Nasz serwis prowadzony przez Adriana Pionkę wraz naszymi partnerami wymienionymi w Polityce
Prywatności wykorzystuje pliki cookies zapisywane na Twoim urządzeniu i inne technologie do
zbierania i przetwarzania danych osobowych w celu personalizowania treści i reklam oraz analizowania
ruchu na stronie i w Internecie.
Przetwarzanie danych jest uzasadnione z uwagi na nasze usprawiedliwione potrzeby, co obejmuje między
innymi konieczność zapewnienia bezpieczeństwa usługi (np. sprawdzenie, czy do Twojego konta nie
loguje się nieuprawniona osoba), dokonanie pomiarów statystycznych, ulepszania naszych usług i
dopasowania ich do potrzeb i wygody użytkowników (np. personalizowanie treści w usługach) jak
również prowadzenie marketingu i promocji własnych usług Administratora. Dane te są przetwarzane do
czasu istnienia uzasadnionego interesu lub do czasu złożenia przez Ciebie sprzeciwu wobec
przetwarzania.
Dane osobowe będą przekazywane wyłącznie naszym podwykonawcom, tj. dostawcom usług informatycznych
i/lub partnerom wymienionym w
Polityce
Prywatności.
Przysługuje Ci prawo żądania dostępu do treści danych osobowych, ich sprostowania, usunięcia oraz
prawo do ograniczenia ich przetwarzania. Ponadto także prawo do cofnięcia zgody w dowolnym momencie
bez wpływu na zgodność z prawem przetwarzania, prawo do przenoszenia danych oraz prawo do wniesienia
sprzeciwu wobec przetwarzania danych osobowych. Posiadasz prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu
Ochrony Danych Osobowych.
sonata
Postów 596
Data rejestracji 21.01.2011
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Absolutnie nie kupuję takich eko wynalazków. Mam swoje sprawdzone źródła i już. Dzieci jak będą miały ochotę, dostaną czasem snikersa czy kiełbachę po 5 zł/kg na ognisku - nie chcę aby głupi baton itp urósł do rangi zakazanego owocu czy czegoś nadzwyczajnego Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
http://demotywato...3652503/Nie-dziekuje
W Polsce wszystko można kupić, każdą zgodę certyfikat instytutu matki i dziecka, gospodarstwa eko itd, itp. Mamy też przestarzałe i dziwne prawo dotyczące np. produkcji jedzenia, a kary za przewinienia są śmieszne. Super zdrowe ciasteczka, mają składnik, który w Danii i Szwajcarii jest całkowicie zabroniony... Nie da się całkowicie uniknąć różnej chemii w żywności, takie są czasy, ale można minimalizować użycie takich produktów. Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
I jeszcze w dwupaku ? Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Objawy to dodatkowo białko w moczu i wysokie ciśnienie. Puchnięcie i zatrzymanie wody w organiźmie może dodać nawet 10 kg w miesiąc! Nie martw się jednak na zapas. Najlepiej kontrolować ciśnienie, zbadać siuśki i do lakarza Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Niestety u mnie też sklepy ABC to taki późny Gierek, sklepy brudne, śmierdzące i nikt nic nie wie Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Może to syndrom białego fartucha W ciąży zawsze kobieta jest pełna obaw. Ja na wizyty idę śmiało, przeraża mnie szpital Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Podziwiam optymizm W sumie gdyby nie problemy i trauma po drugim porodzie pewnie na trójce by się u mnie nie skończyło Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Kobietko, stresem nie pomagasz sobie ani dziecku Trzeba być dobrej myśli, trzymamy kciuki Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Wiem, że może łatwo mi pisać, bo ogólnie jestem bardzo wysportowana i organizm sobie dobrze ze wszystkim radzi, więc nie stękałam i nie bolało mnie strasznie. Ja patrzę jednak na to z innej strony...Kiedy rodzisz sobie super naturalnie, tak jak należy i nagle okazuje się, że dziecko się dusi. Wtedy mogą kroić mnie wzdłuż i wszerz - ważne jest tylko dziecko. Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Nie wiem jakiego masz lekarza. Ja z moim rozważaliśmy wszystkie za i przeciw i stanęło jednak na tym, że będzie cięcie. O tym, że mogę nie zgodzić się na poród naturalny, po ostatnim cc też mnie poinformował. CC to niestety operacja, ale ja na szczęście i po naturalnym i po cesarce śmigałam, aż miło Wyświetl w wątku >>
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
sonata
Postów 596
Punkty karne 0
Konkursy dodane
Po cc musisz osobiście wyrazić zgodę na poród SN. To jest zapisane w karcie praw pacjenta. Wyświetl w wątku >>