dobre serce więc się ugiął. A ona na to: "A jak po 10 groszy to jeszcze dwa wezmę". Normalnie scyzoryk mi się w kieszeni otworzył i powiedziałam, że za darmo pożyczę jej łopatę żeby sobie poszła ten chrzan sama wykopać skoro uważa, że praca drugiego człowieka jest tak mało warta i kupiłam od dziadka cały chrzan. W normalnej cenie. emotka emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5896270 Napisano: 30.07.2014 13:11:36 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
w końcu kaufland z rezerwy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5896256 Napisano: 30.07.2014 13:01:39 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

staszek napisał(a):

w sobotę jest wesele mojej kuzynki - oni z kolei zamiast kwiatów, wina itp. proszą żeby iść do spowiedzi by na ślubie wszyscy mogli przyjąć komunię

emotka a jak ktoś jest niewierzący albo nie chodzi do spowiedzi i nie robi innych szopek kościelnych?

A od kiedy osoby nie wierzące chodzą na śluby kościelne emotka chyba tylko na wesele chadzają ,bo do kościoła po co wejdą by być świadkiem czego-????
Jak dla mnie taka prośba nie jest jakaś niedorzeczna ,świadczy tylko o głębokiej wierze młodych .
Szopka kościelna? Sorki , ale znam takich co tak mówili i gdy stało sie nieszczęście takich szopek pragnęli jak niczego bardziej ..

a co ma jedno do drugiego? a jakby Cię ktoś z bliskich zaprosił na ślub świadków jehowy to nie poszłabyś, bo nie jesteś świadkiem? Idzie się na ślub, bo chce się być w tej chwili z danymi z ludźmi, a miejsce ma mniejsze znaczenie.

Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5895816 Napisano: 29.07.2014 13:17:52 w Wkurza mnie...
w sobotę jest wesele mojej kuzynki - oni z kolei zamiast kwiatów, wina itp. proszą żeby iść do spowiedzi by na ślubie wszyscy mogli przyjąć komunię
emotka a jak ktoś jest niewierzący albo nie chodzi do spowiedzi i nie robi innych szopek kościelnych? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5895301 Napisano: 28.07.2014 13:31:49 w Wkurza mnie...
Tylko to trochę droga donikąd. Bo takie kiszenie się ze własnym sosie nigdy nie jest dobre. Każdy musi mieć swoje życie, swoich znajomych. I teraz taka koleżanka albo kolega będzie olewał swojego przyjaciela, bo on/ona nie pozwalają, będą się złościć jak się spotkają itp, a kiedy będzie naprawdę potrzeba wypłakać się na czyimś ramieniu czy po prostu pogadać, to tego przyjaciela już nie będzie... Bo ileż można czekać. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5895272 Napisano: 28.07.2014 12:38:42 w Wkurza mnie...
iwonciaaa napisał(a):

Przecież pełno jest takich emotka
Nie pójdę z Tobą bo mój TŻ będzie zły.
Nie wyjdziemy, bo TŻ też wyjdzie z kolegami.
Poczekaj zapytam TŻ, czy nie ma planów.

o matko bosko częstochosko emotka :):) nie wychodzą, bo nie chcą, żeby w tym czasie facet wyszedł z kolegami emotka dobre, dobre. Poszukaj może jakiejś normalnej koleżanki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5895269 Napisano: 28.07.2014 12:36:14 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

staszek tez takie mam,wpatrzone w mezow jak w obrazki. Jak mezowie powiedza,ze biale jest czarne,a czarne-biale to koniec,te sie nie sprzeciwia. Bez zgody meza nawet do sklepu nie wyjda. Normalnie glupota dla mnie.wkur...mnie babka z bloku obok,drze sie caly czas na dziecko

strasznie mnie takie podporządkowywanie się denerwuje. I co taka kobieta ma z życia? a domyślam się, że panowie chodzą gdzie chcą emotka ech... no, ale co kto lubi Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5895261 Napisano: 28.07.2014 12:16:49 w Wkurza mnie...
iwonciaaa napisał(a):

Fakt, że omija mnie tyle fajnych rzeczy, bo zwyczajnie nie ma z kim pójść emotka
Wszyscy dzieciaci, żonaci, mężaci, albo chłopak/narzeczony/mąż nie pozwala nigdzie wyjść.
A wypady w pojedynkę już totalnie mi się znudziły. emotka

masz ubezwłasnowolnione znajome? emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5895258 Napisano: 28.07.2014 12:11:12 w Kaufland konkursy
kalisto1986 napisał(a):

mahuska napisał(a):

Ktoś jeszcze czeka na bony z rezerwy??

tak,ja

ja też Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5894466 Napisano: 25.07.2014 16:27:44 w Kaufland konkursy
is77 napisał(a):

Mój normalny z troszczymy się...

dzięki, to rezerwa może w przyszłym tygodniu dojdzie w końcu Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5894462 Napisano: 25.07.2014 16:23:35 w Kaufland konkursy
czy te dzisiejsze bony są normalne czy te z rezerwy? Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5894272 Napisano: 25.07.2014 12:29:31 w Informują
xjustx napisał(a):

mia napisał(a):

xjustx napisał(a):

żubr śle smsy 3 etap

Potwierdzam. Na razie na pewno 506... emotka

też mam numer na 506

508, 510 było też i 501, czekam na 730 Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5894235 Napisano: 25.07.2014 11:29:37 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)

staszek

#5893930 Napisano: 24.07.2014 19:12:23 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

ziolko napisał(a):

maria1980 napisał(a):

" Lesbo cuties in anal acts"
"Petite blonde teen toying her pussy and asshole"
- o takim tytule dostaję ostatnio meile z linkami oczywiście...zablokuję nadawcę i zaraz pojawia się pod innym adresem,kurdę jak się tego pozbyć i skąd mają mój adres @ emotka emotka emotka emotka

jeśli bierzesz udział w konkursach na fb, gdzie podaje się adres mailowy w komentarzu, to już mają gotową bazę danych..
najlepiej zrobić sobie adres alternatywny, antyspamowy (np. na o2 jest taka opcja) i w takich konkursach podawać ten adres.
Jeśli zdarzy się, że jest masa spamu to wtedy usuwa się ten adres i już koniec ze spamem

też tak niestety mam.. mniejsza, jak to jest mail po polsku i można wypisać się z newslettera - swoją drogą dostaję wiele newsów, których nie zamawiałam i pierwszy raz widzę nadawcę emotka czyli co? z automatu dodają mój adres do bazy newslettera?

Ziolko to jest właśnie taki @ ,który nie służy mi do konkursów...nie wiem skąd te dziady mają mój adres -nawet nie wiem gdzie napisac ,żeby się od....li emotka

tak im nie pisz, bo jeszcze im się spodoba i się nie odczepią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5893500 Napisano: 23.07.2014 22:38:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nadrobata napisał(a):

edzia21 napisał(a):

dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

Mam pytanie dotyczące loterii Lajkonik http://loteria.lajkonik.pl/ trwa ona od 14 lipca i codziennie do wygrania jest 1 tys. zł. Tyle, że pierwsze losowanie jest dopiero 2 sierpnia. Czy oni wtedy będą losować od 14 lipca za każdy dzień, czy te sprzed 2 wrzucą do jednego wora i wylosują 1 nagrodę.
Z regulaminu jakoś nie wynika jakoby mieli od 14 do 2 sierpnia losować za każdy dzień...

wg. mnie opcja druga- czyli nie oplaca sie slac kodow do 2.08

tez sie nad tym zastanawialam, bo juz dokonalam sporego zakupu produktow emotka wydaje mi sie, ze 2 sierpnia bedzie losowanie z calej bazy od poczatku konkursu, a kolejne dni na bieżąco.

punkt 4.1-jedno losowanie i jedna nagroda dla wszystkich od 14.07 do 1.08

to już wszystko jasne, dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5893495 Napisano: 23.07.2014 22:30:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dolly napisał(a):

staszek napisał(a):

Mam pytanie dotyczące loterii Lajkonik http://loteria.lajkonik.pl/ trwa ona od 14 lipca i codziennie do wygrania jest 1 tys. zł. Tyle, że pierwsze losowanie jest dopiero 2 sierpnia. Czy oni wtedy będą losować od 14 lipca za każdy dzień, czy te sprzed 2 wrzucą do jednego wora i wylosują 1 nagrodę.
Z regulaminu jakoś nie wynika jakoby mieli od 14 do 2 sierpnia losować za każdy dzień...

wg. mnie opcja druga- czyli nie oplaca sie slac kodow do 2.08

no właśnie też mam takie podejrzenia, ale wolałam się upewnić Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5893491 Napisano: 23.07.2014 22:26:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Z regulaminu jakoś nie wynika jakoby mieli od 14 do 2 sierpnia losować za każdy dzień... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5892807 Napisano: 22.07.2014 19:17:24 w Intermarche
selenes napisał(a):

Ktoś jeszcze czeka na ekspres?

ja Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5892251 Napisano: 21.07.2014 19:11:55 w Biedronka
mightyb napisał(a):

schiraz napisał(a):

Ja tez naiwnie kupowałam te żubry wiec tez mam nadzieje, ze poproszą o skany emotka i stąd te opóźnienie. Ale byłaby rezerwa emotka ale w czytanie tysięcy haseł w jeden dzień to nie wierzę za grosz. Wylosowali ten trzeci etap jak nic.

No właśnie, wczoraj koniec konkursu a tu myk myk i proszę są wyniki. Jakim cudem dali rade przeczytać tysiące zgłoszeń w kilka godzin zadziwiające ........ magia czy cooo?

nieważne czy czytali czy losowali, ważne że dobrze im poszło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5892158 Napisano: 21.07.2014 17:20:20 w Biedronka
sądząc po numerach 100 proc. skuteczności emotka niech dadzą smsy, żeby była pewność. Wyświetl w wątku >>
0 0