Reklama na e-Konkursy.info

Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika staszek

staszek

#5926063 Napisano: 03.10.2014 15:29:53 w Informują
albedo "wakacje w kolorach palette" z zastrzeżonego dzwoni. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5926013 Napisano: 03.10.2014 14:31:40 w Informują
dalej dzwoni Soraya Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5925996 Napisano: 03.10.2014 14:08:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marta_dorota napisał(a):

marzenier napisał(a):

Widziałam ze dochodzi pościel z Vanisha
Czy ktos,kto juz dostał mogły napisać co to za cudo emotka
Albo wrzucić fotkę,bo ja to sobie pewnie poczekam,jeżeli etapami wysyłają emotka

Jest w różowym opakowaniu z napisem Chambrette zawiązana wstążką. Nie chcę otwierać bo to ma być na prezent.

Otwórz, bo żeby się nie okazało, że tam karteczka z gratulacjami jest za wygraną w konkursie, w pudełku z fartuchem taka była. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5925434 Napisano: 02.10.2014 13:30:14 w WC - rozmowy o wszystkim
memos napisał(a):

mirai napisał(a):

Jak długo czekaliście na to aby konkurs, który dodaliście do bazy, pojawił się na waszej "stopce" emotka Ja dodałem 19.09., ale ciągle nie jest zaliczony w "konkursy dodane" emotka

Ja w stopce mam 10 a dodałam więcej - więc nie wiem od czego to zależy

hmmmm... już masz 5 Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5925426 Napisano: 02.10.2014 13:15:55 w Paragony
a ja komuś ze swoim paragonem oddam za niewielkie doładowanie wygrany nr z BAM C4 Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5924897 Napisano: 01.10.2014 16:41:14 w TESCO konkursy
anialistopad napisał(a):

Tradycyjnie columbit mnie olal

podpisuję się... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5924848 Napisano: 01.10.2014 15:29:58 w Hochland
w tesco topiony 2.09 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5924719 Napisano: 01.10.2014 12:32:46 w Paragony
osobie z własnym paragonem oddam wygrane nr na BAM C4 za niewielkie doładowanie Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5924441 Napisano: 30.09.2014 21:34:07 w Wkurza mnie...
Anonima napisał(a):

asiunia260 napisał(a):

Najlepiej jest się komuś wygadać. Dużo łatwiej jest przeboleć miłosny zawód, gdy można się przyjrzeć sytuacji z innego punktu widzenia. Nie daj się komuś kto ma problemy emocjonalne i nie potrafi się przyznać do błędu a wyrzuty sumienia tłumi zwalając winę na Ciebie emotka

tak mnie wkurza, choc bardziej bym uzylam gorszego slowa, to jak siebie nie uszanowalam, a jedyne o czym mysle to zeby sie zemscic, czekam poki ochlone, bo nie zamierzam sie osmieszac i tracic resztki godnosci. Jeszcze dzis podobno dzien chlopaka, niech sobie swietuje.

Przestalam narazie grac w konkursy, ale ciesze sie ze moge utrzymywac kontakt z Wami. Fakt, z takich osobistych spraw nie powinno sie rozpowiadac po forach jak nastolatka, ale naprawde moglam sie rozladowac i pokrzepic czytajac Wasze wpisy. Mam nadzieje ze nie zmienilam tego watku na watek psychologiczno-babski, z gory przepraszam. Obym nie zostala teraz zapamietana jako Anonima, ta co chlopa ni ma.

po to też to forum jest, więc luz, głowa do góry! emotka
ps. ale zrymowało Ci się na końcu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5924407 Napisano: 30.09.2014 20:19:47 w Carrefour konkursy
zubi napisał(a):

to były już smsy z tego konkursu BAM co wczoraj się skończył? emotka

może etapami dziennymi wysyłają, słyszałam że o głównej z jednego dnia informowali, ale z jakiego nie wiem Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5924225 Napisano: 30.09.2014 14:11:34 w Konkursowiczki w ciąży
rachel napisał(a):

A my dzisiaj w dzień chłopca dowiedzieliśmy się że drugie dziecko będzie dziewczynką:) Mąż przerażony już zatanawia się co bedzie jak wszystkie dostaniemy okresu emotka emotka emotka

oby do tej pory konkurs kauflandowy trwał to podpasek nie zabraknie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5924130 Napisano: 30.09.2014 12:19:50 w Carrefour konkursy
asiabuczkowska napisał(a):

czy dostaliscie juz emaile z rezerwy Soraya? ja czekam na maila emotka

wczoraj po 12 przyszedł Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5923968 Napisano: 29.09.2014 23:09:27 w Wkurza mnie...
Anonima napisał(a):

Wybaczcie jesli zasmiece watek, ale jak tego nie wykrzycze to normalnie nie wytrzymam. To sie chyba nigdy nie skonczy, dzis jedyna osoba ktorej ufalam(ta sama o ktorej ostatnio pisalam), przyznala mi sie, ze poszedl wczoraj do lozka z inna, ktora poznal ledwo na imprezie pare dni temu....ale nie wie co dalej, ze niby nie wie ktora wybrac po co mi to mowil?! Zeby zrzucic ciezar na mnie, nie dosc ze mam swoje nerwicowe problemy, to jeszcze mi cos takiego mowi.

Nigdy nikomu sie nie zalilam, ani na zadnych forach, co dopiero prywatnie kolezankom, ale juz nie moge tego zniesc, moj pierwszy i jedyny chlopak po tylu latach mi cos takiego zrobil, ze az mnie skreca.

Moze mi troche ulzylo ze chociaz to powiedzialam.

no to teraz widzisz co to za cenzurak! ani Ciebie nie jest wart ani tych lasek co to se tylko pobzykał i które też oszukał. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5923756 Napisano: 29.09.2014 14:25:27 w Kaufland konkursy
ladymarmolade napisał(a):

Dzięki, a czy otrzymuje sie jakies potwierdzenie na @?
ostatnio były, teraz nic nie przyszło

teraz nie było Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5923436 Napisano: 28.09.2014 17:00:42 w Wkurza mnie...
Anonima napisał(a):

Niestety on ma wszystko, najlepsze zagraniczne studia, dobra prace tam, perspektywy, jeszcze moze kogos na miejscu. A ja bezrobotna z problemami i daleko. Kazda bedzie lepsza.

akurat najlepsze studia i najlepsza praca, perspektywy to jeszcze nie wszystko. A i Ty znajdziesz pracę i wszystko się ułoży. Ale musisz sobie dać czas, bo na poskładanie się potrzebny jest czas. Za kilka tygodni spojrzysz na to zupełnie inaczej. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5923410 Napisano: 28.09.2014 15:45:15 w Wkurza mnie...
Anonima napisał(a):

Tak mnie to boli, ciagle tylko mysle ze znalazl lepsza, nie moge sie juz na niczym skupic.

Od razu lepszą... w czym lepszą? Nie daj się, pokaż wszystkim, że Ty jesteś najlepsza, a najważniejsze żebyś tak zaczęła myśleć o sobie. Nie daj się wpędzić w poczucie winy, że jesteś gorsza itp. Bo tak nie jest! Może mama w dzieciństwie mówiła Ci, że trzeba się dzielić z biedniejszymi, słabszymi od nas. Pomyśl w ten sposób o tej lasce, a facet nawet niech Twojej jednej myśli nie będzie warty. Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5923331 Napisano: 27.09.2014 22:42:58 w Wkurza mnie...
agamaty napisał(a):

katrin22 napisał(a):

staszek napisał(a):

Byki językowe w reklamach. Reklama samochodu: coś tam, coś tam "dnia dzisiejszego"
odplamiacz: "na dworzu"
i znalazłoby się jeszcze kilka...

ooo tak ! słowo "na dworzu" też mnie drażni emotka

Na dworzu to regionalizmu kujawski- pomorski i proszę sie go nie czepiać emotka

na Mazowszu też często używany i w innych regionach też się zdarza. Niemniej uszy mnie od niego bolą emotka ale taki urok naszego języka. Zdecydowanie wolę krakowskie i podkarpackie "na polu" Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5923241 Napisano: 27.09.2014 18:52:31 w Rossmann
strzalka88 napisał(a):

Czy ktoś może wie, jakie konkretnie produkty uprawniają do wzięcia udziału w konkursie "Twój jesienny look"? Kupiłam lakier do paznokci Miss Sporty i nie dostałam paragonu z kodem. Inne kody dostałam i nie wiem, czy akurat za ten lakier kodu nie ma, czy kasjerka miała już dość drukowania paragonów, bo jak zauważyłam za każdym razem musiała klikać, żeby kolejny kod się wydrukował, a było ich sporo emotka

z tym konkursem chyba jest coś nie tak, bo kupowałam tusz do rzęs Rimmel i też kodu nie dostałam, a na 6 innych konkursów bez problemu. Trzeba będzie do nich pisać... Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5923081 Napisano: 26.09.2014 23:05:49 w Carrefour konkursy
luskaaa napisał(a):

Czy w konkursie z maszynkami nalezy zaczac zdanie od Wilkinson czy chodzi o to zeby w smsie bylo Wilkinson.Zdanie(po kropce)? emotka

prefiks musi być Wilkinson. Zdanie możesz zacząć od czego chcesz Wyświetl w wątku >>
0 0

staszek

#5923057 Napisano: 26.09.2014 21:45:07 w Wkurza mnie...
Byki językowe w reklamach. Reklama samochodu: coś tam, coś tam "dnia dzisiejszego"
odplamiacz: "na dworzu"
i znalazłoby się jeszcze kilka... Wyświetl w wątku >>
0 0