Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Niestety prawie wszystkie markowe są szyte w Chinach. Ratunek w polskich firmach Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Bo to nie taxi . Często odsyłają nawet bez badania, a co jeśli kobieta nie zdąży do innego szpitala? Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
A ja się urodziłam 13-tego i nie narzekam Mój braciszek też i to w piątek Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Spodenki jeansowe są ok, jeśli projektant przewidział miejsce na pieluszkę Mam takie maleńkie jeansy z doszytym ściągaczem u góry, identyczne jak moje ciążowe. Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Ale o włosy proszę się nie martwić, to wypadanie ma związek z ciążą. Wtedy włosy zapominają o wypadaniu. Dopiero po trzech, czterech miesiącach po porodzie przypominają sobie, że mają określony czas życia, i wtedy wypadają i te z okresu ciąży, i te, które wypaść powinny właśnie teraz. Dlatego można mieć wrażenie, że jeszcze chwila i pojawi się łysinka. Na szczęście to zupełnie mylne wrażenie.
Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Agusia te rozmiary ubranek 0-3 różnią się od siebie o kilka cm. W tym najmniejszym rozmiarze mam po 5 -10 szt. Dla mnie najwygodniejszy strój to body z krótkim i pajacyk. Polecam też body z kopertowym zapięciem, młode mamusie przez pierwsze dni czasem boja się zakładać maleństwu coś przez główkę. Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Odzyskanie wagi to jedno, ale przy karmieniu piersią łatwo o brak witamin. Grozi to anemią, wypadają włosy i brak też sił. Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Wszystko jasne... Większe szanse rokuje zgaduj-zgadula w konkursie Hyundai Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
Benasia, moja córcia za 2,5 miesiąca skończy 2 latka i waży 11kg Duży chłopczyk. Do fotelika-nosidełka mieściła się do 9 miesiąca. Potem ten większy fotelik ustawialiśmy jeszcze w pozycji kołyski. Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
W sumie, ja nawet urodziłam się 13 Jeśli będzie trzeba zapłacę podatek bez mrugnięcia okiem, ale swoją drogą ciekawe dlaczego tylko oni tego wymagają... Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane 1
W tym tygodniu nie będzie raczej wyników. No chyba, ze czekają do piątku 13 Ja słałam chyba 4 Wyświetl w wątku >>